Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz dodałam w galerii wykresów test Qiuxx na czarnym tle pierwszy ale na komnie to nie wyraźnie mi wyszło bo cos ni aparat nie wyraźnie zrobił
Sigma jak co rozwalił co sie stałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:25
-
Przewinęła bym mój cykl o 10 dni naprzód tak mnie stresuje czekanie na owulację chyba bardziej niż ostatnio na @.
Może dlatego że pierwszy miesiąc się obserwuję....
A jeszcze raz co do Truskaweczki - a to niespodzewanka cieszymy się razem z Tobą
będzie trzeba powtórzyć jutro dla pewności ku radości -
Truskaweczka250 wrote:Juz dodałam w galerii wykresów test Qixx na czarnym tle pierwszy ale na komnie to nie wyraźnie mi wyszło bo cos ni aparat nie wyraźnie zrobił
Sigma jak co rozwalił co sie stało
Dla mnie pozytywny jak nicTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
mallinka wrote:Przewinęła bym mój cykl o 10 dni naprzód tak mnie stresuje czekanie na owulację chyba bardziej niż ostatnio na @.
Może dlatego że pierwszy miesiąc się obserwuję....
A jeszcze raz co do Truskaweczki - a to niespodzewanka cieszymy się razem z Tobą
będzie trzeba powtórzyć jutro dla pewności ku radości
Wiem wiesz jak tak patrzyłam na ten test i jedna wychodziła to już myślę kurcze szkoda już zaczęłam chować ulotki do pudełka i biore test i patrze a tu jak nic różowa druga kreska a juz robiłam w poprzednim cyklu test i wiem jak negatyw wygląda he i tu ewidentnie dwie ale pewnie za mała beta na razie ale kurcze nie spodziewa łam sie -
nick nieaktualnyJest wyraźna krecha, można już gratulować?
Ano rozwalił... Zmieniał pas, przygrzmocił w drugie auto... ponoć nie było go w lusterku. No ale z nieba nie spadł Drzwi kierowcy przerysowane i lekko wgniecione, to samo zderzak (ta część nad kołem) i lusterko urwane. -
Truskaweczka250 wrote:Wiem wiesz jak tak patrzyłam na ten test i jedna wychodziła to już myślę kurcze szkoda już zaczęłam chować ulotki do pudełka i biore test i patrze a tu jak nic różowa druga kreska a juz robiłam w poprzednim cyklu test i wiem jak negatyw wygląda he i tu ewidentnie dwie ale pewnie za mała beta na razie ale kurcze nie spodziewa łam sie
już widzę Twoją radość sama mam prawie łzy w oczach...choć się wcale nie znamy ale wiem jak ja bym zareagowała więc jest BOSKO!Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka250 wrote:Juz dodałam w galerii wykresów test Qixx na czarnym tle pierwszy ale na komnie to nie wyraźnie mi wyszło bo cos ni aparat nie wyraźnie zrobił
Jejku to jest pozytywny test! idź na betę Gratuluję z całego serca! ale zazdroszczę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:02
-
Dziekuje dziewczyny na razie musze poczekać do piątku bo wypada mi @ mam nadzieje ze fasolka sie mocno trzyma i nie wypadnie ale tak mnie jajniki kłują i macica boli wczoraj też i mam pytanie do Was bo do konca września mam umowe na czas okreslony a mam podpisana nową na stałe od 1-szego października to jak by sie teraz dowiedzieli to mogą mi cofnąć tą podpisana umowę jak to jest??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cofnąć umowy nie mogą ale ja tak czy siak bym nie mówiła.
Moga Cie zwolnić na warunkach obecnej umowy z okresem wypowiedzenia bez podania przczyny.
Do 12 tygodnia jak umowa na okreslony to się nie mówi i tyle. Oczywiście jak podejrzewamy, że nasz pracodawca jest rypinięty ....
Truskawa a u mnie dziewczyny też dzwigają i my je sami na L-4 wysyłamy.
Jak jeszcze za wczesnie na ciążowe to ida do lekarza rodzinnego po zwykłe na tydzień lub dwa.
Pamietaj ile starałaś się o Groszka- szkoda to teraz zaprzepaścić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:12
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.