Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieczyny odebrałam wyniki TSH 0,9 uIU/ml FT4 20,31 pmol/l prolaktyna 15,94 ng/ml więc są ok lepsze niż ostatnio zrobiłam też LH i FSH robiłam w tym samym dniu cylku co poprzednio czyli w drugim. Poprzednio miałam w normie ale wyczytałam że ważny też jest stosunek LH/FSH powinien wynosić ok 1 mi wychodziło 0,56. Wyniki w ostatnim cyklu: FSH 6 mIU/ml LH 3,39 mIU/ml teraz FSH jest podobnie 6,73 ale LH 6,82 a norma 2,39-6,60 wiec trochę podwyższone do tego zmierzyłam przed chwilą temp i mam 37,70!!!!!!!!!! za wysoko na 4dc. Po owulacji wieczorami nie miałam takiej temperatury. O co chodzi???
-
Malinka chętnie bym Ci pomogła ale nie mam zielonego pojęcia o czym piszesz. Sorki. A może ta temperatura to jakieś przeziebienie?
Co do mojej wizyty na forum o 4 rano to nie martwcie się, ja tak mam. Wstaję do wc a potem godz nie moge zasnąć godzinę. Także wtedy tu zaglądam. Dobrze, że jutro weekend bo jestem bardzo zmęczona ((
-
Dzień dobry!!! Dziewczyny mam pytanie. Czytałam, ze trzeba mieć 3 godz nieprzerywanego snu zeby tempka była wiarygodna. A co w przypadku gdy przebudzę się na kilka minut ale nie wstaję z łóżka? Pomijam moje nocne wycieczki do wc, bo nie zdarzają się co noc miłej sobotki
-
mallinka wrote:Dzieczyny odebrałam wyniki TSH 0,9 uIU/ml FT4 20,31 pmol/l prolaktyna 15,94 ng/ml więc są ok lepsze niż ostatnio zrobiłam też LH i FSH robiłam w tym samym dniu cylku co poprzednio czyli w drugim. Poprzednio miałam w normie ale wyczytałam że ważny też jest stosunek LH/FSH powinien wynosić ok 1 mi wychodziło 0,56. Wyniki w ostatnim cyklu: FSH 6 mIU/ml LH 3,39 mIU/ml teraz FSH jest podobnie 6,73 ale LH 6,82 a norma 2,39-6,60 wiec trochę podwyższone do tego zmierzyłam przed chwilą temp i mam 37,70!!!!!!!!!! za wysoko na 4dc. Po owulacji wieczorami nie miałam takiej temperatury. O co chodzi???
Mallinka, ze duzo Ci nie pomoge. Moge tylko powiedziec, iz czytalam, iz najlepsze TSH do zajscia w ciaze to okolo 1.
Trzymam kciuki bardzo mocno!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
madlenka wrote:Dzień dobry!!! Dziewczyny mam pytanie. Czytałam, ze trzeba mieć 3 godz nieprzerywanego snu zeby tempka była wiarygodna. A co w przypadku gdy przebudzę się na kilka minut ale nie wstaję z łóżka? Pomijam moje nocne wycieczki do wc, bo nie zdarzają się co noc miłej sobotki
Im wiecej sie ruszasz i robisz, tym szybciej temperatura wzrasta. Myśle, ze jak sie przebudzisz na kilka minut, ale nie będziesz sie ruszać, to Ci to wyniku nie popsuje. Poza tym jak dla mnie to lepszy taki pomiar, niz żaden -
Hej Ep!c, widzę że masz dobry humorek z rana. Mam nadzieję, że i ja niedlugo będę miała podobny. Niewiem dlaczego, ale ciągle mam w głowie to, że mam źle zapisywaną tempke. Np do środy będęja msprawdzać pół godz wcześniej i mam w glowie ciagle to ze zle mi wyznaczy sie owulacja. Ehh musze skupić się w najbliższych dniach na serduszkowaniu