Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
W zeszłym cyklu wspominałam Wam, że śnił mi się pozytywny test ciążowy. W tym natomiast rano budzę się na chwilę i zasypiam zaraz a śni mi się, że mierzę temperaturę i jest taka jaka powinna być - albo mi skacze albo się utrzymuje. Potem budzi mnie budzik i sama nie wiem czy już używałam termometru czy mam dopiero po niego sięgnąć
Dziwne to trochę
Chyba My - starające się o Bobo mamy często takie śmieszne fazy
-
Rachele wrote:
Truskaweczka, nie lekarz nie kazal.Tak od siebie, zeby do czasu wizyty skontrolowac przyrost.
To nie sprawdzaj:) bo będziesz sie denerwowaćMój gin powiedział że skoro potwierdziłaś ciążę i czujesz sie ok to nie ma sensu sprawdzać bety:)
Umów sie na wizytę będziesz pod kontrolą lekarza i będzie dobrze:) -
Truskaweczka250 wrote:To nie sprawdzaj:) bo będziesz sie denerwować
Mój gin powiedział że skoro potwierdziłaś ciążę i czujesz sie ok to nie ma sensu sprawdzać bety:)
Umów sie na wizytę będziesz pod kontrolą lekarza i będzie dobrze:)
wielki buziak! dziekuje Ci serdecznie
Wlasnie wrocilam od endokrynologa. Wszytsko dobrzehormony tarczycy ok i powiedzial, ze beta tez:)
Zycze wszystkim milego dzionkalilirose, EP!C, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
cykle mam od 24-28 dni, różnie bywa...Najczęściej 26 no i był test owu pozytywny w niedzielę, w poniedziałek troszkę roziągliwego śluzu (bardzo glęboko) i z domieszką krwi. Bolał mnie też jajnik. Myślałam, że owulka była w niedzielę lub raczej wczoraj, ale tempka nie podskoczyła...Z niecierpliwością czekam na jutro, to może będę mogła mieć jakiej nadzieje jeszcze...
-
tygrys73 wrote:cykle mam od 24-28 dni, różnie bywa...Najczęściej 26 no i był test owu pozytywny w niedzielę, w poniedziałek troszkę roziągliwego śluzu (bardzo glęboko) i z domieszką krwi. Bolał mnie też jajnik. Myślałam, że owulka była w niedzielę lub raczej wczoraj, ale tempka nie podskoczyła...Z niecierpliwością czekam na jutro, to może będę mogła mieć jakiej nadzieje jeszcze...
to w sumie mials 100% objawy owulacji...ale ja niestety nie jestem ekspertem wiec za duzo Ci nie pomoge ;(
Ale za to trzymam bardzo mocno kciuki!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ep!c świętujesz pierwszy dzień bez rzyganka?
Ty pewno schudłas od tego co?
Rachele dziekuję za kciukasyy
Futuremama ja też mam nadzieję, że jutro zobaczę chociaż 36,3) Chociaż przy takim śluzie jak mam to nie ma pewnie szans na dzidzię...No ale będę wierzyć...A jak nie to- nowy cykl nowe nadzieje. Mój luby wraca w sobotę z Pomorza z poligonu i też się boję o warunki na drodze.
-
świętuje!
mam nadzieje, że wieczorem też mnie to ominie
w ogóle, w dniu w którym miałam mieć okres obudził mnie w nocy okropny ból brzucha, byłam pewna że to wredna @ . Jak się później okazało były dwie krechya śluz też miałam rozciągliwy
trzymam kciuki !!mam nadzieje, że przejmiesz po mnie nudności
ja mam ich dość
-
nick nieaktualnyEP!C wrote:cześć dziewczyny! ale dzisiaj pogoda, szklanka na drodze, bałam się jechać samochodem.. a mój T. w trasie i wraca z Lublina .. a warunki na drogach straszne
ps. dzisiaj nie wymiotowałam!
U nas od wczoraj szklanka na drogach i chodnikach. Rano autobus mi nie przyjechał, jak przeszłam kawałek chodnika i momentami na czworakach stwierdziłam, że nie dam rady iść do pracy i musiałam urlop wziąć