Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry 💛
Widzę na pierwszej stronie że jest chwilowa przerwa w testowaniu, ale może ktoras się wybije przed szereg 😁 końcówka grudnia nie może być przecież gorsza od początku 🎁 😉
Conte trzymam dzisiaj kciuki za betę 🤞
U mnie po świętach 1,5kg na plusie, ale zwalam to na moją loktorke 🤪 nie no żart, nie oszczędzałam się w jedzeniu świątecznych dań 🤤
Ja dzisiaj też już do pracy wracam przez co wczoraj spędziłam dosłownie cały dzień w samolocie (lot z przesiadka) i jestem już z powrotem w Emiratach.
Miłego dnia 😘 -
Milixx wrote:Dzień dobry w ten mroźny poniedziałek 😊
Czy są tu jeszcze jakieś testujące? Czekam na piękny koniec roku 😊
Owulaki się liczą? Bo chyba dzisiaj zacznę maraton 😁😁😁Montek, Milixx, DeLaCruz lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
Tyle dziewczyn miało testować w święta i prawie nikt się nie odezwał.. 😔
Oby jak najwięcej 🎁 się jeszcze pojawiło do końca roku 🤞
Dziś już powrót do codzienności w pracy ale na szczęście siedzę aż do 5.01 na homeoffice to zawsze luźniej 😉 -
Hej !
Ja tez jestem taka przejedzona po świętach … 😅
Od rana mam mega pechowy dzień. Zepsuł mi się samochód, przed praca chciałam jechać na betę. W końcu się „sam” naprawił Haha (błąd elektroniczny) i szybko popedzilam do luxmedu przez co spóźniłam się godzinę do pracy masakra
Trzymam kciuki za wszystkie testujące ! Zakończmy ten rok z przytupem
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:U mnie po świętach masakra po tym ciągłym jedzeniu chyba potrzebuję z2 dni diety 😂😂
Jestem 6dpo, zero objawów i odczuć ( przy biochemach już coś czułam, że jest na rzeczy 😅) temperatura niziuko jak na mnie, ale i tak zatestuje w sylwestra na wszelki wypadek.
Ja pierwsze objawy dopiero zaczynałam czuć 11-12 dpo wiec wszysatko przed Tobą 🙂✊✊ -
Blondyna.B wrote:Tyle dziewczyn miało testować w święta i prawie nikt się nie odezwał.. 😔
Dziś już powrót do codzienności w pracy ale na szczęście siedzę aż do 5.01 na homeoffice to zawsze luźniej 😉
Ohhh jak zazdroszczę home office … u nas dziś -10 stopni, rano prawie się zabiłam na lodzie pod klatka 😆 -
Dzień dobry dziewczyny 😊
Koniec świątecznego szału 😃 Trochę się pojadło, ale ja dbałam o to, aby nie świrować. Wyobraźcie sobie, że jak w Wigilię pojedliśmy z moim 💁🏼♂️ tych wszystkich potraw, to na następny dzień rano czuliśmy się jak na kacu 😂 Organizm się odzwyczaił, brzuszki trochę bolały 😳
Czekamy na ⏸ zarówno ciążowe, jak i owulacyjne!
A porem… wchodzimy w Nowy Rok dziewczyny 💪🏼 Będzie przełomowy, mówię Wam! 😊
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Paulina1994 wrote:Hej !
Ja tez jestem taka przejedzona po świętach … 😅
Od rana mam mega pechowy dzień. Zepsuł mi się samochód, przed praca chciałam jechać na betę. W końcu się „sam” naprawił Haha (błąd elektroniczny) i szybko popedzilam do luxmedu przez co spóźniłam się godzinę do pracy masakra
Trzymam kciuki za wszystkie testujące ! Zakończmy ten rok z przytupem💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Blondyna.B wrote:Tyle dziewczyn miało testować w święta i prawie nikt się nie odezwał.. 😔
Dziś już powrót do codzienności w pracy ale na szczęście siedzę aż do 5.01 na homeoffice to zawsze luźniej 😉💁♀️24,💁🏼♂️28
-
nick nieaktualnyWojcinka wrote:Dzień dobry 💛
Widzę na pierwszej stronie że jest chwilowa przerwa w testowaniu, ale może ktoras się wybije przed szereg 😁 końcówka grudnia nie może być przecież gorsza od początku 🎁 😉
Conte trzymam dzisiaj kciuki za betę 🤞
U mnie po świętach 1,5kg na plusie, ale zwalam to na moją loktorke 🤪 nie no żart, nie oszczędzałam się w jedzeniu świątecznych dań 🤤
Ja dzisiaj też już do pracy wracam przez co wczoraj spędziłam dosłownie cały dzień w samolocie (lot z przesiadka) i jestem już z powrotem w Emiratach.
Miłego dnia 😘
opowiedz coś o swojej pracy, Twoja stopka zaintrygowała mnie już dawno ale głupio było zapytać 😁 -
Margolciaa wrote:Owulaki się liczą? Bo chyba dzisiaj zacznę maraton 😁😁😁
Pewnie, że się liczy😄
Ja od jutra też zaczynam maraton sikania na owulaki 🤣🤣Pani Miśka, Margolciaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny kciuki za dzisiejsze bety 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
U mnie jeszcze chillout, korzystam z wolnego 😉 i odliczam do jutrzejszej wizyty 😬😬😬
Zaraz może w końcu się zwlokę z łóżka na kawkę i serniczek 👌🏻😁MMimi lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona.
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Dziewczyny, jest już po świętach - koniec miesiąca lada chwila Z racji tego może podrzucicie jeszcze jakieś fajne tytuły na nazwę 🤔😊 W środę planuje założyć wątek styczniowy. Myślę, że to odpowiedni czas – będziemy z testującymi do końca w grudniu a jednocześnie będzie już możliwość zapisania się na styczniowe testowanie🥰
Domi_naturelover, Patka123 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Dziewczyny, jest już po świętach - koniec miesiąca lada chwila Z racji tego może podrzucicie jeszcze jakieś fajne tytuły na nazwę 🤔😊 W środę planuje założyć wątek styczniowy. Myślę, że to odpowiedni czas – będziemy z testującymi do końca w grudniu a jednocześnie będzie już możliwość zapisania się na styczniowe testowanie🥰
Milixx lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28