Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Patka123 wrote:Alicjaa18 powtórz test nawet za 2-3 dni. Chyba że nie masz cierpliwości to możesz codziennie.
Myślę, że to jakiś wadliwy test. 10dpo to jeszcze wcześnie, może wyjść pozytyw ale nie musi. Powodzenia i głowa do góry.
Ps. ja właśnie dlatego odwlekam sikanie tak szybko bo później człowiek nie robi nic innego tylko rozkminia
Ostatnio jakoś sie trzymalam i nie sikałam, okres przychodził nawet przed terminem. Teraz jeszcze dwa dni do okresu, no i przepadam.. Eh nigdy nie zmądrzeje 😆
Dzięki za odpowiedź i powodzonka! ❤️ -
Milixx wrote:Rano siknęłam na test owulacyjny. Kreseczka ładnie ciemnieje, temperatura idzie w dół, jajniki dają o sobie znać. Owu się zbliża wielkimi krokami 😄😄 Czy dzisiejszy rocznicowy wieczór będzie tym szczęśliwym?🤔🤔 Wszystko się okaże za 2 tygodnie 😅 Na nic się nie nastawiam, co ma być to będzie.
Powiem Wam, że od rana mam gorszy dzień. W pracy źle się dzieje, szefostwo mnie troszkę zaczyna wkurzać 😠 Jak ja bym chciała zrobić sobie jakieś wolne ale niestety to nie możliwe w księgowości 😞 Myślałam, że ciąża się utrzyma i będę miała problem rozwiązany a tu wyszło jak wyszło 😔
Ja byłam dziś na wizycie u gina i mówi że owu idzie z lewego jajnika i faktycznie jakoś mnie ciągnie...I że jeśli chce dzidzie mam działać na dniach powinna być owulka...kupiłam dodatkowe testy owu będę kontrolować...zobaczymy co z tego wyjdzie...endo 13mm... no więc może 🎅 przyniesie 👶...Milixx, Domi_naturelover, Natka2, Okinny, Bellinda, Koteczka82 lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
czarneniebo wrote:Hej. A co z tym płynem?? Nie czujesz nic nie boli?👱♀️34 nadciśnienie tętnicze
-dopegyt
- propranolol
🧔34
Zaczynamy badania -
Alicjaa18 wrote:Ostatnio jakoś sie trzymalam i nie sikałam, okres przychodził nawet przed terminem. Teraz jeszcze dwa dni do okresu, no i przepadam.. Eh nigdy nie zmądrzeje 😆
Dzięki za odpowiedź i powodzonka! ❤️
Jeżeli jesteś w ciąży, to żadne białe kreski tego nie zmienią również powodzenia!Alicjaa18 lubi tę wiadomość
-
Jo!Zio wrote:Nic nie boli, tzn nie mam żadnych innych boli niż zwykle. Miałam miesiąc temu niewyjaśnione krwawienie, ale gin powiedziała, że to przez nadżerkę
Do tej zatoki wpada często płyn z pęcherzyka który pęknie przy owulacji. Ale pisałaś, że jesteś po koniec cyklu. Więc mogła u Ciebie się zrobić mała torbiel, która sama pękła. Nie stresuj się, internet zawsze ma najgorsze wieści. -
Dziękuję kochane za ciepłe słowa ❤️
Mąż zabrał mnie na kolację i kupił kwiatki🍸🍝💐 Taki z niego romantyk 🥰 Już dawno nie mieliśmy wypadu tylko we dwoje 😄 Zaraz dzieciaki idą spać. My otworzymy winko 🍷 i włączymy film na netflix. Wieczór jest nasz 💕
Domi_naturelover, Patka123, Blondyna.B, Nati94, Lidia, Katsy, Vaneya, Sparky, Natka2, Bellinda, Lexia, KasiaCh, Okinny, Kasik85, MMimi, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Aneta2506, Emii, Marchewka, Puszka09, czarneniebo, Niebieska Gwiazda, Koteczka82, Jedna_z_Wielu, milam lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czekam jutro pod łazienkami testujących ✊✊ rozpocznijcie ładnie ten magiczny miesiąc 🍀🎅
Vaneya, Mgdra, Kasik85, Marchewka lubią tę wiadomość
-
Ale romantico! Życzę udanego wieczoru! ❤️
Milixx lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Cześć dziewczyny.
Wiecie co, ja mam dziś 6dpo i oczywiście plamienie. Dlaczego mówię oczywiście - praktycznie co miesiąc je mam w okolicy rzekomej implantacji, a w ciąży nigdy nie byłam. Jakbym po prostu swoją głową to wywoływała... a moze takie plamienia mogą świadczyć o czymś złym? -
Milixx wrote:Dziewczyny czekam jutro pod łazienkami testujących ✊✊ rozpocznijcie ładnie ten magiczny miesiąc 🍀🎅💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Okinny wrote:Milam, ja bym poszła do kogoś innego. Mój 8 lat temu dostał od androloga (profesora) informacje, że "nic z tego nie będzie", a ja właśnie wtedy zaszłam w ciążę. Teraz spedzilismy na wizycie u innego androloga prawie godzinę i dostaliśmy listę 10 bodaj suplementów i sporo ważnych informacji (jak np. że zła fragmentacja oznacza brak ciąży albo wczesne poronienia, a nie wady płodu).
-
Zagadka919 wrote:Hej, a mogłabym zapytać skąd jesteś i czy mogłabym prosić o kontakt na tego androloga? Z góry dziękuję, i trzymam kciuki ❤️
Wysłałam Ci zaproszenie:)Zagadka919 lubi tę wiadomość
17 cs
🏳
Marzenia o drugim cudzie pozostaną, może kiedyś same się spełnią. -
Milixx wrote:
No jak cudnie 😍 idealnie 😍 nie ważne jaki będzie wynik ☺ widzę że masz cudownego faceta koło siebie 😍 dużo szczęścia dla Was ☺☺☺Milixx, Marchewka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Hej hej ja w grudniu odpuściłam, teraz walczę z covidem i was podglądam i wszystkim kibicuje. Dzisiaj mam wieciej sił więc trochę udekorowałam dom i humor lepszy. Ściskam wam mocno 🥰😍 następna owulacje mam w Święta więc mam nadzieję, że jeszcze będę miała swój magiczny czas i nic wieciej się już nie wydarzy🥰⛪️2015
👶Synek 2017 r. 1cs urodzony w 34 tc niewydolność szyjki.
Starania o rodzeństwo od 05.2021,
Wstrzymane ⛔️ Ureaplasma
07.2021 działamy dalej z wsparciem II fazy cyklu
10.2021 ovitrelle test II - (5tc) cb💔
11.2021 drożność jajowodów - ok
12.2021 Covid
02.2021 ovitrelle w 10 dc prawdopodobnie przerastające pęcherzyki
dalszy późniejszy plan inseminacja
👱♀️91
✅ Hashimoto - ustabilizowane od 08.2021 Letrox 50/75
✅AMH - 3,32
✅Prog,Estradiol, LH, Ferytyna, żelazo,Wit - d, Wit B12, homocysteina - OK, owulacje naturalne
Wsparcie:
Medargin, Claxene, duphaston, luteina, Acard, metylokobalamina, wit. D, cytrynian magnezu, Olejek z Wiesiołka, femibion 0, Dieta bezglutenowa i ograniczenie laktozy w celu obniżenia p/ciał anty TG
👦 90
Badania 02.2022
Morfologia 4%, ruchliwość - słaba, posiew- bakterie. Według lekarza wyniki na 3+ zalecenia antybiotyk i witaminy. -
Lexia wrote:Natka, a Ty idziesz do gina jeszcze raz, żeby owu potwierdzić? Może ona rzeczywiście była i temp skoczy jutro. Znam babki, które miały owu potwierdzoną na monicie, a testy jak nie wychodziły, tak nie wychodziły 🤷🏼♀️
U mnie sytuacja bardziej z tyłka, bo testy wyraźnie pozytywne w 12 i 13dc, a tu 16dc i skoku brak... 😔 Jajniki też nie bolały owulacyjnie, za to sutki wrażliwe jak przed okresem. Może namieszało przeziębienie, o które Was tu pytałam. No albo żadnej owu z tego nie będzie i tyle 🤷🏼♀️😐
Ja w tym cyklu tez nie wyłapałam owu na testach owulacyjnych (horiena), a miałam potwierdzona na monitoringu.
-
kropka_123 wrote:Ja w tym cyklu tez nie wyłapałam owu na testach owulacyjnych (horiena), a miałam potwierdzona na monitoringu.
Ale u mnie jest na odwrót... Testy pokazały owu, a skoku temp. dalej brak. Pik był wg testów 4 dni temu.👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta