Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:To zaczęłyśmy razem cykl 😊 Też mam w tym miesiącu problem z określeniem kiedy owu była.
Czy była 2.12 czy może jednak 4.12. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ U mnie niestety testy owulacyjne pozytywne nie wyszły w tym cyklu i przez to nie wiem jak liczyć dni po owulacji.. Zastanawiam się czy dzisiaj mam 11 dpo czy może 9 dpo. U mnie jutrzejszy dzień dużo wyjaśni. Jak zostanie spadek temperatury to @ za rogiem, jak temperatura odbije to jeszcze będzie jakaś nadzieja na II kreski w tym cyklu. Moja faza lutealna to 11-12 dni.
Będziesz jeszcze testować? -
U mnie biel na teście..
Małpiszona jeszcze nie ma🙄 za to te plamienia są, ostatnie dwa dni to wręcz czarne. Denerwujące to jest.. 😡
Przykro mi tylko_czytam, przytulam 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2021, 13:04
-
czarneniebo wrote:U mnie biel na teście..
Małpiszona jeszcze nie ma🙄 za to te plamienia są, ostatnie dwa dni to wręcz czarne. Denerwujące to jest.. 😡
Przykro mi tylko_czytam, przytulam 😘
Tylko_czytam, trzymaj się tam 😔 -
Nati ajjj tam u mnie było do przewidzenia. Chyba potrzebowałam nadziei żeby zleciały mi te wszystkie dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2021, 13:16
-
czarneniebo wrote:U mnie biel na teście..
Małpiszona jeszcze nie ma🙄 za to te plamienia są, ostatnie dwa dni to wręcz czarne. Denerwujące to jest.. 😡Nati94 lubi tę wiadomość
-
Blondyna dzięki ❤️ naprawdę jest okej.
Boje się tych zastrzyków gdy kiedyś bede w ciąży.
Nie cierpię igieł. Myślałam, że w poprzednim wcieleniu miałam jakąś zła styczność z igłami. A to okazuje się, że przyszłość będę miała z igłami. 😨
Na sama myśl słabo mi się robi....teraz się chociaż przyzwyczajam przez te pobrania krwi.
Nie wiem czy się będe starać po tej @...chyba jestem na nie. 😔Kira lubi tę wiadomość
-
czarneniebo wrote:Nati ajjj tam u mnie było do przewidzenia. Chyba potrzebowałam nadziei żeby zleciały mi te wszystkie dni.
Słońce, początek roku będzie Twój 😘 czy styczeń czy luty... Mocno trzymam kciuki za Ciebie i wiem ze dasz radę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2021, 13:34
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Pani Miśka lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
milam wrote:Ja mam podobną zagwostkę do ciebie. Też pojawił mi się ponownie śluz płodny i pozytywny owulak. Chociaż temperaturę mam drugiej fazy więc u mnie chyba jednak już była. W każdym razie nie zaszkodzi nadal się starać.
Strasznie to wszystko skomplikowane Haha
U mnie „skok” był niewielki, ale to mój 1 cykl w którym mierze temperaturę wiec nie wiem czy tak mam zawsze czy to jakiś dziwny cykl -
Dzięki Aneta 🥰... Eh kto da radę jak nie My......
Ja też za Was trzymam kciuki już nie mogę się doczekać waszych testów 😊😊😊Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Madżi88 wrote:Beta 6.74 także biochem
-
właśnie zrobiłam test z którego cieszę się z 1 kreski
musieliśmy sobie sami robić test na Covid w pracy przed wigilią firmową...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2021, 14:00
Domi_naturelover, Aneta2506, Milixx, Ani0nka, Gravity, milam, Lexia, Natka2, MMimi, czarneniebo, Nati94, Kira, Zagadka919, Okinny, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Madżi88 wrote:Beta 6.74 także biochem💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Blondyna.B wrote:właśnie zrobiłam test z którego cieszę się z 1 kreski
musieliśmy sobie sami robić test na Covid w pracy przed wigilią firmową...
To teraz ten właściwy musi być pozytywny!Blondyna.B, Lexia, MMimi lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Madżi88 wrote:Beta 6.74 także biochem
Yhhh ☹️15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
musieliśmy sobie sami robić test na Covid w pracy przed wigilią firmową...
A ja tak właśnie czytam "właśnie zrobiłam test" k mój mózg odrazu ze zaraz będzie że dwie kreski masz 😅😅😅 matko, głowa mi szwankuje... 🙈15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Czarneniebo trzymam kciuki, żeby rok 2022 był twoim szczęśliwym rokiem 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2021, 14:05