Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Podtrzymac ogien namietnosci:)
Odpowiedz

Podtrzymac ogien namietnosci:)

Oceń ten wątek:
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Lepiej tą całą energię, która byś na to poświęciła przeznaczyć na cokolwiek fajniejszego:) Np na ....rozmowy :)))

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze się przyznać ze od kiedy staramy się o dziecko to seks jest jeszcze lepszy. Choc jesteśmy ze sobą już ponad 10 lat to w lozku nic się nie nudzimy. Ciagle staramy się sex urozmaicić. Lubimy wymyslac inne pozy a poza tym mojego meza jak i mnie bardzo kreci stekanie podczas stosunku i pelen luz co do okazywania namietnosci. Kiedys brzydziłam się seksem oralnym a teraz mnie to kreci.A wiec upodobania się zmienija. A tak w ogole to jak chce się kochac z mezem to wystarczy ubrać seksowne stringi dzialaja na niego jak lep na muche!!!!

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tu przypomniałam sobie, ze ślina źle działa na nasienie. Podobno wystarczy niewielka ilość, żeby pogorszyć jakość nasionek. Oczywiście chyba trzeba się mocno postarać, żeby ślina zmieszała się z nasionkami.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    i tu przypomniałam sobie, ze ślina źle działa na nasienie. Podobno wystarczy niewielka ilość, żeby pogorszyć jakość nasionek. Oczywiście chyba trzeba się mocno postarać, żeby ślina zmieszała się z nasionkami.

o tym to ja jeszcze nie słyszałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    o tym to ja jeszcze nie słyszałam
    W sumie i ja sie dziwie, o co z ta slina chodzi. Jak moze byc szkodliwa? Nie wierze!

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie odważyłabym się pisać tutaj fantazji :)
    Plemniki w samej ślinie żyją tylko kilka sekund. Czytałam w jakiejś publikacji albo doniesieniach medycznych, że ślina spowalnia i upośledza ruchliwość plemniczków. Nie mogę sobie przypomnieć źródła.
    Poszukam. Jak znajdę, to podam linka.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to Was przekona?

https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/zwiekszanie-szans-na-zajscie-w-ciaze/w-jaki-sposob-moge-zwiekszyc-swoje-szanse-na-zajscie-w-ciaze-czy-sa-jakies-metody-zwiekszania-plodnosci-u-kobiet,69.html

3 punkt po prawej! :)

biedronka1982 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem że mojego wiecznie nie ma, ale przez to nie mam problemu z ogniem. Bo jak się nie widzimy 6 tyg to jesteśmy potem jak zwierzęta :) Sposobów jest wiele, bielizna, gadżety , urozmaicenia , faceci to uwielbiają. Chyba większy problem jest jak kobiecie się nie chce

biedronka1982, MisiaMisia lubią tę wiadomość

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle ciekawych rzeczy piszecie! Az milo dowiedziec sie, ze ten okres starania sie o dziecko to czysta przyjemnosc dla kazdej z was :) ja balam sie, ze wpadniemy w rutyne ale macie racje, jesli milosc jest - to wszystko jest ok i przychodzi naturalnie. Najwazniejsze to nie myslec o dziecku w tym momencie tylko o przyjemnosci samego zblizenia z ukochanym mezczyzna.

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Was teraz brutalnie sprowadzę na ziemię :P Pomimo całej tej otoczki namiętności, wielkiego uczucia i zaangażowania w związek i tak tylko my również sex traktujemy tak samo - dla naszych facetów niestety sex to sex - czysta fizyczność!
    Oni nie ogarniają tego jak można mieć ochotę na sex z czystej potrzeby bliskości drugiej osoby, w ich rozumowaniu jest tylko parcie i tyle :P
    Brutalna rzeczywistość...szkoda tylko, że mało facetów jest w stanie otwarcie powiedzieć o tym swojej kobiecie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza...
    ....................................................................................................................................................................................................................................

Spicie czy sie bzykacie?

Kajaoli, anusiakanek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Ale cisza...
    ....................................................................................................................................................................................................................................

Spicie czy sie bzykacie?

ja sie już pobzykałam :P

biedronka1982 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze!
    Ja mam schize i dmucham na zimne w obawie o ewentualna fasole...
    Swiruje, na szczescie juz nie dlugo, w poniedzialek @ albo II

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 20:16

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz mi się skończy @ i też pobzykam. A co:)!

biedronka1982, Kajaoli, maximka84, Aga_Andzia lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz po staraniach . Teraz przerwa bo rodzina przyjezdza na weekend. Masz racje Aga-Andzia z tymi facetami. Ja i moj M jestesmy bardzo romantyczna para. Ale zauwazylam przy ostatnich staraniach, ze latwiej mu przebrnac przez zwykly sex niz mi - ja jak wysiadam emocjonalnie to fizycznie tez zaczynam podupadac. Wiem, ze sie bardzo kochamy ale codzienny sex nie jest w naszym guscie (albo w moim) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 20:33

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    :D

dobrze że ''robienie dzieci'' że tak napisze wprost ... to taka przyjemna sprawa :P

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pewnie, że przyjemna:) I na tym się trzeba skupić. :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:

To tak jak ja...już dzisiaj koniec @ prawie...do wieczora juz jej nie będzie więc się rzuce na mego mężulka bo wyposzczona jestem juz straszliwie :P

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam plana na dziś:)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak tam realizacja planów?

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ