Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki, rzadko się udzielam, ale podglądam, co u Was Ostatnio mam gorsze dni - zero energii i okropne mdłości.
EPIC, wymiotujesz po jedzeniu czy przed? Bo mnie wyrywa na rzyganie jak jestem głodna. A tak w ogóle na nudności pomaga mi kwaśny, zimny kefir
10 list. mam pierwszą wizytę u gina i pierwszy raz u tego konkretnego. Boję się, czy usłyszę serduszko
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Cześć dziewczynki, rzadko się udzielam, ale podglądam, co u Was Ostatnio mam gorsze dni - zero energii i okropne mdłości.
EPIC, wymiotujesz po jedzeniu czy przed? Bo mnie wyrywa na rzyganie jak jestem głodna. A tak w ogóle na nudności pomaga mi kwaśny, zimny kefir
10 list. mam pierwszą wizytę u gina i pierwszy raz u tego konkretnego. Boję się, czy usłyszę serduszko
Wczoraj po jedzeniu a dzisiaj przed -
Dziewczyny doradźcie cos;( od paru dni boli mnie podbrzusze takie uklucia, jestem rozdrażniona czyli prawie wszystko jak przed ta niechciana @ ale zawsze bolały mnie piersi a bol był tylko jeden dzień przed, cały dzień mogła bym tylko spać. 2 dni temu robiłam test i była gruba jedna krecha.. Nie wiem czy wytrzymam te 2-3 dni bez testu.. A z drugiej strony chyba się popłacze jak znowu zobaczę tyłka ta jedna krechę
-
Marinka1990 wrote:Dziewczyny doradźcie cos;( od paru dni boli mnie podbrzusze takie uklucia, jestem rozdrażniona czyli prawie wszystko jak przed ta niechciana @ ale zawsze bolały mnie piersi a bol był tylko jeden dzień przed, cały dzień mogła bym tylko spać. 2 dni temu robiłam test i była gruba jedna krecha.. Nie wiem czy wytrzymam te 2-3 dni bez testu.. A z drugiej strony chyba się popłacze jak znowu zobaczę tyłka ta jedna krechę
Udostępnij wykres jak uzupełniasz to zobaczymy co się dzieje u Ciebie bo tak to nie wiadomo może zaszłaś lub na @... -
Epic, brzuch w sensie żołądka czy podbrzusza (jajniki)? W żołądku czasem muli, ale rzadko, bardziej czuję mdłości a bóle jak na @ jakiś czas temu minęły. Czasem czuję ukłucie, jak szybko wstanę albo kichnę.
Marinka, w poprzednim cyklu miałam wszystkie objawy ciąży a kreska jedna i potem @. Udostępnij wykres to coś podpowiemy.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Buziulka, to prawda, a teraz narzekam z jednej strony masakra, z drugiej po cichu cieszę się, bo podobno mdłości to wynik rosnącego HCG. Zanim miałam te dolegliwości to myślałam, że są delikatniejsze, mniej uprzykrzające życie. A teraz to nawet mam dylemat czy iść do sklepu po drobne zakupy albo zrobić obiad, bo muli na samym wejściu do kuchni... życie.
Marinka, pod wykresem masz nacisk "Udostępnij" i tam też powinien być link . Możesz go wkleić do podpisu w Ustawieniach -> Społeczność.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyLili, moja kumpela z domu wyjść nie mgoła w pewnych godzinach ( po czasie zorientowała się, że jej mdłości wystepują w określonych godzinach ii wtedy zostawała w domu ) bo inaczej po krzakach latała
ja nie miałam przyjemności tego poczuć
Dzień dobry tak w ogóle
Buzik juz na stanowisku -
nick nieaktualnyEpic a próbowałaś coś zjeść przed wstaniem z łózka (w łóżku) ?
Albo może za gwałtownie wstajesz. Podobno na mdłości dobre jest zanim się wstanie, troche poleżeć jeszcze.
Albo powiedz ginowi, że cie tak bardzo męczą mdłości i coś CI na to przepisze. Może witamina B6, tez podobno pomaga..
Trzymaj się :*** -
nick nieaktualny