Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Blondyna.B wrote:Ja też niestety nie 😔 a który jesteś dpo?
12 dpo, test nie jest z porannego moczu.
Chciałam sie napić i tak chciałam sprawdzić.
Dzięki za opinie 🙃😉 -
Ahh, zabiegany dzień, podczytywałam, ale niestety nie dam rady odnieść się do wszystkich wpisów :”( Cały dzień bym spała, dzisiaj chyba aura nie sprzyja 😪
Jutro ważny dzień, mój 💁🏼♂️ leci na USG, a potem ja do mojego lekarza z wynikami moimi oraz 💁🏼♂️. Trzymajcie kciuki, liczę na jakiś konkretny plan działania/diagnostyki 💪🏼Anuszka28, Bellinda, Patka123, Blondyna.B, a.ky.ska, Lexia, DeLaCruz, Milixx, Marchewka, Okinny, czarneniebo, Aneta2506, Natka2, Kira lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Patka123 wrote:Anuszka na moim laptopie też nic A Ty coś widzisz? Bo aparat też trochę zjada
Wiesz jak to jest, nagle się widzi cienie nie wiadomo gdzie i jakie...
Powtórzę w piątek z porannego.
Aneta2506, Kira lubią tę wiadomość
-
Anuszka28 wrote:12 dpo, test nie jest z porannego moczu.
Chciałam sie napić i tak chciałam sprawdzić.
Dzięki za opinie 🙃😉 -
A ja prawdopodobnie przegapiłam pik, wczoraj wieczorem nie zrobiłam a po południu był taki prawie. Rano zrobiłam też (wiem, że się nie robi ale nie miałam jak w południe) i był ładny ciemny. Teraz robiłam to już dużo bledszy.
Dobrze, że wczoraj sobie ❤️ a dziś jeszcze poprawimy, bo jak zawsze w tym momencie u mnie libido na najwyższym poziomie gdzie zwykle co 2-3 dni mi starcza 😅Domi_naturelover, Milixx, Marchewka, Bellinda, Koteczka82, czarneniebo, Aneta2506, Kira, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Miałam we wrześniu. Będę robić na początku nowego cyklu wszystkie badania razem z trombofilią. Lekarz mówił zeby zrobic, ale np w badaniach nasienia tez moze wyjśc ta fragmentacja czy jak to się nazwa duża i to tez moze byc przyczyna. Zobaczymy...👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Anuszka28 wrote:Zdjęcie usunięte i tak nic nie ma.
Miłego popołudnia
A ja tam coś widzę. Kreska jak by chciała się przebić. Powtórz może jutro z rannego moczu inny test. U mnie przy cb pink pokazał bardzo blado II kreseczke ale podobno testy pink się słabo wybarwia.Anuszka28 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:A ja prawdopodobnie przegapiłam pik, wczoraj wieczorem nie zrobiłam a po południu był taki prawie. Rano zrobiłam też (wiem, że się nie robi ale nie miałam jak w południe) i był ładny ciemny. Teraz robiłam to już dużo bledszy.
Dobrze, że wczoraj sobie ❤️ a dziś jeszcze poprawimy, bo jak zawsze w tym momencie u mnie libido na najwyższym poziomie gdzie zwykle co 2-3 dni mi starcza 😅
Też tak miałam, późnym popołudniem było prawie, rano ciemna kreska a później już blada. Owu była, potwierdzona u gina ;p
Owocnych działań 😘 -
Bellinda wrote:Też tak miałam, późnym popołudniem było prawie, rano ciemna kreska a później już blada. Owu była, potwierdzona u gina ;p
Owocnych działań 😘 -
Marchewka wrote:Powiedzcie jakie najlepsze testy ciążowe i owu ? Clearblue ? Nastawiam się ma za miesiąc chyba owu nie było. Czy któraś z Was korzystała z komputera lub monitora płodności ? Jak to działa? Czy to są testy ? Czy mierzy temperaturę?
Jeśli chodzi o te drogie testy to według mnie to warte są ale najwcześniej w dniu spodziewanej 🐵 bo najzwyczajniej w świecie szkoda pieniędzy na cienie 9-10 dpo i wróżenie z fusów -
Anuszka28 wrote:Kupię jutro inne testy.
Na razie M nic nie mówię, bo on do tego podchodzi bardzo racjonalnie...😅Anuszka28, Milixx, Kira lubią tę wiadomość
-
Przewinął się temat wahań TSH. Też mam z tym problemy. Trafiłam do fajnej endokrynolog. Dostałam Letrox. Poza tym przeanalizowała wszystkie suple jakie biorę i zasugerowała odstawienie macy. Ma jakieś coś (nie mam głowy do zapamiętywania tych nazw) co nie pomaga w uregulowaniu pracy tarczycy. I faktycznie po kilku tygodniach wynik super.
Niestety chyba bywa tak, że szukamy "cudownej tabletki", która pomoże nam w staraniach a tak naprawdę wychodzi na odwrót 😔Britta lubi tę wiadomość
Starania od 09.2020
👱♀️1986
22.07.21 HSG - jajowody drożne ✅
08.2022 - poronienie chybione
04.2023 - ciąża pozamaciczna
🧔1979
[/url] -
Klaudia24 wrote:Ja miałam żelazo 44, wiec tez dostałam tardyferon. Powiedz mi, dostałaś info od lekarki żeby odstawić żelazo jak tylko zajdziesz w ciąże? Bo ja tak
A to ciekawe co mówisz. Nie, nie dostałam takiego zalecenia, a w sumie powinnam bo przecież nie powinno się brać żelaza na początku ciąży. Dzięki za przypomnienie tego. Nie żebym spodziewała się ciąży w najbliższym czasie 😉 ale warto o tym pamiętać.