Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, pisz co tam
Ewa, przykro mi, tulam :* A na detektor nie warto patrzeć, bo zawyża znacznie. Poza tym objawy na @ są często takie same jak na ciążę.
Sama w tym cyklu będę starała nie wsłuchiwać się tak w organizm jak w poprzednim, bo człowiek niepotrzebnie się nakręca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:41
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyLilirose - dziękuję, teraz już wiem, że nie będę się tak nakręcać na moje objawy, które "niby" mogą być objawami ciąży. Teraz jak obliczyłam w nowym cyklu, w jakich dniach powinniśmy starać się znowu, to się wkurzyłam, bo przypada w czasie, kiedy będziemy u teściów nocować
-
nick nieaktualny
-
Nie interesowałam się jeszcze normami beta hCG i właśnie wyczytałam:
"Można więc przyjąć, że każdy wynik poniżej 5 mIU/ml (5 IU/L) to wynik negatywny. Tymczasem rezultat powyżej 25 mIU/ml (25 IU/L) jednoznacznie oznacza ciążę. Przy niejednoznacznym wyniku, należy powtórzyć badanie po kilku dniach, przy czym wzrost stężenia hCG sugeruje ciążę." -
nick nieaktualny
-
Monia, przykro mi :* No to czekamy teraz na październikowe kreseczki
Ja tak z inne beczki. Rozmawiałam z koleżanka, która jest we wczesnej ciąży bliźniaczej i okazało się, że ma torbiel W przyszłym tygodniu idzie do szpitala na wycięcie. I mam takie pytanie do Was: czy torbiele ujawniają się na zwykłym badaniu USG?monia91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥