Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Co slychac? Jak sie czujecie?
Madlenka, jak zdrowko? Przesylam wiruski specjalnie dla Ciebie!!!
Moj Tz mial w niedziele 34,8! Smialismy sie, ze zostal wampirem
Tygrys, bardzo ladnie zarowno Wiktor jak i Marcel
Ep!C, gratuluje pierwszgo dnia bez porcelany! Udalo sie uczcic sokiem pomaranczowym? (ja od poczatku ciazy zajadam sie mandarynkami). Ja bardzo by chciala przejac paleczke po Tobie ale jakos nic!
Liliana, to rowniez jeden z moich typow dla dziewczynki, i do tego jest to imie mojej tesciowej (kochana kobieta)
My na razie nie rozmawiamy o imionach, zeby nie zapeszyc ... zrobilam sie chyba przesadna ach ta ciaza!
Wczoraj wieczorem obiecalam sobie, ze nie szukam zadnych info na necie. Jak tylko cos wydaje mi sie nie tak, internet idzie w ruch... a potem sie stresuje! Dlatego rowniez przed Wami moje Drogie uroczyscie obiecuje!
.... chce juz moja wizyte do ginekologa!
Milego poranka i pozdrawiam Was cieplutko!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Wchodzę w wątek a tu pytanie o mnie jak miło dzięki kochana Rachele :*
Przepraszam dziewczyny, ale nie mam sił nadrabiać.
Także mam jedynie nadzieję że u Was wszystko ok
U mnie dobrze, chociaż wszystkie objawy ciążowe się skończyły i trochę się martwię jedynie mnie odrzuca od... picia! Wszelkiego! Herbata ble, mleko ble, woda ble, soki i napoje ble, nawet cola bleee! No i chodzę o suchym pysku
A pić mi się chce strasznie...
Wizyta w poniedziałek o 18:00, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Dobrego dnia :*EP!C lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Wchodzę w wątek a tu pytanie o mnie jak miło dzięki kochana Rachele :*
Przepraszam dziewczyny, ale nie mam sił nadrabiać.
Także mam jedynie nadzieję że u Was wszystko ok
U mnie dobrze, chociaż wszystkie objawy ciążowe się skończyły i trochę się martwię jedynie mnie odrzuca od... picia! Wszelkiego! Herbata ble, mleko ble, woda ble, soki i napoje ble, nawet cola bleee! No i chodzę o suchym pysku
A pić mi się chce strasznie...
Wizyta w poniedziałek o 18:00, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Dobrego dnia :*
Sana, ciesze sie bardzo, ze wszystko ok troszke Cie nie bylo i juz sie troszke martwilam U mnie tez zero objawow. Mdlosci zero, piersi mniej 'napuchniete' tylko troche bola. Ja wizyta dopiero 16.12 ...ale okropne to czekanie! ;(
Trzymam mocno kciuki za Twoja wizyte! Bedzie super!!!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
monia91 wrote:EP!C w zeszłym cyklu też był piękny i dupa. Więc na razie się nie nakręcam. Dziś w nocy mnie tak brzuch @ rozbolał, ze byłam pewna, ze jak rano wstanie to mnie nawiedzi. Jak tylko wstałam poleciałam do wc, a tam cisza.
Trzymam mocno mocno kciuki!!!!monia91 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Oj tak, to czekanie jest najgorsze
U Ciebie na pewno też będzie wszystko ok! :*
Na ovu zaglądam ostatnio tylko na laptopie, bo tutaj mam sporo "moich" wątków, ale na bieżąco siedzę na lipcóweczkach 2015 na belly.
A Ty jesteś na belly Rachele?
EP!C ależ Ci dobrze
Monia musi się Wam teraz udać! Bardzo Ci kibicujęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:18
EP!C, monia91 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Oj tak, to czekanie jest najgorsze
U Ciebie na pewno też będzie wszystko ok! :*
Na ovu zaglądam ostatnio tylko na laptopie, bo tutaj mam sporo "moich" wątków, ale na bieżąco siedzę na lipcóweczkach 2015 na belly.
A Ty jesteś na belly Rachele?
EP!C ależ Ci dobrze
Sana, tak jestem ale nie zapisalam sie jeszcze ani na Lipiec ani na Sierpien bo wg wykresu mam date na 30.07 wiec zobaczymy co mi powie lekarz (nie mierzylam temperatury wiec nie wiem kiedy byla dokladnie owulacja). Jestem na 1 trymestrze i tam sie 'udzielam'
Fasolka 9tyg (24.12.14)