Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
W zeszłym cyklu wspominałam Wam, że śnił mi się pozytywny test ciążowy. W tym natomiast rano budzę się na chwilę i zasypiam zaraz a śni mi się, że mierzę temperaturę i jest taka jaka powinna być - albo mi skacze albo się utrzymuje. Potem budzi mnie budzik i sama nie wiem czy już używałam termometru czy mam dopiero po niego sięgnąć Dziwne to trochę Chyba My - starające się o Bobo mamy często takie śmieszne fazy
-
Rachele wrote:
Truskaweczka, nie lekarz nie kazal. Tak od siebie, zeby do czasu wizyty skontrolowac przyrost.
To nie sprawdzaj:) bo będziesz sie denerwować Mój gin powiedział że skoro potwierdziłaś ciążę i czujesz sie ok to nie ma sensu sprawdzać bety:)
Umów sie na wizytę będziesz pod kontrolą lekarza i będzie dobrze:) -
Truskaweczka250 wrote:To nie sprawdzaj:) bo będziesz sie denerwować Mój gin powiedział że skoro potwierdziłaś ciążę i czujesz sie ok to nie ma sensu sprawdzać bety:)
Umów sie na wizytę będziesz pod kontrolą lekarza i będzie dobrze:)
wielki buziak! dziekuje Ci serdecznie
Wlasnie wrocilam od endokrynologa. Wszytsko dobrze hormony tarczycy ok i powiedzial, ze beta tez:)
Zycze wszystkim milego dzionkalilirose, EP!C, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
cykle mam od 24-28 dni, różnie bywa...Najczęściej 26 no i był test owu pozytywny w niedzielę, w poniedziałek troszkę roziągliwego śluzu (bardzo glęboko) i z domieszką krwi. Bolał mnie też jajnik. Myślałam, że owulka była w niedzielę lub raczej wczoraj, ale tempka nie podskoczyła...Z niecierpliwością czekam na jutro, to może będę mogła mieć jakiej nadzieje jeszcze...
-
tygrys73 wrote:cykle mam od 24-28 dni, różnie bywa...Najczęściej 26 no i był test owu pozytywny w niedzielę, w poniedziałek troszkę roziągliwego śluzu (bardzo glęboko) i z domieszką krwi. Bolał mnie też jajnik. Myślałam, że owulka była w niedzielę lub raczej wczoraj, ale tempka nie podskoczyła...Z niecierpliwością czekam na jutro, to może będę mogła mieć jakiej nadzieje jeszcze...
to w sumie mials 100% objawy owulacji...ale ja niestety nie jestem ekspertem wiec za duzo Ci nie pomoge ;(
Ale za to trzymam bardzo mocno kciuki!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ep!c świętujesz pierwszy dzień bez rzyganka? Ty pewno schudłas od tego co?
Rachele dziekuję za kciukasyy
Futuremama ja też mam nadzieję, że jutro zobaczę chociaż 36,3 ) Chociaż przy takim śluzie jak mam to nie ma pewnie szans na dzidzię...No ale będę wierzyć...A jak nie to- nowy cykl nowe nadzieje. Mój luby wraca w sobotę z Pomorza z poligonu i też się boję o warunki na drodze. -
świętuje! mam nadzieje, że wieczorem też mnie to ominie
w ogóle, w dniu w którym miałam mieć okres obudził mnie w nocy okropny ból brzucha, byłam pewna że to wredna @ . Jak się później okazało były dwie krechy a śluz też miałam rozciągliwy
trzymam kciuki !! mam nadzieje, że przejmiesz po mnie nudności ja mam ich dość -
nick nieaktualnyEP!C wrote:cześć dziewczyny! ale dzisiaj pogoda, szklanka na drodze, bałam się jechać samochodem.. a mój T. w trasie i wraca z Lublina .. a warunki na drogach straszne
ps. dzisiaj nie wymiotowałam!
U nas od wczoraj szklanka na drogach i chodnikach. Rano autobus mi nie przyjechał, jak przeszłam kawałek chodnika i momentami na czworakach stwierdziłam, że nie dam rady iść do pracy i musiałam urlop wziąć