Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:mój cykl rwa 27-28 dni, piersi bolą zawsze tydzień przed @.
My się jeszcze nie staramy wiec to napewno na @
ale uwaga-nie mam plamien narazie, a zawsze mialam, to chyba bromek pomaga
To rzeczywiscie idziemy leb w leb. Mam takie same cykle.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej moj rowniez pierwszy... od 6 miesiecy sie staramy.... tzn niezabezpieczamy myslalam ze miesiac' dwa, gora trzy i bede w ciazy..... nie myslalam nigdy przenigdy, ze zostane posiadaczka termometra owulacyjnego... ech..
anuleczka91 lubi tę wiadomość
joszin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjoszin wrote:Hej moj rowniez pierwszy... od 6 miesiecy sie staramy.... tzn niezabezpieczamy myslalam ze miesiac' dwa, gora trzy i bede w ciazy..... nie myslalam nigdy przenigdy, ze zostane posiadaczka termometra owulacyjnego... ech..
Dziewczyny miałam nadzieję, że tym razem się uda, ale nic nie wskazuje na ciążę (w sumie dopiero 8 DPO, ale nie mam jakoś entuzjazmu, łapię dołka ). Pocieszam się tylko tym, iż po @ zapisuje się do gina i może coś więcej się wyjaśni... -
nick nieaktualnyAnuleczka no to bierzcie się do roboty! Do czwartku jeszcze mozecie parę razy ♥
Trinity Nie łam się ... :* Każda z anm przed tą nieszczęsną @ ma takie myśli ale trzeba siepozbierać i wziąć sie 'solidnie' za ♥ w nowym cyklu Do gina idź pewnie! Zawsze może coś pomoże
Witaj Kasia1986
Dziękujemy i my takze ściskamy za Ciebie już na zapas
Nie nastawiaj sie pesymistycznie! Może akurat u Was się uda szybciutko ♥ -
nick nieaktualnyNiusia wrote:Trinity Nie łam się ... :* Każda z anm przed tą nieszczęsną @ ma takie myśli ale trzeba siepozbierać i wziąć sie 'solidnie' za ♥ w nowym cyklu Do gina idź pewnie! Zawsze może coś pomoże
Dzięki Niusia. Najgorsze jest to czekanie, czy sie uda czy nie. Człowiek szuka oznak ciąży... Oby coś zaskoczyło i w końcu sie udało.
-
nick nieaktualnyDokładnie to jest wręcz przeje....ne ale nie mozna się tak zadręczać :*
Niech sięnasi faceci szybko 'sprawdzają'
Ja juz trochę to wszystko olałam i staram sie ciągle nie myśleć- jak sie uda to bedę bardzo szcześliwa jak nie to leki mnie nie ominą
Ale trzeba się cieszyć a nie płakać! Jeszcze mamy czas ♥ -
Niusia wrote:Anuleczka no to bierzcie się do roboty! Do czwartku jeszcze mozecie parę razy ♥
QUOTE]
I tu jest problem, bo mój K. będzie teraz do środy u rodziców spał w domu, bo tam jak jest to ma bliżej do pracy wpadnie w srodę do mnie, spędzimy miło wieczór i znów do soboty poza domem -
nick nieaktualny
-
a u mnie jutro @..i tak czuje się podle, zmęczona obojętna nic mi się nie chce najbardziej to bym przesiedziała ten tydzień w domku a tu niestety do pracy calutki tydzień dopiero w niedziele mam wolne ech..
-
tygrys73 wrote:Truskaweczka mnie też się @ zbliża, już mnie jajcory kłują Pocieszam się, że to już ostatnie miesiące, mam nadzieję