Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i zapraszam wszystkie dziewczyny, które zaczynają dopiero swoje starania o dzidziusia i obserwacje swojego ciała. Ja od jakichś dwóch tygodnie sumiennie mierzę temp i wszystko notuje;)
W sumie można uznać, że to drugi cykl starań..i nie ukrywam, mam nadzieje, ze teraz się uda..
Nie widziałam podobnego tematu..Lukrysia lubi tę wiadomość
-
Tak;) Dobrze kojarzysz;)
Ja zaczęłam mierzyć od połowy cyklu więc na razie nic mi to nie mówi bo nie wiem jaką mam temperaturę podstawową;/ Teraz czekam na @ to się dowiem;)
A Twoje wrażenia?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
cześć, ja też tu nowa. Lipiec to pierwszy cykl, który zaczęłam obserwować. Od 3 miesięcy nie zabezpieczamy się z mężem. Dodatkowo jutro wizyta u gina z wynikami badań hormonów, przeciwciał itd. Mam za wysoką prl i ciekawa jestem, jego opinii i dalszych zaleceń czy leczenia.
-
nick nieaktualny
-
Niusia wrote:Witam Anuleczka Isia ♥
Cześć Miscelle Kciuki za wizytę! Daj znać jak poszło
Hej Niusia;) Spotykamy się na kolejnym forum;)
U mnie humor kiepsko, jakoś się nie wyspałam, piersi bolą jak cholera, brzuch pobolewa;/
A jak tam Wasze humorki?Niusia lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMnie pogoda chyba dobija... Taka jestem jakaś zakręcona i mnie bolą oczy, jakbym miała jakieś spuchnięte...
Pocieszam się tym, że za tydzień o tej porze będę ostatni dzień w pracy przed urlopem
Po za tym tempka skoczyła (zobaczcie wykres) i 3mam kciuki, żeby to była owu!! Oczywiście testy owu nie pokazują Ale przy pcos tak moze być, ciekawe... ♥ -
nick nieaktualny
-
My chyba jedynie pod namioty na jezioro ze znajomymi;) Za bardzo nie mam kasy żeby gdzieś dalej jechać bo wypadło nam teraz wesele w sierpniu tak niespodziewanie;/ Miało być za 2 lata ale dziewczyna zaszła w ciążę i przenieśli na teraz;/
A Ty?
nick nieaktualnyI jak widac niektórym z nieba spada... ♥
Dobry i taki wyjazd Nas pod namiotem 2x zalało i od tamtej pory nie jeździmy Mokre ale mimo wszystko dobre wspomnienia...
My jedziemy do Zakopanego w przyszły piatek na 6 dni <jupi>Isia93, Angelabd lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie stresuj się Do 35dc może spokojnie owu przyjśc :0 A jak wczesniej było wszystko w normie (cykle) to pewnie będzie lada dzień!
A ten skok to jak na razie pierwszy raz mi sie zdarzył Może jednak ten inofolic coś popchnął do pracy jajniki... Ale w sumie niecały tydzień go biorę to raczej chyba już by nie zadziałał, nie wiem
Na ten z 15 sierpnia?
My akurat na niego wracamy do domu, żeby jeszcze troche odpocząć przed powrotem do pracy -
No powiem Ci, ze ja też popijam Inofolic i jakoś nie czuje większej różnicy, chyba, że nagle coś na wykresiku się ruszy i będę mega zadowolona
No ja bym chciała na ten akurat Ale nie wiadomo jak to będzie u mojego K. Bo u niego trudniej z urlopem, a myśleliśmy, żeby wziąć bodajże jeszcze czwartek czy poniedziałek wolny i spędzić tam 4 dni
Trafiła nam się idealna okazja, znajoma ma mieszkanie w Zakopanem raptem 10min od Krupówek i za nieduże pieniądze chce wynająć