Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, no ale jak nic nie będzie to co się stanie? Będziecie próbować dalej
Ja miałam podobne wątpliwości, gdy sama poszłam ostatnio. Oczywiście jak pokazało się krwawienie to wszystko było jasne i wtedy powiedziałam mężowi, że bez sensu nastawiłam się i że niepotrzebnie wydałam kasę, a on, że w w kolejnym cyklu bardziej się postaramy i że na to akurat nie szkoda kasy
A jak jesteś to będziesz wiedzieć wcześniej, żeby wcześniej na siebie uważaćmonia91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
I dobrze mówi twój mąż wiesz czytałam właśnie na teście ze jeśli jest bardzo duże stężenie bety to wiesz testy wychodzą fałszywe i negatywnie tak było w ulotce napisane więc u ciebie na pewno tak jest napisali tam że w takich przypadkach powinno się mocz dośrozcieczac z wodą mineralna ale ja bym wolała pojechać na krew na twoim miejscu trzymam kciuki☺
monia91 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:I dobrze mówi twój mąż wiesz czytałam właśnie na teście ze jeśli jest bardzo duże stężenie bety to wiesz testy wychodzą fałszywe i negatywnie tak było w ulotce napisane więc u ciebie na pewno tak jest napisali tam że w takich przypadkach powinno się mocz dośrozcieczac z wodą mineralna ale ja bym wolała pojechać na krew na twoim miejscu trzymam kciuki☺
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Teraz spojrzałam, faktycznie, malutko W sumie tak jak my, w dzień przed i w dzień owulki.
W tym cyklu musimy nadrobić, bo jednak dwa razy w dni płodne to troszkę za mało w naszym przypadku. Już zapowiedziałam mojemu, że go wymęczę Planuję co drugi dzień (chyba codziennie to za często?), ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.monia91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi się nie udało dostałam dziś okres....zaczynam kolejny nowy cykl. Przeżyłam to mocno, bo naprawdę miałam nadzieję, że udało się nam, tym bardziej, że nigdy mnie tak piersi nie bolały jak teraz w i przez długi czas oraz pobolewał nieraz brzuch. A detektor oznak ciąży to w ogóle porażka, jest tak niewiarygodny, mi pokazywało jeszcze dziś, że niby 93 procent mam testu pozytywnego, a robiłam test wczoraj i dziś, to miałam negatywny. W ogóle nie powinno zwracać uwagi na ten detektor.