Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mój dzisiejszy test (bez przeróbek graficznych):
Widać tam jakiś cień cienia, czy nie widać? (coś tam lepiej widać jak się odchyli ekran komputera do tyłu), te szare strzałeczki zaznaczają miejsce, w którym ja widzę (lub mam omamy).Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:32
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Dziewczyny, mój dzisiejszy test (bez przeróbek graficznych):
Widać tam jakiś cień cienia, czy nie widać? (coś tam lepiej widać jak się odchyli ekran komputera do tyłu), te szare strzałeczki zaznaczają miejsce, w którym ja widzę (lub mam omamy). -
nick nieaktualnyKij wie, czy pozytywny, ale faktycznie wczoraj wieczorem było mi niedobrze mocno, myślałam, że się lekko strułam obiadem. Ale dzisiaj już nic nie czuję, tylko cycki bolą. Zobaczymy. Na razie nie mam już testów, jutro jakiś kupię, to pojutrze powtórzę
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Dziewczyny, mój dzisiejszy test (bez przeróbek graficznych):
Widać tam jakiś cień cienia, czy nie widać? (coś tam lepiej widać jak się odchyli ekran komputera do tyłu), te szare strzałeczki zaznaczają miejsce, w którym ja widzę (lub mam omamy). -
nick nieaktualnyWłaśnie wiem, że słaba jak wklejam całe zdjęcie, to się nie mieści i nic nie widać, może tu będzie coś lepiej: https://lh5.googleusercontent.com/-VKrcKHZ_504/VCBbwrG1rsI/AAAAAAAAK7Y/WFbQxfQ-klA/s520-no/pretweak2.JPG
Estrella - pepino 10 mIU/ml, w tesco
-
Sigma wrote:Właśnie wiem, że słaba jak wklejam całe zdjęcie, to się nie mieści i nic nie widać, może tu będzie coś lepiej: https://lh5.googleusercontent.com/-VKrcKHZ_504/VCBbwrG1rsI/AAAAAAAAK7Y/WFbQxfQ-klA/s520-no/pretweak2.JPG
Estrella - pepino 10 mIU/ml, w tesco
Wg mnie mialas owu w 22 dc czyli dzis 12 dpo, beta by wyszla . Moze lepiej isc na krew niz sie katowac testami
Zobacz moje 11 i 12 dpo
http://zapodaj.net/ee51d14477321.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:43
-
nick nieaktualnyChciałabym, żeby było Nawet, jak jest fasolka, to wiesz - tak wcześnie po owulacji to jeszcze nic pewnego, czy się utrzyma, niestety biologia jest okrutna. Także najlepiej będzie spokojnie poczekać i się nie nakręcać - będę robić testy co 2 dni i dam Wam znać jak będzie coś serio wyraźnie widać
Anutka lubi tę wiadomość
-
Wg mnie mialas owu w 22 dc czyli dzis 12 dpo, beta by wyszla . Moze lepiej isc na krew niz sie katowac testami
Zobacz moje 11 i 12 dpo
http://zapodaj.net/ee51d14477321.jpg.html
lSigma wrote:Chciałabym, żeby było Nawet, jak jest fasolka, to wiesz - tak wcześnie po owulacji to jeszcze nic pewnego, czy się utrzyma, niestety biologia jest okrutna. Także najlepiej będzie spokojnie poczekać i się nie nakręcać - będę robić testy co 2 dni i dam Wam znać jak będzie coś serio wyraźnie widać -
nick nieaktualnyW 22 dc byłam na monitoringu USG i był pęcherzyk dominujący 19 mm, lekarz mówił, że jeszcze 2-3 dni do owu i faktycznie potem w 25 dc było ciałko żółte i ślad płynu w zatoce douglasa (w środę go nie było) - płyn się ponoć utrzymuje maksymalnie kilkanaście godzin po owu, a w nocy z 24 na 25 dc miałam duży ból jajników, więc myślę, że wtedy była owulka
P.s. Na Twoich testach 11 i 12 dpo znacznie lepiej widać, przy takim teście nie miałabym wątpliwości!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:02
-
Sigma wrote:W 22 dc byłam na monitoringu USG i był pęcherzyk dominujący 19 mm, lekarz mówił, że jeszcze 2-3 dni do owu i faktycznie potem w 25 dc było ciałko żółte i ślad płynu w zatoce douglasa (w środę go nie było) - płyn się ponoć utrzymuje maksymalnie kilkanaście godzin po owu, a w nocy z 24 na 25 dc miałam duży ból jajników, więc myślę, że wtedy była owulka
P.s. Na Twoich testach 11 i 12 dpo znacznie lepiej widać, przy takim teście nie miałabym wątpliwości! -
nick nieaktualnyNo tak sobie myślę, że 2-3 dni i beta chciałam 10dpo wprawdzie betę zrobić, ale jednak spasuję - bo skoro test o czułości 10 mIU jest wątpliwy, to jeszcze poczekam. Gdzieś 13dpo zrobię betę i już będzie wiadomo przynajmniej
Te testy z 11 i 12 dpo też mają dla mnie całkiem ładne kreseczki widać bez żadnych wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:07
Anutka lubi tę wiadomość