Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam swojego ulubionego ginekologa za którym bardzo tęsknie
może będzie moim przyszłym niedoszłym mężem, taki przystojniak, no sama przyjemność tam chodzić haha
-
Ja w Rybniku kiedyś chodziłam do Szmita ale jak poszłam potwierdzić 2 ciążę i mi powiedział " super niech was przybywa bo muszę na wakacje zbierac" to już do niego nie poszłam trochę nie smaczne dla mnie to było...ale siostra chwali sobie Grudnia znowu drugiej siostrze Grudzień przy 3ciazy podczas prenatalnych powiedział z musi usunąć ciążę bo dziecko urodzi się chore...poszła do innego lekarza i młody ma już 3 lata i ma się dobrze... także ciężko trafić...ja tym razem bym wybrała Raciborz...co prawda w ciąży jeszcze nie jestem...ale mam tam lekarza...Lexia wrote:Kojarzę
ale jakoś nigdy nie miałam po drodze, a teraz też podobno on sie już "byle ciąży" nie łapie i prowadzi tylko stałe pacjentki albo ciąże trudniejsze.
Ja do ginów jakoś zawsze wolałam na Rybnik uderzyć
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
https://naforum.zapodaj.net/07c5c80259ca.jpg.html
Chyba ciemnieją wiec jest szansa 🤩
Lexia, Nati94, a.ky.ska, MMimi, Koteczka82, Okinny, szarlota96 lubią tę wiadomość
-
Mówiłam 31 lat mieszkałam na Śląsku. Słownik mi zmienia zdania bo tel na wykończeniu mam.
Teraz mieszkam w opolskim. Tu chodzę do Ginekologa a prenatalne mam robione z programu Opolska mama i dziecko. Wady serca u mojej małej nie wykryli nawet na patologii noworodka. Tylko jak poszłam prywatnie do Katowic do dr Goc ona to wykryła.
No i w styczniu przeprowadzke mamy do domu z własnym ogródkiem i to znowu na Śląsk hehe ale ginekolog zostaje ten sam bo mam do niego 30 min autem.
Lexia, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość

-
Jak Wołomin to tylko klinika u Lipy (ojciec i syn)Ani0nka wrote:Jak jesteście z okolic Wołomina/Radzymina to polecę swojego gina 🥰
-
Nie wiem czy tylko ja taka jestem ale boje się zawieźć, zrobię betę piątek, poniedziałek i środę aby zobaczyć przyrosty. Jak będą Oki wtedy będę świętować i powiem mężowi

-
BLONDYNA PLIS NIE tylko nie lipa😅😅 zmieniłam go bardzo szybko, mówi szybko, niewyraźnie, robi na akord, wizyta trwa 2 minuty nie nie nie
ja nie byłam z niego zadowolona i zmieniłam go na lepszy model:)
-
Wcześniej nic na nich nie widziałam...teraz widać więc ciemnieją... robisz bete dla pewności???Ani0nka wrote:https://naforum.zapodaj.net/07c5c80259ca.jpg.html
Chyba ciemnieją wiec jest szansa 🤩💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Ja bety nie robiłam. Powiedziałam mężowi od razu. Teraz czekamy ladnie do 30 i zoabczymy co będzie 😊Ani0nka wrote:Nie wiem czy tylko ja taka jestem ale boje się zawieźć, zrobię betę piątek, poniedziałek i środę aby zobaczyć przyrosty. Jak będą Oki wtedy będę świętować i powiem mężowi

-
Na pierwszym to już ewidentna krecha!!! 😍Ani0nka wrote:https://naforum.zapodaj.net/07c5c80259ca.jpg.html
Chyba ciemnieją wiec jest szansa 🤩
Ani0nka lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii
Historia wyjątkowa również dla lekarzy

-
Ja Warszawa ale RembertówAni0nka wrote:BLONDYNA a Ty tez jesteś tu z okolic?

Ani0nka, Ola1988, MMimi lubią tę wiadomość