Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry:)
Madlenka, co ty robsz o 4 na necie? Obowiazki czy nie moglas spac?
Sigma, trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!
Sana, jak sie czujesz? Jakies nowe objawy?
Ilirose, Ep!C, zycze mniej 'rzyganka'! .....pewnie razem z Sana przejmiemy po Was paleczke
Trzymajcie sie cieplutkoSigma lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ciążóweczki - trzymam za Was mocno kciuki! Niech maluszki rosną zdrowo I przytulasy dla tych, które muszą biegać ciągle do toalety - może to kiepskie uczucie, ale też bym tak chciała też mi coś dzisiaj niedobrze więc łączę się w bólu :*
Dziewczynki! Drugi Ovu test wyszedł pozytywny, ładne dwie kreseczki a temperaturka się dziś podniosła, czyżby nadeszła nasza chwila?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:41
-
Dzień dobry!
Jejku jejku ile tu ciężarnych się namnozyło
Oczywiście Wam pozytywnie zazdroszczę!
Ostatnio złapałam spadek formy psychicznej tzn doła straciłam nadzieję.
Teraz jest już lepiej
jako "weteranka" starań wróciłam do Was!
Buziaczki dla tych które już znam i dla tych których nie miałam okazji jeszcze poznaćlilirose, Buziulka lubią tę wiadomość
-
Mallinka, bardzo milo Cie poznac Przesylam wiruski, majac nadzieje, ze pomoga! Trzymaj sie dzielnie i nie trac NIGDY nadziei!
Futuremama, sniadanko w lozeczku...hmmmm takie male luksusy Ci sie naleza!!!!! (mi nam tez )
Oleczka, trzymam kciuki!!!!!mallinka lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Sana wrote:Rachele pewnie tak mnie niestety męczy biegunka
Brzydko za oknem, szaro i ponuro, -1C.
Zaraz sobie chyba zrobię gorącą czekoladę
Dobrego dnia
Sana, ja w odwrotna strone... biegunka zawsze byla moim marzeniem Przez tarczyce, od zawsze mialam problemy wiec nawet nie chce myslec co bedzie teraz
Zycze pysznej czekolady Ja jestem z tych co wola slone. Czekolada czy pizza? Zawsze pizza! Nawet jogurt owocowy mi nie smakuje bo slodki. Ciekawe czy bede miec ochote na slodkosci
Milego dzionka i duzo promyczkow slonkalilirose lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Nie no, gdybyście postawiły przede mną czekoladę i pizzę, to też wezmę pizzę
Teraz mam ochotę na kluski śląskie i rolady! Mamooo! Błagam!
Choćby w postaci tych chrupek: http://www.republika.pl/maugola/chrupcie.jpg hahahalilirose lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Oleczka, owulka tuż tuż Ale nie czekałabym na ostatni moment tylko regularnie współżyła przed owu, bo plemniki muszą mieć czas na przygotowanie się do zapłodnienia. Lepiej jak sobie żyją w organizmie i czekają niż miałyby się spóźnić.
Mallinka, no nareszcie jesteś, dawno nie zaglądałaś
Rachele, nie chcę Cię straszyć, ale ja mam teraz problemy z trawieniem jem lekko, dużo warzyw, owoców, owsianka, nie jadam mięsa a mimo to bywa ciężko w toalecie. Wcześniej przez niedoczynność, a teraz przez ciążę.
Poszłam do apteki po jakąś herbatę na trawienie to nic mi nie chciała dać, bo niczego w ciąży nie można... Jedynie rumianek, który miałam w domu i który właśnie popijam.
Ja też bardziej pizzowa (dzisiaj robimy, bo Hobbit w tv leci, obejrzymy 5 czy 6 raz już ), a czekolady pitnej nie lubiłam i nadal nie lubię. Za to odrzuciło mnie od ukochanych bananów i czarnych oliwek. Niedobrze mi na samą myśl o nich
Sana, jakie zajebiste chrupki, ale chyba tylko na Śląsku, zjadłabym
Sigma, ale Ci fajnie to teraz pełen relaks
Sigma, mallinka lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
DZieczyny Wy tu wciąż o jedzeniu a ja wafle ryżowe wcinam bo na małej diecie jestem
od czerwca przybrało mi się 7 kg! ważę już 55 kg - ostatnio wazyłam tyle 8 lat temu jak byłam w 7 miesiacu ciązy to chyba zasługa niedoczynności
puki dzidzi nie ma postanowiłam zrzucić choć 2 kg, mała dietka od dziś wczoraj na noc jeszcze sporo się najadłam była sałatka Cesare z grzankami, nalesnik z nitellą bananami i bitą smietaną i mały Haineken dziś tylko ślinka mi leci -
Mallinka, trzymam mocno kciuki!
Futuremama, Sana, Lilirose - witajcie w Pizza Club mniam mniam...
Lilirose, jak dobrze Cie rozumie. Ja cale zycie mam ten problem! Az strach co bedzie teraz a trzeba wszystkie 'pomoce' odstawic
Milego popoludnialilirose, mallinka lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Mallinka, trzymam mocno
Rachele, chyba tylko zdrowa dieta zostaje, choć przy mdłościach ciężko zmusić się do jedzenia konkretnych rzeczy.
Wy tu o naleśnikach, że aż zachciało mi się takich chrupiących z nadzieniem jabłkowym, taki mus ze słoika ❤ o mamo, co bym teraz za takiego dała...mallinka lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥