Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daj znać jak będziesz już znała wynik i pamiętaj @ to nie koniec świata a z nowym cyklem pojawią się nowe szanse najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy a jeśli nam się nie udaje to dlatego, że czekamy na to aż silny plemnik trafi na wyjątkową komórkę i zamieszkają w odpowiednich warunkach przecież nie chciałabyś by Twoje dziecko mieszkało w domu bez prądu ? A tak się dzieje kiedy warunki w organizmie nie są sprzyjające
EP!C lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Daj znać jak będziesz już znała wynik i pamiętaj @ to nie koniec świata a z nowym cyklem pojawią się nowe szanse najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy a jeśli nam się nie udaje to dlatego, że czekamy na to aż silny plemnik trafi na wyjątkową komórkę i zamieszkają w odpowiednich warunkach przecież nie chciałabyś by Twoje dziecko mieszkało w domu bez prądu ? A tak się dzieje kiedy warunki w organizmie nie są sprzyjające
bardzo ładne słowa
-
Moje Drogie, przede wszytskim dziekuje Wam za trzymanie kciukow oraz za tak mile slowa.
Rano kupilam 2 testy.... Okazalo sie, ze 1 brakuje!!!
Teraz zrobilam dopiero bo chcialam najpierw porobic cos w domku.
Wydaje mi sie, ze jest druga baldziutka kreseczka.... Nie wiem czy sobie nie wmawiam... Chyba nie! Chyba Widac DWIE!
Teraz musze czekac do poniedzialku, bo juz nigdzie nie kupie ani jutro. Chyba jak nie dostane @ do poniedzialku to pojde rano na bete.
Nikomu nic nie mowie!!! Ale emocje!EP!C, futuremama lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)