Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja chcę kupić nowy termometr, z dwoma miejscami po przecinku, dlatego zastanawiam się od kiedy trzeba zacząć, bo teraz mierzę tym starym, bo w aptece nie było owulacyjnego. Ma być jutro.
Cranberry, bez problemu wielokrotnie dostawałam skierowanie na tsh od internisty, ale ja mam wykupiony pakiet w prywatnej przychodni. -
nick nieaktualny
-
Robaczek89 wrote:Ja chcę kupić nowy termometr, z dwoma miejscami po przecinku, dlatego zastanawiam się od kiedy trzeba zacząć, bo teraz mierzę tym starym, bo w aptece nie było owulacyjnego. Ma być jutro.
Cranberry, bez problemu wielokrotnie dostawałam skierowanie na tsh od internisty, ale ja mam wykupiony pakiet w prywatnej przychodni.
w kazdym cyklu od początku, gora 4-5dni po @ nalezy mierzyc temperature zawsze w tym samym miejscu, o tej samej porze i tym samym termometrem.
ja swoj kupilam na allegro za 14zl.
-
Hej Początkujące:)
Ostatnio jesteśmy mało aktywne na tym forum. Uważam, że trzeba to zmienić!
Napiszcie jak wasze starania, jakie plany macie na weekend?
Ja czekam na @, czuję bóle, ale jakieś dziwne coś pomiędzy ovulką a bólami miesiączkowymi i jakoś bardzo mnie bolą piersi.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ja mam taki weekend z elementami pracy, niestety część pracy musiałam wziąć do domu, więc właśnie nad tym siedzę, żeby skończyć jak najszybciej.
A jak już skończę, to dziś musimy posprzątać w domu, skosić trawę w ogródku itp., a wieczorem obejrzymy jakiś fajny film. Za to jutro, jeśli będzie ładna pogoda, to zrobimy sobie piknik w parku i zjemy obiad gdzieś na mieście. -
nick nieaktualny
-
Pewnie, że tak Moje plany są mało romantyczne, malujemy nowo zakupione mieszkanko To znaczy mąż maluje, ja jadę po południu zawieźć mu obiad Wieczorem spotkanie z facetem od robienia kuchni i tak dzionek zleci. Chcemy wyrobić się we wrześniu, bo kończy nam się umowa najmu w starym mieszkaniu, no i musimy mieć już nową sypialnię na październikowe staranka
Flexi lubi tę wiadomość
-
Tygrysku na pewno dacie radę, my urządziliśmy mieszkanie w trzy tygodnie i trzy dni, ze stanu deweloperskiego do gotowego mieszkania.... Ale bez kuchni, ona była gotowa dopiero miesiąc później, więc zmywaliśmy w łazience, a gotowaliśmy na gazowej kuchence turystycznej .
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Monika Ty masz cykl z 31.07, ja z 1.08
idziemy łeb w łeb.piersi mnie też już puchną
Kraków pozdrawia
Dokładnie:) oby te piersi nas bolały z innego powodu;) a ile trwa twój cykl?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Robaczek89 już właśnie kuchnie zapowiedziano nam na pierwsze dni października..No jakoś damy radę Dziewczyny wyżej- jak bolą piersi to kto wie, oby były dwie kreseczki Jak mnie kiedyś zaczną boleć to chyba będę wiedziała, że to TO, bo raczej nie mam takich dolegliwości, nie wiem jak wy
-
nick nieaktualny