Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki,dziękuję za kciuki :* maluszek ma ponad 2.5 cm, podczas badania smacznie spał dostałam żelazo, lekarz zrobił cytologię i założył kartę ciąży. Poza tym wszystko jest ok teraz mamy podjąć decyzję co do badań genetycznych, czy zostajemy przy samej przezierności czy dołączamy Pappa.
A ja miałam do tej pory na córę, ale teraz sama nie wiemSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Dziewczynki,dziękuję za kciuki :* maluszek ma ponad 2.5 cm, podczas badania smacznie spał dostałam żelazo, lekarz zrobił cytologię i założył kartę ciąży. Poza tym wszystko jest ok teraz mamy podjąć decyzję co do badań genetycznych, czy zostajemy przy samej przezierności czy dołączamy Pappa.
A ja miałam do tej pory na córę, ale teraz sama nie wiem
Lilirose, ciesze sie bardzo,ze wszystko w pozadku!
Co myslicie o badaniach genetycznych? Ja tez bede musiala zdecydowac co i jak.
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Moje Drogie, dziekuje raz jeszcze za tyle cieplych slow! Przesylam ponownie duzo duzo wiruskow
Ewa81, nie mierzylam temperatury. Jestem tutaj bardzo krociutko i zapisalam sie glownie dlatego, iz czytajac rozne fora, to wydalo mi sie najbardziej profesjonalne i pelne zyczliwych i konkretnych kobiet
Przez ostatnie miesiace prowadzilam dosc nieregularny tryb zycia (praca, praca). Raz wstawalm o 5 raz o 6 raz o 8 i chodzilam spac raz o 22, raz o 3. Tak wiec mierzenie temperatury na nic by sie zdalo Postanowilam, ze jak sie nie uda do konca roku, to bede probowac
Pozdrawiam Was cieplutko i zycze milego poranka
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dziękuję Rachele my zdecydowaliśmy się na zwykłą przezierność karkową, bez testu Papp-a. Mam 26 lat, w rodzinie nie ma przypadków chorób, więc mamy nadzieję, że samo USG wystarczy.
Epic, u mnie tylko zimno kiedy masz kolejną wizytę?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
EP!C wrote:Jutro mam wizyte, trzymajcie kciuki!!!
Trzymam mocno kciukiEP!C lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
madlenka wrote:Oj chciałabym mieć już te wszystkie zachcianki. Ale bez mdłości. 3mam kciuki za miłą wizytę u ginka.
Madlenka, uda sie niedlugo! Zycze Ci tego z calego serduszka ..... i przesylam wiruski specjalnie dla Ciebiefuturemama lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)