Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki:) trochę mnie nie było.. zasłabłam w pracy i na 1 dzień wylądowałam w szpitalu na obserwacji:( Mam dość ciężką pracę więc to może przemęczenie a to bardzo źle służy zajściu:(( mam mega doła teraz czekam na wyniki... Pozdrowionka kochane!
-
lilirose wrote:Sana, no to nie zazdroszczę. Ja się pochwaliłam i klops. Od rana nie tyle mdłości, co wyrywanie od razu na rzygi ledwo w sklepie zakupy zrobioam. Jejjju zajadłam bułką z serkiem i liczę, że przejdzie.
Slyszalam od kolezanek, ze im pomagalo chrupanie krakersow bez soli. Ja pewnie bede probowac jak mnie dopadna mdlosci.lilirose lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele, to ja te krakersy w łóżku zajadam przed wstaniem. Inaczej tragedia, od razu wyrywa na wymioty a w ciągu dnia to po prostu pieczywo po troszku jem, żeby żołądek nie był pusty (na głodzie mdli jak na ostrym kacu). Oby Was ominęły takie rewelacjeSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Rachele, to ja te krakersy w łóżku zajadam przed wstaniem. Inaczej tragedia, od razu wyrywa na wymioty a w ciągu dnia to po prostu pieczywo po troszku jem, żeby żołądek nie był pusty (na głodzie mdli jak na ostrym kacu). Oby Was ominęły takie rewelacje
Biedna ;( ale wazne, ze cel szczytny!
Wiesz, mnie chyba nie omina, bo moja mama przez 4 miesiace przytulala ceramike a jak do tej pory wszystkie sprawy kobiece mamy tak samo.
Sana, ja tylko 2 razy poczulam, jedzac to co zawsze lubialam, ze jakies takie bleeee
Dzis bylam na drobnych zakupach. Nikt nigdy mnie nie zaczepia z promocjami a dzis sie wszyscy uparli... a to serek plesniowy, a to kielbaska suszona itd. Same rzeczy co powinnysmy jesc
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzedwczoraj, czyli 13 dpo. Nawet, gdyby owulka się przesunęła jakimś cudem i uszło to uwadze lekarza przy USG, to nie mogła być później, niż w sobotę 17 dc, bo wtedy było już ewidentne ciałko żółte na USG, więc nawet gdyby USG z środy 14 dc przekłamało, to byłabym przedwczoraj w 10 dpo, więc tak czy inaczej beta negatywna daje mi 100%, że ciąży nie ma.