Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejo
Ja też herbatkę lubię, oprócz czarnej gorzkiej Jeśli czarna, to słodka i z cytrynką, ale o wiele bardziej lubię owocowe Dzika róża, malina, pomarańcza, mięta (z miodem )... Mniam! A na zimę "magic moments" od teekanee Pychaaa
I lubię też... białą kawę z miodem Polecam, jeśli nie próbowałyście, dla mnie bombaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 17:27
-
nick nieaktualnyA ja kawkę piję, ale bez miodku Trzeba troszkę sadełka spuścić, bo przytyłam kilka kilo - co ciekawe, zaczęłam przybierać na wadze od momentu rozpoczęcia leczenia Clo. Nie zrzucam wszystkiego na Clo, bo faktycznie apetycik większy, no i na jesień zwykle troszkę przybieram, ale no bez przesady muszę te kilka kg zrzucić, bo na wiosnę będzie płacz a jeszcze jak się uda zajść, to dopiero wtedy będą kg szły w górę więc lepiej przed ciążą ich nie nabierać dodatkowo
W niedzielę mamy rocznicę ślubu pierwszą -
lilirose:) dziękuje kochana podniosłaś mnie na duchu.. nie ma co świrować tylko cierpliwie czekać że ten @ mnie minie.. Dobrze czuć że jest ktoś kto mnie rozumie tak jak Wy dziewczyny.. Bo tak w domu to tylko cisną..
a tak na marginesie zrobiłyście mi straszną ochotę na herbatkę z miodem i cytrynką Mój w pracy i mam wieczorek tylko dla siebie