Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny was nadrobić...
Ja mam 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa i 1 jedno z obecnym No i następne w drodze...
Co prawda moje nie mieszkają ze mną długa historia i już nie mam o tym mówić bo to boli... Ale mam z nimi kontakt..
Gratulacje udanych wizyt i czekam na ⏸️Kasik85 lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Celina orientujesz się czy można brać antybiotyk przed badaniem kir? Powinnam wziąć antybiotyk na zapalenie pęcherza i nie wiem czy lepiej wziąć czy poczekać i zacząć brać po pobraniu? Tylko boję się że jak poczekam to mi się zakażenie rozbucha i będzie gorzej. A nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat 🤷♀️
To są geny, są niezmienne, z antybiotykiem i bez są takie same 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 19:57
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Przyszły wyniki
Beta 67.4 mlU/ml przyrost 211.4% więc chyba ok? 😊
Progesteron 15.09 ng dwa dni temu 12.47 ng rośnie więc spoko ? Nie biorę żadnych lekówMilixx, Domi_naturelover, Aneta2506, Koteczka82, Katsy, 910608, abrakadabra, Paulina666, Nati94, Paulina1994, Blondyna.B, Ani0nka, Kira, Wojcinka, Kasik85, Dominika96, loveforever1, Natka2, Ancalime, Lexia, DeLaCruz, Anuszka28, Rudakostka, Okinny, a.ky.ska, Selena, Jo!Zio, Emii, conte, milam lubią tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
910608 wrote:(ja też przepraszam za wtrącenie się)
Bubu! Powiedz mi, proszę, czy to nie wywołuje zaparć albo bóli brzucha? Też muszę podnieść ferrytynę, bo mam tylko 14, chociaż żelazo bardzo w porządku, i chciałam coś suplementować, ale boję się dolegliwości jelitowych 😣
Rudakostka, kciuki na pokładzie! Masz takie wsparcie, że na pewno będzie dobrze 🍀
Wspaniale się patrzy na ten wątek, ile już prezentów rozpakowanych, a do świąt jeszcze kilka dni przecież! 🤩
W ciąży nie bierz sama żelaza, skonsultuj się z lekarzem najpierw. Foroplex jest naprawdę super jeśli chodzi o przyswajanie i skutki uboczne (a raczej ich brak), tylko to jest drogie dziadostwo -
DeLaCruz wrote:To super 😁 ja w poprzednich ciążach pracowałam, a teraz chcę sobie pozwolić na błogie lenistwo 😉
Wiadomo że inaczej by sprawa wyglądała jakbym miała już straszę dziecko w domu 😊 -
_Luna_ wrote:Przyszły wyniki
Beta 67.4 mlU/ml przyrost 211.4% więc chyba ok? 😊
Progesteron 15.09 ng dwa dni temu 12.47 ng rośnie więc spoko ? Nie biorę żadnych leków💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny trzymam na maska kciuki za wszystkie które jutro planują sikać 🤞🤞🤞 będę od rana wypatrywała pozytywnych wiadomości u mnie jest 4h wcześniej więc nie mnie za długo w niewiedzy 🤪
Co do teściów to temat rzeka... Teraz na prawdę nie mogę narzekać, ale moi byli teściowie to był na prawdę koszmar... Jak odeszłam od byłego męża to na samą myśl, że nie będę miała już z tamtymi teściami nic wspólnego uśmiech sam pojawiał mi się na twarzy 😂 a jak poznałam rodziców obecnego męża to tym bardziej utwierdziłam się w słuszności swoich wyborów 😁
Współczuję tym z Was które muszą znosić przykre słowa i zachowania ze strony najbliższych... Ale na prawdę nie bierzcie tego do siebie, róbcie ze swoim życiem co wy chcecie i bądźcie szczesliwe 💛Blondyna.B, loveforever1, DeLaCruz, Milixx lubią tę wiadomość
-
celina550 wrote:To są geny, są niezmienne, z antybiotykiem i bez są takie same 😘
Celina niby wiem ale jak robiliśmy kariotypy to kazali odczekać ileś tam po antybiotyku a to też geny. Dobra idę wziąć antybiotyk bo zaczyna mnie co raz mocniej boleć 😢 nie ma jak infekcja pęcherza w płodne 😭
Conte a jak u ciebie sytuacja? Co bierzesz?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Domi_naturelover wrote:No pięknie! Czy dobrze widzę, że to wasz pierwszy cykl?
No można tak powiedzieć. Pierwszy cykl kiedy badałam sluz robilam testy owulacyjne i badania krwi w każdej fazie cyklu. Wcześniej 2 lata regulowalam cisnienie wrzesień i październik były ❤ bez zabezpieczenia ale bez "parcia" na dni płodne tylko kiedy mieliśmy ochotę.Domi_naturelover, Ani0nka lubią tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
Rosalia wrote:Nie , bo miałam robionego innego zęba ...ale ten na którego mam czekać jest do leczenia kanałowego . Mówi że bezpiecznie będzie w 2 trymestrze .
Dzięki za odpowiedz ja właśnie leczę zeby, chciałabym wyrobić się przed ciąża ale zeby mi się strasznie szybko psują. Tez mam jednego który niewiadomo czy nie będzie musiał być leczony kanałowo.
W ciąży narazie nie jestem (chyba), testuje dopiero w święta wiec narazie leczę -
Wojcinka wrote:Moje dziewczyny tu z ovu sprzed 5-6lat ( z którymi przyjaźnie się do dzisiaj 💛) czekały właśnie te wszystkie lata na moją ciąże i się wreszcie doczekały 😊
Też głęboko w to wierzę, że wszystkie doczekamy się prędzej czy później maleństwa. Niektóre z nas mają do tego łatwiejsza drogę, a inne zdecydowanie trudniejszą, ale takie już niestety jest życie. Nie można jednak tracić wiary i nadziei ♥️
Cudoooownie ❤️❤️❤️ Mega gratuluje -
_Luna_ wrote:No można tak powiedzieć. Pierwszy cykl kiedy badałam sluz robilam testy owulacyjne i badania krwi w każdej fazie cyklu. Wcześniej 2 lata regulowalam cisnienie wrzesień i październik były ❤ bez zabezpieczenia ale bez "parcia" na dni płodne tylko kiedy mieliśmy ochotę.
Super gratulacje ! -
Milixx wrote:Byłam w rossmanie.. Kupiłam testy 😄 Myślę że żadnego nie wykorzystam bo jednak brzuch się odzywa 😔 Zaciskam nogi jak mogę ale czuję, że tym razem 🐒 wygra. Trudno, styczeń będzie mój 💪😊
Milixx lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
KarolinaŚ wrote:Dziewczyny was nadrobić...
Ja mam 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa i 1 jedno z obecnym No i następne w drodze...
Co prawda moje nie mieszkają ze mną długa historia i już nie mam o tym mówić bo to boli... Ale mam z nimi kontakt..
Gratulacje udanych wizyt i czekam na ⏸️💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Wracam od ginekologa, ciąża bardzo wczesna więc ja to wiedziałam. Dostałam lekarstwa na początek: acard, dupka, potem wejdzie do gry clexane. Następna wizyta 03.01 jak nie wytrzymam mam powtórzyć betę w poniedziałek
Kasik85, Blondyna.B, Nati94, Milixx, DeLaCruz, Kira, karm3lka, Emii, Ani0nka, milam lubią tę wiadomość
-
Tylko_czytam ja też na black Friday kupiłam segregator u mamyginekolog. Potem dostałam @ I się wkurzyłam, więc dałam go w prezencie koleżance w ciąży 😂 Tak się ucieszyła, że przeszła mi złość na to, że znowu się nie udało.
A teraz kupiłam sobie tylko bio oil, bo był na dobrej promce w rossku. I dzisiaj w hm przymierzyłam ciążowe spodnie, żeby zobaczyć jak to jest 😂🤦♀️ -
KarolinaŚ wrote:Dziewczyny was nadrobić...
Gratulacje udanych wizyt i czekam na ⏸️
Ile ogólnie masz lat? Wow 5 dzieci to juz nieźle. Po 4 dzieciaku to ja bym chyba nawet nie myslala o zakładaniu konta na forum gdzie duzo dziewczyn stara się o to pierwsze wymarzone 🙈
Nieźle płodna jesteś
Nie martwisz się, że nie dasz rady itd? Przy 5 dzieci to trochę tego wszystkiego jest, jeszcze jak mówiłaś, że twoja mała jest troszke chora to juz całkiem..Ciągle_na_coś_czekam lubi tę wiadomość