Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też prawda. Tam gdzie ja bym chciała jechać to masz mieszkanie prywatne. Dwa pokoje, kuchnia, łazienka, balkonik Parking podziemny i tak jak pisałam, sauna, jaccuzzi i basen
Więc niestety żarełko trzeba samemu szykować...ale dla mnie to akurat dobrze, ja jestem pod względem jedzenia wybredna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a i chciałam jeszcze dodać, że jestem tuż przed owulacją (dzisiaj usg), a testy owulacyjne były pozytywne już tydzień temu i 2 dni temu, dzisiaj i wczoraj negatywne.... jakoś to dla mnie mało wiarygodne,jaką metodę wybrać w kolejnym cyklu gdyby się nie udało w tym ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiscelle wrote:a i chciałam jeszcze dodać, że jestem tuż przed owulacją (dzisiaj usg), a testy owulacyjne były pozytywne już tydzień temu i 2 dni temu, dzisiaj i wczoraj negatywne.... jakoś to dla mnie mało wiarygodne,jaką metodę wybrać w kolejnym cyklu gdyby się nie udało w tym ???
Monitoring zawsze daje duze prawdobodobieństwo/pewność a testy wiadomo jak to z nimi jest.... Teoretycznie powinny wykazywac owu na 36-24h ale czasem wykazuję wcześniej czasem wcale, cięzko ugadnąć -
nick nieaktualnyWitaj Truskaweczka!
Opowiedz coś więcej
A juz się doszukiwałam...
To w sumie wszystkie mieszkamy 'blisko', w końcu nie gdzieś pomorze czy zachód
Ja też się nie wyspałam, ale noc była stosunkowo udana więc coś za coś!
Test owu mi wyszedł pozytywny!!!!Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStosunkowo??!
Ja też wcześniej robiłam chyba ze 3-4. Chociaż jeszcze ten przedwczorajszy tez wydaje mi sie, że mógł być pozytyw...
Wczoraj nie wyszła mi kreska ta pierwsza identyczna jak druga, ale praktycznie leciuteńko jaśniejsza i niby dziewczyny piszą, że to już + ! -
nick nieaktualny