Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
EP!C, haha ja terminów mam tyle, że można sobie wybierać, przebierać
Termin według ostatniej owulacji wyznaczonej przez kalendarz - 25.07.2015
Termin według ostatniej owulacji wyznaczonej przez ovufriend - 29.07.2015
Termin według ostatniej miesiączki - 23.07.2015
Termin wyznaczony przez ginekologa po zobaczeniu pęcherzyka - 26.07.2015
Zobaczymy co mi powie ginekolog w poniedziałek
Julia 07.2015 -
Sana wrote:EP!C, haha ja terminów mam tyle, że można sobie wybierać, przebierać
Termin według ostatniej owulacji wyznaczonej przez kalendarz - 25.07.2015
Termin według ostatniej owulacji wyznaczonej przez ovufriend - 29.07.2015
Termin według ostatniej miesiączki - 23.07.2015
Termin wyznaczony przez ginekologa po zobaczeniu pęcherzyka - 26.07.2015
Zobaczymy co mi powie ginekolog w poniedziałek
Wow! do wyboru, do koloru
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Hej Dziewczyny! Mam dziś doła Wróciłam z pracy, myślałam że ten dzień mnie wykończy. Czuję się źle, przeziębienie mnie nie opuszcza. Wczoraj nawet nie miałam ochoty poserduszkować więc chyba znowu nici z dzidziusia w tym miesiącu. Poza tym owulacja jeszcze nie została wykryta a dzisiejszy dzień jest "prawdopodobnie płodny" więc nie wiem o co chodzi już…. Wiecie, że od rana nawet jeszcze nic nie zjadłam, i wcale jeść mi się nie chce. Ale gotuję zupkę, może coś pomoże. Idę chyba jutro do lekarza, może da mi zwolnienie do końca tygodnia. Poleżę bo nie chce się faszerować jakąś polopiryną. Popiję herbatę z miodem i cytryną, pojem rosół, może przejdzie. Chyba nadal mam nadzieję, że coś zaskoczy z tych serduszek. Ehhh ……..
-
Magdalenka, może nie odczuwasz symptomów owu, bo jesteś przeziębiona. Organizm to całość, jak coś zaczyna się dziać, jakieś przeziębienie, to ma wpływ na wszystkie układy. To wcale nie oznacza, że w tym miesiącu nic sie nie zdarzyło. Uważaj z lekami - nigdy nic nie wiadomo trzymam kciuki ! Pozdrowienia
-
A ja w ogole odpadlam. Zawieslismy starania. Ja padam. Przeziebienie mnie juz miesiac trzyma. Do tego meczy grzybica. Wiecie moze jak leczy sie mezczyzne? Od nastepnego cyklu Clo i musze pilnowac lekow. Chociaz patrzac na grupe dla IO na fb to trace nadzieje.
Co do dnia dzisiejszego chyba cos bylo w powietrzu nawet w UK bo myslalam ze padne w tej pracy. Maz tez skonczyl dzis wczesniej. Wroce do Was po swietach ;* -
Alicja92 miesiąc przeziębienia? Omg! Mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejesz. U mnie jakntym razem się nie uda (a tak sądzę) to wrócimy z mężem do tematu dopiero w styczniu. To będziemy dwie ja jestem mega zdenerwowana tym, że ta tempka jest taka dziwna. Ale wpływu na to nie mam, więc co m być to będzie. Jak mówicie "nie ma @ jest nadzieja" - dziękuję Sana :*
-
Alicja to kuruj się i obyś na początku 2015 zobaczyła dwie kreski buziaki.
Madlenka dokładnie tak ja tam wierzę że zakończysz ten rok na zielono wierzę, że ten magiczny świąteczny czas wielu staraczkom przynoesie upragnione dwie kreski i zdrowego bobaskamadlenka lubi tę wiadomość
Julia 07.2015