Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudakostka świetne wiadomość 🥰 Cieszę się, że wszystko u Kropka jest okey 😊 Widzę, że jednak nie ma bliźniaków. Nic nie szkodzi, ważne że maleństwo zdrowe 😊
Rudakostka lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Byłam w rossmanie.. Kupiłam testy 😄 Myślę że żadnego nie wykorzystam bo jednak brzuch się odzywa 😔 Zaciskam nogi jak mogę ale czuję, że tym razem 🐒 wygra. Trudno, styczeń będzie mój 💪😊
Milixx, polubienie jest za kupuenie testów 👌🏻 kurcze, mnie brzuch na @ bolał dzień przed testem konkretnie, a od pozytywu to pobolewa co jakiś czas, a @ żadnej nie ma 👌🏻😁 także dupa tam, odganiamy małpę daleko 💪🏻Milixx, Paulina1994, Marchewka, Justax lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Milixx wrote:Rudakostka świetne wiadomość 🥰 Cieszę się, że wszystko u Kropka jest okey 😊 Widzę, że jednak nie ma bliźniaków. Nic nie szkodzi, ważne że maleństwo zdrowe 😊
Ani0nka, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Testujesz rano ze mną 😁
Co by się w nocy nie wydarzyło to z Tobą zatestuje jutro 😊 Skoro Cię namówiłam to Cię nie zostawię. Ale boje się ujrzeć bieli, która pewnie jutro będzieDomi_naturelover, Kira lubią tę wiadomość
-
milam wrote:Na ferrytynę to generalnie żelazo się bierze. I to takie na receptę najlepiej, bo takie ma dużo żelaza w żelazie. Dodatkowo też laktoferynę można, ale u mnie się to jakoś specjalnie nie sprawdziło. Ale może każdy inaczej przyswaja, Celina czytasz nas? Już parę dni temu chciałam cię spytać czy robiłaś wyniki żelaza i ferrytyny w ostatnim czasie? Bo ty też brałaś laktoferynę i chciałam się dowiedzieć jak u ciebie to zadziałało
Czytam czytam. ruszyła troszkę, dołożyłam teraz żelazo organiczne i zakwas z buraka, dopiero jakoś w styczniu robię badania żeby sprawdzić 😉 samo zelazo od lakto już się ładne zrobiło, teraz jeszcze ferrytyne muszę podnieśc i będzie cacy.milam lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Rudakostka super, świetne wieści
Milixx i Blondyna, ja jutro wstaję przed 6 - będę tutaj czatować i oczekiwać na wasze krechy!Marchewka, Milixx lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
O ja dziewczyny współczuję tych wszystkich żałosnych tekstów.. Moja teściowa też jest nieźle popłynieta. Ma jedną wnuczke której kazała mówić do siebie po imieniu...w żadnym wypadku babcia.
-
Milixx wrote:Co by się w nocy nie wydarzyło to z Tobą zatestuje jutro 😊 Skoro Cię namówiłam to Cię nie zostawię. Ale boje się ujrzeć bieli, która pewnie jutro będzie
A jaki będzie szok, zdziwienie, radość pewnie strach jak zobaczysz jednak dwie kreski 😊. 😍😍 Mocno trzymam kciuki za Ciebie i Blondyna jutro za Ciebie 🤞🤞🤞.
Jak tylko otworze oczy to wchodzę na forum. Może to być trochę później po ostatnio jestem śpioch 😁☺. Coś senna się zrobiłam, chyba pogodaMarchewka, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Haha, czy ktoś jeszcze testuje w niedziele?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 19:04
Blondyna.B, Anuszka28, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Blondyna.B, czarneniebo, Marchewka, 910608 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Haha, czy ktoś jeszcze testuje w niedziele? -
Aneta2506 wrote:Ja już pi wigilii w pracy, po paru miesiącach zobaczyłam się z kolezankami. Nie taki diabeł straszny jednak, jak go malują. 😊😊😊
-
Hej dziewczyny nadrobiłam was.
Ruda super że maleństwo rośnie 😁
Trzymam kciuki za testujące jutro ✊✊✊
Mnie wczoraj udało się zrobić cytologie i przyszedł zestaw do badania kir niestety okazało się, że jest w nim termobox i probówka do pobrania krwi więc muszę poprosić o pomoc pielęgniarkę ☹️ na szczęście chrzestna męża mnie poratuj ale dopiero we wtorek no i potem muszę szybko odesłać to kurierem i czekać na wyniki. Trochę długo to będzie trwało ☹️
U mnie chyba owu dzisiaj bo śluz z przezroczystego rozciągliwego, zmienił się w kremowy i nie ciągliwy a jajnik tak mnie boli że miałam problem z prowadzeniem auta. 😏
Blondyna.B wpisz mnie na 26.12 to będzie 10 dpo może coś wyjdzie już.Milixx lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
DeLaCruz wrote:AA to wszystko wyjaśnia 😂 pracujesz jeszcze czy jesteś na zwolnieniu?
Tutaj nikt nie da zwolnienia chyba że jest do tego medyczna przesłanka. Pracodawca dostosowuje moje obowiązki to moich możliwości, wszyscy się o mnie troszczą, jeśli czegoś nie jestem w stanie robić to nie ma z tym probkemu -
Koteczka82 wrote:Mnie wczoraj udało się zrobić cytologie i przyszedł zestaw do badania kir niestety okazało się, że jest w nim termobox i probówka do pobrania krwi więc muszę poprosić o pomoc pielęgniarkę ☹️ na szczęście chrzestna męża mnie poratuj ale dopiero we wtorek no i potem muszę szybko odesłać to kurierem i czekać na wyniki. Trochę długo to będzie trwało ☹️
tak, zmieniły się wytyczne i teraz już życzą sobie krwi żylnej a nie tej na bibułce. bez sensu totalnie 🤦i tak że są jeszcze wysyłkowe, bo sporo firm wycofało KIR z oferty...👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
celina550 wrote:tak, zmieniły się wytyczne i teraz już życzą sobie krwi żylnej a nie tej na bibułce. bez sensu totalnie 🤦i tak że są jeszcze wysyłkowe, bo sporo firm wycofało KIR z oferty...
Jak bym wiedziała że będzie z tym tyle zachodu to bym zrobiła w APC razem z ANA 3 za te kilkadziesiąt złotych więcej i miała spokój i wyniki za chwilę 🤷♀️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Ani0nka wrote:Każdej się uda ja w to mocno wierze! Ja 3 lata temu jak tu byłam ze swoimi dziewczynami to każda zaszła! Prędzej czy później ale zaszła ❤️ Tu tez tak będzie!
Też głęboko w to wierzę, że wszystkie doczekamy się prędzej czy później maleństwa. Niektóre z nas mają do tego łatwiejsza drogę, a inne zdecydowanie trudniejszą, ale takie już niestety jest życie. Nie można jednak tracić wiary i nadziei ♥️DeLaCruz, Marchewka, loveforever1, Aneta2506, Paulina1994, Kira, Kasik85, Anuszka28, Ancalime, Milixx lubią tę wiadomość
-
Celina orientujesz się czy można brać antybiotyk przed badaniem kir? Powinnam wziąć antybiotyk na zapalenie pęcherza i nie wiem czy lepiej wziąć czy poczekać i zacząć brać po pobraniu? Tylko boję się że jak poczekam to mi się zakażenie rozbucha i będzie gorzej. A nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat 🤷♀️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Wojcinka wrote:Pracuję, pracuję i zamierzam ciągnąć do porodu jeśli tylko będę mogła
Tutaj nikt nie da zwolnienia chyba że jest do tego medyczna przesłanka. Pracodawca dostosowuje moje obowiązki to moich możliwości, wszyscy się o mnie troszczą, jeśli czegoś nie jestem w stanie robić to nie ma z tym probkemu
To super 😁 ja w poprzednich ciążach pracowałam, a teraz chcę sobie pozwolić na błogie lenistwo 😉💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...