Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana powiedz mi co sie dzieje u mnie??? Ta tempka jakas bardzo niska jak nigdy. Wczesniej mialam powyższej 36.3 i plus a teraz nawet nie ma 36.2 mierze o 7 nie jak wczesniej w cyklach o 7:30 .http://pg22.radom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=48
-
monia91 wrote:Rachel jak samopoczucie ?
Monia91, dziekuje Ci, wszystko dobrze. Oprocz piersi, brak nieprzyjemnych objawow. Siedze jak na szpilkach do 16.12, bo wtedy mam pierwsza wizyte. Moj wymarzony prezent na Mikolaja (spozniony), to uslyszec, ze wszytsko dobrze.
Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie, moja droga!
Fajnie byloby zalozyc watek wszystkie razem na Belly
Czekam na Was i potem zakladam! Specjalnie dla nas!!!
Zycze Wam milego piatkuEP!C lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Hej dziewczyny
Monia u mnie objawów żadnych póki co... trochę mnie to martwi, ale dopóki nie ma żadnego plamienia, krwawienia, to staram się być dobrej myśli.
M.M.K. a masz termometr z dwoma miejscami po przecinku? Jeśli nie to nie sugeruj się aż tak tą temperaturą, mnie też termometr z jednym miejscem po przecinku płatał figle. Jeśli chodzi o Twój podpis to coś sobie musiałaś pomieszać, aby była miniaturka musi być wpisany bbcode, nie link.
EP!C współczuję a jednocześnie trochę zazdroszczę. Gdybym ja teraz wymiotowała, to chociaż byłabym spokojniejsza że z maluszkiem wszystko ok, a tak, jak mi wszystkie objawy minęły, to będę cała w strachu czekać na poniedziałek.
Julia 07.2015 -
Hej dziewczyny! Ja się dziś obudziłam ze strasznym bólem gardła, ale herbatka z miodem i cytryną trochę mnie uratowała. Dziś nie mierzyłam temperatury bo termometr wczoraj padł. I dziwnie się z tym czuję, bo nie mogę tego zaznaczyć na swoim wykresie. Ciężko się od tego odzwyczaić jak już się w to wkręci.
Dziewczyny jesteście już w ciąży także wizyty u lekarza będą przynosić same pozytywne wiadomości. Jestem tego pewna. I mam nadzieję, że Wy niedługo będziecie pocieszać nas - dziewczyny u których ovufriend w tym momencie zasnęło.EP!C lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:Pewnie byłabym spokojniejsza, gdybym już wcześniej słyszała serduszko, a tak, to wszystko się na tej wizycie rozstrzygnie...
Sana, podpisuje sie obiema raczkami!!! Identycznie mam .... i te same mysli! Bedzie wszystko dobrze! Musi byc!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dziewczyny i wszystko stało się jasne. Mój ovufriend spał z wyznaczeniem owulacji dlatego, że miałam tempki pozaznaczane, żeby je ignorował ( bo przecież wstawałam pół godziny wcześniej). Dziś sobie zaznaczyłam tempkę mniejszą niż wczoraj, a co. Jutro będę mierzyć bo będę mieć nowy termometr, który wiem, że może być niewiarygodny. Ale co tam. Może i źle robię ale dobrze się z tym czuję. Lepiej widzieć tą czerwoną kreseczkę na wykresie niż jej nie mieć. Dobrze mi z tym i się znów uśmiecham a to chyba najważniejsze, bez względu na to jak ten cykl się zakończy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 12:40