Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma wrote:No tak sobie myślę, że 2-3 dni i beta chciałam 10dpo wprawdzie betę zrobić, ale jednak spasuję - bo skoro test o czułości 10 mIU jest wątpliwy, to jeszcze poczekam. Gdzieś 13dpo zrobię betę i już będzie wiadomo przynajmniej
-
lilirose wrote:Chodziło mi właśnie o to dopochwowe. Dzięki, Cane Corso
Ps. jesteś posiadaczką psiaków rasy z Twojego nicka?
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Monia strasznie mi przykro. Byłam pewna że jesteś w ciąży. Sama już teraz zwątpiłam w moje starania.
Co do torbieli to lekarz wykrył mi ją na usg dopochwowym. Dopiero podczas laparoskopii doszedł do wniosku co to za torbiel-endometrialna. -
Nie. Nie robiłam. I myślałam czy by nie kupić ale stwierdziłam, że trochę odpuszczę
A moja temp nie spada bo mnie chorobsko bierze. Gardło mnie boli od wczoraj i katar mam i zimno mi strasznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 22:14
-
nick nieaktualny
-
Cane, ja też psiara, mam w domu labusia trzymam kciuki!
Monia, o kurczę, to dużo zdrówka życzę :* Kup sok z czarnego bzu, jest dobry na przeziębienia i nie jest inwazyjny dla organizmu jak leki.
Katie, dzięki! Jestem ciekawa czy ta torbiel może zagrozić ciąży Martwię się o koleżankę...
Dziewczyny, a myślałyście nad pielęgnacją skóry już w trakcie starań? Mam na myśli szczególnie miejsca, które powiększają się razem z dzieckiem - brzuch, boczki, piersi. Boję się o rozstępy i zaczęłam parę dni temu wcierać olejek dla matek. Profilaktyka lepsza niż potem leczenie.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyMy mamy owczarka niemieckiego i kocura dachowca, który miał trafić do schroniska jako totalny maluch, więc przygarnęliśmy łachudrę
Lilirose - myślę, że normalne dbanie o skórę wystarczy - pewnie stosujesz jakiś balsam po kąpieli, itd. Nie wiem, czy te specjalistyczne kremy/olejki cokolwiek dadzą, dopóki skóra na brzuchu nie rośnie A prawda jest taka, że jak ktoś ma skłonność do rozstępów, to one i tak będą Ja mam trochę rozstępów i bez ciąży, ale one na szczęście z czasem blakną i trzeba się przyjrzeć dobrze, żeby je zauważyćlilirose lubi tę wiadomość
-
Sigma, to mały zwierzyniec
No właśnie sęk w tym, że nie stosuję, bo mam skórę normalną i generalnie nie sprawiającą problemów pod tytułem wysuszenia. Po kąpieli nie czuję potrzeby stosowania kremów.
Jedyny problem, taki malutki, to delikatnie widoczne rozstępy na piersiach, które pojawiły się podczas dojrzewania, gdy biust momentalnie urósł. Na szczęście widać je po baaarrrdzo bliskim przyjrzeniu się. Z kolei moja mama po trzech ciążach nie ma ani jednego rozstępu i uważa, że pewnie ja też mam po niej taką elastyczną skórę. Patrząc na problem z okresu dojrzewania mam co do tej tezy wątpliwości, dlatego już teraz zaczęłam wcierać olejek. Nie jakiś tam specjalistyczny tylko po prostu dedykowany matkom, naturalny, bez parafiny i innych zapychających śmieci. Liczę, że pomoże, bo nie chcę powtórki w gorszej formie (czerwonych krech).Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma, na tym pierwszym zdjęciu coś widać ale na drugim nie widzę nic. ALE skoro ty ją widzisz na żywo (bo aparaty są lepsze lub gorsze) to jest szansa aczkolwiek pozostałabym zdystansowana do terminu spodziewanej @ bo to jeszcze różnie być może. Nie ma się co nakręcać za wczasu.
Mój pierwszy w życiu pozytywny test wyglądał bardzo podobnie, czyli kreska była cieniem cienia ale była
z czasem powinna być coraz bardziej mocniejsza, jeśli wsio jest ok i test nie jest kanciarzem.
Miłego Dnia kochane )
i dalej wierze w fasoleczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 08:32
Sigma, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilirose, też mam labusia
Jeśli chodzi o kosmetyki ja w ciąży stosowałam jedynie oliwkę firmy HIPP na lekko wilgotną skórę. Brzuch miałam naprawdę duży, ale nie zrobiły mi się rozstępy.
Nie smarowałam bioder i żałuję bo sporo wtedy przytyłam i na nich niewielkie rozstępy się pojawiły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny coś mnie dzisiaj naszło na zrobienie testu i wiecie co w pierwszej chwili zobaczyłam tylko jedna krechę ale po 2 min wyszła druga lekko różowa i co sądzicie? Jak mam to odbierać wiem pewnie za wcześnie zrobiłam ale i tak jestem szczęśliwa
mallinka, Sigma, Buziulka, monia91, Toxey lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Cześć dziewczyny coś mnie dzisiaj naszło na zrobienie testu i wiecie co w pierwszej chwili zobaczyłam tylko jedna krechę ale po 2 min wyszła druga lekko różowa i co sądzicie? Jak mam to odbierać wiem pewnie za wcześnie zrobiłam ale i tak jestem szczęśliwa
zrób zdjęcie testu
Suuuuuper!!!!!!