Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancalime taaak, po ostatnim napadzie już nawet szukałam terapeuty u siebie w miescie. Ale wiecie jak to jest, chwilowo mam wrażenie że sytuacja opanowana więc odpuściłam. 🙈🙈
Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
Paulina1994 wrote:Cześć dziecwzyny !
Miłego dnia )
U mnie znowu coś wykres szaleje…. Jutro będę testować, bo biorę duphaston i nie wiem czy odstawiać czy nie 🤔
Miłego dnia dziewczyny, zapewne pełnego świątecznych obowiązków 🎄Paulina1994, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Margolciaa wrote:Cześć dziewczyny.
Przepraszam, że tak w środku miesiąca sie dołączam. Dzisiaj jest pierwszy dzień kolejnego cyklu to w sumie będzie dobry moment. Nadrobiłam praktycznie cały grudzień 🤯 powiedzmy, że jestem na bieżąco. 😁
Parę słów o mnie. Starania zaczęliśmy w czerwcu tego roku, w sierpniu od razu przydażyła się ciąża biochemiczna. Od tamtej pory cisza, ale pewnie przez ilość stresu, i starań-niestarań. Dawno, dawno temu bywałam na forum w wątkach letnich. Może to nie jest miejsce na takie historie. Ale potraktuję to jako moją terapie, a przy okazji wytłumaczę się czemu od września mnie nie było. Mianowicie, w listopadzie zmarł mój tata. Po postawionej we wrześniu diagnozie - nowotwór złośliwy przewodu żółciowego.
Dlaczego o tym mówię? Bo myślałam, że jakoś to sobie ułożyłam. Aż tu nagle w połowie ostatniego cyklu bach - atak nerwicowy. 🤦♀️ bol w klatce piersiowej, kołatanie serce, atrakcje z przodu pokarmowego - dramat 😥😥 Czytanie waszych wpisów bardzo mi pomogło.
W związku z tym, że dopiero zaczynam cykl spotkamy się pewnie w styczniu na testowaniu. Ale chciałabym do Was dołączyć.
Bardzo chaotyczny post. Jestem świadoma.
Wszystkim ⏸ bardzo gratuluje, za resztę trzymam kciuki ❤❤❤❤
Witamy
Rozgośc się, oby nie na długoMargolciaa lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny! 😍
Moze być mnie tu mniej przez kilka dni -wyjeżdzam na święta w góry się relaksować i cieszyć się z moim M, że rodzinka nam się powiększa 😍🥰❤🌲🤰☃️🌨
Trzymam kciuki za wszystkiich 😀🤞🤞Natka2, Lexia, Domi_naturelover, Margolciaa, Milixx, conte, Agata97, Paulina666, Koteczka82, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
👱♀️32 💖👦38
⏸ w 4 cs
10.12 wyraźne ⏸😁
10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖 -
Paulina1994 wrote:Dzięki kochana
Temperatura wzrosła dziś wiec może jest szansaPaulina1994 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ja oficjalnie zaczęłam nowy cykl. Będzie ciężki, bo owulacja wypada w okolicach rocznicy straty synka...😔
W tym cyklu nie mierze temperatury, testy owu zrobię tylko jak będę czuła bóle jajnika żeby potwierdzić mniej więcej kiedy mogła być.. jestem pół cyklu na homeoffice i pół w biurze więc nie ma sensu zupełnie nic sprawdzać -
Mimi, udanego wypadu!
A jak tam się czują nasze ciężaróweczki?
Lexia, Kira, KarolinaŚ, DelaCruz, Anuszka? 😊
MMimi lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Blondyna.B wrote:Ja oficjalnie zaczęłam nowy cykl. Będzie ciężki, bo owulacja wypada w okolicach rocznicy straty synka...😔
W tym cyklu nie mierze temperatury, testy owu zrobię tylko jak będę czuła bóle jajnika żeby potwierdzić mniej więcej kiedy mogła być.. jestem pół cyklu na homeoffice i pół w biurze więc nie ma sensu zupełnie nic sprawdzać
Życzę Ci duuużo siły w nadchodzącym czasie, bo pewnie nie będzie łatwy. I oczywiście - na przekór -szczęśliwego cyklu!Blondyna.B lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
I Anionka bardzo dobrze cycki bolą, dziś powtórka bety a w środę wizyta ☺️
Domi_naturelover, Koteczka82, Anuszka28 lubią tę wiadomość
-
A jak się czuje cycki bolą w głowie się zawraca nie raz, mdłości na dzień dobry i cały dzień... Apetyt normalnie, ostatnio lody zajadałam Bułka z paprykarzem.. I dostaje nie mocy.. Senna też się robi potrafię siedzieć i zasnąć.. Mąż się śmieje że tego
-
Blondyna może właśnie się uda w tym cyklu i to będzie taki „powrót” maleństwa już z happy endem ❤️❤️❤️ Trzymam mocno kciuki i bardzo Ci kibicuje
Blondyna.B lubi tę wiadomość