Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana, bo mam sprzeczne info od 2 lekarzy. Mój prowadzący powiedział mi, że mogę brać Clo przez 6 cykli, ale potem wyprowadził się na Śląsk i zostałam bez lekarza prowadzącego. Ostatnio kończyła mi się lutka, więc polazłam na NFZ do pierwszego lepszego lekarza (koleżanka mi poleciła, bo szybkie terminy miał) i on zapytał który to mc na Clo i powiedział, że mam absolutnie nie brać w następnym miesiącu, bo się przestymuluję, wyląduję w szpitalu i tak dalej. Ale on niezbyt uważnie mnie słuchał, więc może mu umknęło, że biorę małą dawkę, po 1 tabletce dziennie (większość kobiet ma przepisane po 2).
Nie wiem sama, muszę coś poczytać, pytałam już dziewczyn starających się z Clo, na ile miesięcy ich lekarze im przepisują, żeby mieć jakieś porównanie. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby miało dojść do przestymulowania, dojrzewa 1 pęcherzyk w każdym cyklu i dobrze reaguję na lek. Skłaniam się ku temu, żeby próbować jeszcze w grudniu, potem miesiąc przerwy, a potem jeszcze 2 próby, ale jeszcze nie podjęłam decyzji -
nick nieaktualny
-
Epic, łączę się bólu mdłości... Ja też mam już dość. Kilka dni dobrego samopoczucia i nawrót. Trzymam się tylko nadzieji, że to sprawka zdrowego maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 22:32
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥