Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
EP!C wrote:u mnie jak na razie sucho, ale ma padać śnieg *_* nie mogę sie doczekac
Pamietam, kiedy bylam mala, zawsze wyczekiwalam sniegu na Mikolaja ...ahhhh ale byly emocje
Ja chyba powolutku dolaczam do klubu milosniczek porcelany. Wczoraj mialam sile mdlosci od rana do 15 ...i jak by mi ktos lopata dal po glowce dzis w sumie nic... Troche rano mnie mdlilo. Bylam dzis zrobic bete. Jak dobrze wyjdzie, to mysle ze nie bede juz powtarzac. Wizyte mam dopiero 16, czyli za 2 tygodnie!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
ja już myślałam że mdłości powolutku dają spokój, a tu jednak psikus! i to nawet nie było mi aż tak nie dobrze! dobrze że akurat zmierzałam w stronę toalety, bo inaczej musiałabym korytarz sprzątać ale w ostatnich dniach chodzę tylko 1-2 przytulać porcelanę no no to teraz Twoja kolej na mdłości! ode mnie niech już sobie idą ja dzisiaj o 15 muszę umówić się na badania prenatalne, dobrze że mam na NFZ, 200 zł w kieszeni na pewno beta wyjdzie dobrze! a 2 tygodnie to Ci zlecą, mnie cholera trafiała jak musiałam czekać miesiąc!
-
EP!C wrote:ja już myślałam że mdłości powolutku dają spokój, a tu jednak psikus! i to nawet nie było mi aż tak nie dobrze! dobrze że akurat zmierzałam w stronę toalety, bo inaczej musiałabym korytarz sprzątać ale w ostatnich dniach chodzę tylko 1-2 przytulać porcelanę no no to teraz Twoja kolej na mdłości! ode mnie niech już sobie idą ja dzisiaj o 15 muszę umówić się na badania prenatalne, dobrze że mam na NFZ, 200 zł w kieszeni na pewno beta wyjdzie dobrze! a 2 tygodnie to Ci zlecą, mnie cholera trafiała jak musiałam czekać miesiąc!
EP!C, bardzo chetnie przejme paleczke po Tobie! Ty juz swoje zrobilas Na wizyte zapisalam sie 25.11, prywatnie. Obliczyli, ze w sumie wizyta powinna byc od 10.12 ale lekarza akurat nie ma, wiec na 16.12. Rozumie sie dobrze, czekanie meczy. Chcialabym tylko uslyszec, ze wszytsko dobrze i uslyszec serduszko. Do tego czasu, siedze jak na szpilkach!
Fajnie, ze masz prenatalne na NFZ! Zawsze troszke pieniazkow sie zaoszczedzi a teraz wydatkow nie brakuje
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Moge sie troche pozalic?
Zmartwilam sie troszke ta beta. Siedze na necie i czytam.... i chyba juz nic nie bede czytac, bo az strach! Wydaje mi sie, ze poziom jest bardzo niski.
Jesli oblicze przyrost x100% co 48 godz to jeszcze jako tako (24.11 -305, 26.11 -951, 1.12 -3850). Ja chyba osiwieje zupelnie do wizyty u ginekologa (16.12).
Jutro mam endokrynologa, zobaczymy czy mnie cos uspokoi....
Przepraszam Was, ze sie zale!!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Epic, no to może jednak bierz. Wymioty przez tyle tygodni to nic dobrego dla przełyku czy zębów.
Rachele, nie radzę czytać Ci internetów, bo tam wszystkie możliwe choroby i pełno panikar. Nie możesz iść wcześniej prywatnie?
Mallinka, gratulujęSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Cześć Kochane! Pierwszy grudniowy dzień jest dla mnie niesamowicie pozytywny. Sama nie wiem dokładnie dlaczego, ale czuję się jakbym była na jakiś antydepresantach Od samego rana chodzę uśmiechnięta, bez powodu się śmieję aż sama się przerażam tym zachowaniem. Ale może grudzień okaże się szczęśliwym miesiącem dla mnie? Kto wie? Od dziś do środy muszę wstawać wcześniej do pracy więc temperatura nie jest wiarygodna. Choć jest pół godz różnicy w czasie to dziś zauważyłam duży spadek. Może ovu się zbliża? Mam pytanie - czy ovyfriend wyznaczy owulację jeśli zaznaczę tempkę by ją ignorować? Bo już sama nie wiem co jest lepsze.
Rachele, nie czytaj info w necie tylko poczekaj na wizytę u lekarza. Sama po sobie wiem, że nie jest to dobry pomysł. Naczytałam się głupot jak się dowiedziałam o tym, że mam jedną nerkę. I nie przepraszaj za żalenie bo przecież po to tu jesteśmy - by się wzajemnie wspierać.
Malinka gratuluję Ci awansu!!!
Ale się rozpisałam. Miłego wieczoru :*
-
Dziekuje wszystkim za cieplutkie slowa!
Mallinka, gratuluje !!! Super!
Truskaweczka, nie lekarz nie kazal. Tak od siebie, zeby do czasu wizyty skontrolowac przyrost.
Illirose, problem w tym, ze ja ide wlasnie prywatnie i tyle czekam, Zalezy mi na tym lekarzu, bo to ginekolog-endokrynolog. Powinnam miec wizyte 11.12 ale akurat przez 3 kolejne dni go nie ma.
Madlenka,zycze abys dolaczyla do naszego grona w tym miesiacu!.... zycze z calego serduszka
lilirose lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)