Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Witam wszystkie działające od niedawna Kobietki ja tez dopiero zaczynam ponowne starania o Baby po 8miu latach przerwy wiem ze teraz będzie dwa razy trudniej bo nie mam juz przyslowiowych 15stu lat no ale wciąż wierze i mam nadzieje ze się i nam uda Zabrze do Was później czas robić obiadek ... I jak zwykle brak pomysłu co tu zdziałać ...
Witamy
Opowiadaj coś więcej o Was Czym spowodowana taka duża przerwa?
Trzymam mocno kciuki za Was ♥
Z tym obiadem to wieczny problem -
nick nieaktualny
-
Hej
I ja postanowiłam się przyłączyć do tego wątku , też zaczynam...dzisiaj pierwszy dzień cyklu i mam pytanie, czy mierzycie temperaturę podczas miesiączki ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:38
anuleczka91 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, a ja czekam na @, oby nie przyszła.
Postanowiłam jutro zrobić test. Mam dziwne bóle, albo skurcze w brzuchu, pierwszy raz takie coś już około tygodnia to trwa.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnyasiun wrote:Hej
I ja postanowiłam się przyłączyć do tego wątku , też zaczynam...dzisiaj pierwszy dzień cyklu i mam pytanie, czy mierzycie temperaturę podczas miesiączki ?asiun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asiun wrote:Tygrys73 bardzo, bardzo dziękuję . Ja jeszcze za wiele nie wiem o pomiarach itp., dlatego moje pytania mogą niekiedy być "głupie" także z góry dziękuję za wyrozumiałość
asiun lubi tę wiadomość
-
Monika to trzymamy kciuki za to żeby to była fasolka:)mi też się @ spóźniła dwa dni ale norma he he już dzisiaj się z nią męczę pierwszy dzień..
Asiun ja to nie mierzę w czasie @ ze względów oczywistych bo pomiary robię tam na dole, ale już pod koniec @ jak się da to mierzę kupiłam termometr w rossmanie za ok 10 zł elektroniczny i jestem zadowolona:)
asiun lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami
ja mierzę temperaturę przez cały cykl, dlatego, że robię to doustnie
Termometr kupiłam na allegro, owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku jak tylko zapiszczy, oznacza to , że pomiar został dokonany
Także, trwa to dosłownie minutęasiun lubi tę wiadomość