Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:
Nie martw się, wyglada na to, ze wszystko jest w normie ))
Będzie zdrowy kropek, zobaczysz 😍 -
Marti 🥳😍 cóż za cudne wieści. Gratuluję niech kropek zdrowo rośnie ❤
MartiMarti lubi tę wiadomość
-
Niech nadchodzące Święta Bożego Narodzenia
Będą czasem spokoju i szczęścia,
radości przeżywanej w gronie najbliższych
Oraz wytchnienia od codziennych obowiązków.
Niech Nowy Rok .... przyniesie wszelką pomyślność
I pozwoli na spełnienie najskrytszych marzeń😘😘😘🎄🎄🎄🎁🎁🎁
Gratuluje cudownych prezentów w postaci ⏸....Domi_naturelover, Milixx, MMimi, Paulina666, Aneta2506, milam lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Martwię się bardzo bo między 1 a druga beta przyrost 175% a teraz między druga a trzecia tylko 86%. Progesteron tez spadł... 😭napisałam do gina już.
-
Ja tez Wam życzę wszystkiego najlepszego! Dużo spokoju na te święta, mało zmartwień i spełnienia wszystkich marzeń! ❤️
Domi_naturelover, Paulina666, milam, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Martwię się bardzo bo między 1 a druga beta przyrost 175% a teraz między druga a trzecia tylko 86%. Progesteron tez spadł... 😭napisałam do gina już.
Beta w późniejszym etapie juz przyrasta wolniej to norma. Przyrost masz w normie więc czym sie martwisz bez sensu? Progesteron jest wydzielany pulsacyjnie i mogłaś nie wyłapać jego wartości największej. Masz wszystko ladne, ciesz sie ciąża i nie doszukuj niczego złegoAni0nka, DeLaCruz, 910608, Lexia, Anuszka28, Gwiazdeczka 93, Blondyna.B, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Abrakadabra widocznie potrzebuje takich wiadomości jak Twoja, kubeł zimnej wody na głowę. Ja jestem największa panikara jaka znam tragedia...
-
Ani0nka jest wszystko dobrze beta nie spada tylko rośnie...
Dziewczyny a ja wam życzę PELNO MIŁOŚCI I SPOKOJU W TE ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2022!!Ani0nka, Domi_naturelover, Paulina666, milam, Lucy91, Kasik85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartiMarti wrote:Cześć dziewczyny ❤️ Napewno kojarzycie mnie z zeszłego miesiąca , postanowiliśmy z mężem odpuścić grudzień starań bo byłam już zmęczona i miałam poszaleć troszkę w grudniu ze znajomymi i rodziną odpocząć przede wszystkim w Polsce … a po nowym roku mieliśmy iść do kliniki i starać sie o dziecko przez in vitro …
Los tak jednak zadecydował ze wczoraj zrobiłam test i wyszła mi blada kreseczka , wiec pojechałam na betę … i okazała się pozytywna , progesteron tez mam ładny 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Po 3,5 roku ciężkich starań .. kiedy już ucichła wszelka nadzieja i utraciłam sile do walki , zdarzył się dla mnie cud… 🥲
Nie przyszłam sie chwalić bo wiem że każda z was czeka na swoje upragnione dzieciaczki , nie wiem jak będzie rozwijała sie moja ciąża , i co jeszcze sie wydarzyć może …
Ale chciałabym powiedzieć tylko że jestem w szoku ! Ciężkim szoku … i nigdy sie nie poddawajcie ! Powiem wam ze naprawdę nie spodziewałam sie że uda sie kiedykolwiek w życiu ujrzeć jeszcze dwie kreseczki ❤️
Obserwuje was po cichaczu i bardzo kibicuje oby wam jeszcze ten magiczny miesiąc wyczarował dwie kreseczki ❤️
Gratulacje!!!! 🥰 jaka piękna wiadomosc na święta!! 🙂MartiMarti lubi tę wiadomość
-
conte wrote:Teraz ja głupieje... mal być dziś prezent, nasikałam na strumieniowego pinka a tam słabiutko kreska, na płytkowym w ogóle się nie pokazała 🥺
Może i u Ciebie lepiej wychodzą testy z drugiego moczu?
Nie stresuj się, proszę! Beta jest piękna!
Zawsze masz pierwszy test, jeśli bardzo będziesz chciała pokazać Ja np. pokazywałam wydruk bety -
conte wrote:Teraz ja głupieje... mal być dziś prezent, nasikałam na strumieniowego pinka a tam słabiutko kreska, na płytkowym w ogóle się nie pokazała 🥺
A może zrób jakiś inny test, z kolejnego siku?Spokojnie 😊 Podobno Pinki się słabo wybarwiają -
A wcześniej sikalas na inne testy? Pinki się beznadziejnie wybarwiają 🤦🏼♀️ -
Dziewczyny, bardzo, baardzo mocno trzymam za Was kciuki! 🤞Za już zafasolkowane, ale najbardziej za wszystkie staraczki.
Zbliża się koniec miesiąca, a nawet koniec roku, a nim tego bliżej - tym ciężej o pozytywne nastawienie... Dlatego życzę Wam przede wszystkim zdrowia, dużo siły, optymizmu i woli walki 🙏 Zafasolkowanym - spokoju ducha i wiary we własne ciało, bo ono wie co robi Święta spędźcie jak chcecie. Z kimś kogo kochacie. Jedzcie same pyszności i kumulujcie energię na testowanie i przygotowanie się do macierzyństwa. Wszystkiego dobrego! ✨☃️🎄Milixx, loveforever1, Gwiazdeczka 93, Domi_naturelover, Paulina666, milam, Kasik85 lubią tę wiadomość
-
Te pinki tak maja niestety.. lepiej sobie powtórz tymi co robilas wcześniej bo sie aby stresujesz niepotrzebnie 😋 -
Ani0nka, spokojnie, nerwy na bok, jest dobrze 😗
Dziewczyny, zdrowia, spokoju, wielu cudownych chwil w rodzinnym gronie. A dla tych co robią niespodzianki trzymam kciuki aby poleciały łzy szczęścia🎁❄⛄😊🤗🤗Ani0nka, Domi_naturelover, Lucy91, Kasik85 lubią tę wiadomość
👱♀️32 💖👦38
⏸ w 4 cs
10.12 wyraźne ⏸😁
10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖