Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
conte wrote:Dziewczyny pomocy 😭 złapałam infekcje pęcherza... Ja oczywiście często je łapie i wspomagam się urofuraginem ale kurka, czy to jest bezpieczne przy staraniach?
Wcześniej lekarz przy pojawieniu się infekcji kazał zrobić posiew ale w nocy wstawałam na siku i teraz z rana do kubeczka, jest gobardzo mało. Mam ceroxim ale też nie chce brać bo boję się, że zepsuje cykl... a biegam do łazienki jak szalona na 3 kropelki😭
Conte mam ten sam problem. Jak jestem przed owu to biorę furaginum a jak po ovu to duomox. Na codzień wspomagam się urosept i urozax, zurawina i probiotyk to można nawet w ciąży. Wiem co czujesz. Trzymaj się mam nadzieję że szybko przejdzie, ✊conte lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny dzisiaj po pracy zrobilam test dzien przed przewidywanym dniem @. Zastanawiam sie czy widze mroczki czy cos prześwituje?https://zapodaj.net/f10f73954e1ff.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 16:11
Ani0nka, Kira, Nati94, Weromika, Milixx, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Bambi4, Domi_naturelover, Blondyna.B, Natka2, Lexia lubią tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny czy któraś starajaca się ma problemy z żołądkiem i jelitami??
Ogólnie jestem po gastroskopii.. Aż tak nic tam nie wyszło strasznego - gastroskopia rumieniowa z lekkim zapaleniem i trochę zółci w żołądku.
Problem zaczął się rok temu. Lekarz przepisuje leki IPP, pobiore trochę i mam spokój na 3-4 miesiące. Ale nie chce brać tego szitu przy staraniach.
Pije teraz siemie lniane...
Zaczęły mi się też okropne problemy jelitowe. Jutro idę do lekarza.
Do osób, które mają też problem. Coś bierzecie na to? Żeby trochę lżej było
Spróbuj z probiotykiem. IPP zobojętniają kwas zoladkowy, który chroni przed bakteriami, dlatego może dochodzić do rozrostu bakterii i problemów z jelitami.Aneta2506 lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Bambi4 wrote:Dziewczyny dzisiaj po pracy zrobilam test dzien przed przewidywanym dniem @. Zastanawiam sie czy widze mroczki czy cos prześwituje?https://zapodaj.net/f10f73954e1ff.jpg.html
-
Ja Ci prawdę powiem! To piękna ciążunia i po terminie miesiączki idź na betę sprawdzać przyrosty 😘
Bambi4 lubi tę wiadomość
-
Widzę cień cienia na obydwu testach. Trzymam mocno kciuki żeby kreska ciemniała 🤞 i po ciuchu gratuluję
Co do płatności za ovu to mi też się ta promocja jakoś w maju wyświetliła i za cały rok zapłaciłam 12zl. Pamiętam tylko ze była inna cena przez aplikację i inna przez przeglądarkę więc może sprawdźcie obydwie opcje -
Bambi4 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
kanna wrote:Ciężko bywa z tym żelazem. Ja po operacji miałam spora utratę krwi, ale nie był to stan krytyczny. Dostałam jakiś lek na podbicie żelaza i było strasznie... Zaparcia, bóle brzucha. Zdenerwowałam się na to niesamowicie, przemęczyłam się zalecany miesiąc i dałam spokój. Dopiero potem rozmawiałam z panią farmaceutką, która mi powiedziała, że jest pełno suplementów w aptekach, które nie są znane (bo ich nie widziałyśmy w reklamach), w bardziej dostępnych formach i wtedy kupiłam Sideral - i to w kroplach. Ulga niesamowita, bo w porównaniu do tego wcześniejszego to był dzień do nocy - żadnych ubocznych skutków. Z tego, co wiem jest z tej serii produktów też żelazo z kwasem foliowym. Więc ja bym postawiła na coś bezpiecznego, z dobrym składem. Warto pytać, samemu szukać, bo nie jesteśmy skazane na męki
Wszystko pięknie, tylko zależy jaki kto ma niedobór. Przejrzałam ten sideral i jest super bo ma i Wit c dzięki której żelazo się lepiej wchłania i Wit B12 też bardzo ważną przy niedokrwistości. Z tym, że żelaza jest tam 14 mg a w lekach na receptę 60 lub 80 mg. Więc to się nawet nie da porównać do 14. -
Nie mówiłaś że już nie masz testów aż do czwartku? 🤣 😉🤭😂Widać widać, nie czekaj do żadnego czwartku tylko rano znowu sikajNati94, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Anionka, właśnie, sikaj 🙂 jeden dzien w tą czy w tą 🤗 ja nie wiem dziewczyny, ja widzę kreski. Po poronieniu robiłam testy w celu kontroli spadku bety, bo oczyszczałam się długo po tabletkach i takie kreski miałam przy becie ponad 10 🙂 jeśli widzicie te kreski w czasie 3-5 minut, to na pewno jest coś na rzeczy. Po czasie niestety mogą być fałszywie pozytywne
Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka 93 wrote:Kiedyś też miałam problemy żołądkowe i pomogaly na nie tabletki ziołowe do ssania bianacid.
A jeśli chodzi o jelita to krople iberogast. szwagierka ma problemy z jelitami, na nią bardzo Dobrze działają. A wypróbowała wielu rzeczy i dodatkowo unika pikantnego jedzenia😉
Potwierdzam, iberogast jest mega. Sprawdza się też przy wszelkich jelitówkach i tym podobnych. Tylko on jest na alkoholu. -
Wiem jestem nienormalna ale dziś kupiłam 4 testy, 3 wisikalam, każdy miał kreskę ale bobo najbardziej różową
jutro facellek mi został
Bambi4 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Wiem jestem nienormalna ale dziś kupiłam 4 testy, 3 wisikalam, każdy miał kreskę ale bobo najbardziej różową
jutro facellek mi został
Za mało kupiłaś. 9 dni po powiadasz, kusisz 😈Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 17:41
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Wiem jestem nienormalna ale dziś kupiłam 4 testy, 3 wisikalam, każdy miał kreskę ale bobo najbardziej różową
jutro facellek mi został