Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rachele wrote:EP!C, zalezy tez jakie maja widelki w laboratorium. Ja we wrzesniu mialam 90 ale lekarz powiedzial ze jest ok i ze taka ilosc moze sie nate 'przyczepic' jak robi sie siku ale zalezy od laboratorium i od jednostek jakich uzywaja.
Dzwonilam do gin i powiedziala ze wszystko w porzadku takze ok -
Oleczka mnie wysypało na ciążę a też często wysypywało mnie na @ bądźcie dziewczyny dobrej myśli :* starajcie się zająć głowę czymś innym niż tym czy się udało. Wiem że to nie łatwe, ale teraz to już można tylko czekać. Trzymam za Was mocno kciuki!
Rachele no problem idziemy praktycznie łeb w łeb
Julia 07.2015 -
Madlenka może na przekór będzie jednak to szczęśliwy cykl
EP!C współczuję choroba zawsze jest straszna, ale już zwłaszcza, gdy dotyka młodych ludzi. Kuzyn mojego D. od zawsze ma jakieś problemy zdrowotne, alergie, a teraz u tego kuzyna nowotwór podejrzewają
Bardzo to wszystko przykre... trzymam kciuki za kuzynkę Twojego T, oby z tego wyszła i oby guz nie był złośliwy.
Dlatego właśnie trzeba cieszyć się każdym dniem i nie przekładać wszystkiego na później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:44
EP!C lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Może jest chory ehh żarty żartami, ale jednak się wkurzam, zawsze do tego czasu już wyznaczał, nie sądzę, żebym miała cykl bezowulacyjny. JUz raz był w tym roku ( Może macie rację i na przekór- zaraz po wyznaczeniu owulki zamaluje kropki na zielono
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 21:45