Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRano otrzymałam słowa otuchy i po powrocie do domu miałam już dobry humor. Niestety właśnie zepsuła mi go @ a w domu nie mam nawet kawałka czekolady na pocieszenie
Dziewczątka trzymam kciuki chociaż za was! ;P
Ja z dwukrotną siłą będę się starała z mężem w następnej turze!!!Niusia, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka to nie zadręczaj się...
Wiem, że to łatwo mówić ale wiem co mówię! To w niczym nie pomaga aby deprechę pogłębia
Przeczytaj swój podpis- cytat i się zastosuj!
Trinity w takim razie telepatycznie wysyłam Ci czekoladę....
Wredota jedna no!!!
DO BOJU W NOWYM CYKLU ♥Truskaweczka250, Trinity lubią tę wiadomość
-
W sumie to jakos wczesniej nie interesowalam sie moimi cyklami.... miesiaczki mialam wg mojej oceny malo obfite, kompletnie nic mnie nie bolalo, czestotliwosc miesieczna byla zawsze wiec uwazalam, ze wszystko jest w normie.... dopiero teraz zaczelam sie przygladac temu blizej i na podstawie trzech miesiecy wstecz wyszlo mi ze cykl ma 36 dni o czym wczesniej nie mialam pojecia....
ewka80 lubi tę wiadomość
joszin -
A teraz mowie moj ginekolog zrobil mi cytologie, stwierdzil ze tam wszystko ok i od razu skierowanie do kliniki leczenia nieplodnosci..... nie mam zadnych innych wynikow badan.... a powiem wam zupelnie szczerze ze te moje cykle sa po prostu bezowulacyjne..... sama poczytalam troche biore zelazo' kwas foliowy i kwasy omega ale nie mam pojecia czy to cos pomoze
ewka80 lubi tę wiadomość
joszin -
joszin po czym tak wnosisz? Nie masz śluzu płodnego, skoku tempki, czy robiłaś sobie kilka usg? Nie bierz pod uwagę od razu najgorszej możliwości. Widzisz, wiele z nas nie myślało, że coś jest nie tak zanim nie rozpoczęło starań...Myślałam, że jak mam regularne cykle, to na pewno hormony mam wzorowe, a to niestety mocno naciągana moja, nierozsądna teoria...Mów z czym masz problemy i postaramy się pomóc. Nie udostępniłaś wykresiku i ciężko coś powiedzieć.
-
czesc dziewczyny!
ja tez dolaczam do tych co nie w glowie byl im termometr owulacyjny ale co zrobic... szczesciu trzeba pomagac.
ja dostalam pseudo okres. 4 dni plamienia. zrobila. po jich test ale negatyw niestety takze zero nadziei teraz nowy cykl staran
jutro ide do gina po skierowanie na badania. moze mam wyniki poza normami i stad te problemy.anuleczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuleczka ja też chętnie jeszcze bym gdzieś wypoczęła... Ale racja! Kasy na to idzie, że ho ho!
Joszin ja na Twoim miejscu zmieniłabym lekarza a nie szła do kliniki... Skoro wszystko jest 'ok' to czemu sam nie potrafi w jakiś sposób pobudzić jajników tylko od razu klinikia? Lepiej zasięgnąć info jeszcze od innego lekarza
Hej Flexi!
Święte słowa
Jasne idź upewnij sie że wszystko ok! Oby nowy cykl przyniósł Wam zieloność...♥ewka80 lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Truskaweczka, ale ładna tempka!! Nie zapeszam, ale...3mam kciuki
Trinity- oby to już ostatnia... -
Niusia wrote:Anuleczka ja też chętnie jeszcze bym gdzieś wypoczęła... Ale racja! Kasy na to idzie, że ho ho!
Joszin ja na Twoim miejscu zmieniłabym lekarza a nie szła do kliniki... Skoro wszystko jest 'ok' to czemu sam nie potrafi w jakiś sposób pobudzić jajników tylko od razu klinikia? Lepiej zasięgnąć info jeszcze od innego lekarza
Hej Flexi!
Święte słowa
Jasne idź upewnij sie że wszystko ok! Oby nowy cykl przyniósł Wam zieloność...♥
Takie wyjazdy są cholernie drogie. Wiem po sobie, niby 4 dni... a pieniążków poszło tyle, że ho hoewka80 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Tempka jest ale zobaczymy dzisiaj miałam mieć pierwszy dzień @ ale jeszcze nie przyszła oby nie ale przekonamy się za kilka dni
Ja mam jutro niby pierwszy dzień tak pokazuje ovu. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny