Podtrzymac ogien namietnosci:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musze się przyznać ze od kiedy staramy się o dziecko to seks jest jeszcze lepszy. Choc jesteśmy ze sobą już ponad 10 lat to w lozku nic się nie nudzimy. Ciagle staramy się sex urozmaicić. Lubimy wymyslac inne pozy a poza tym mojego meza jak i mnie bardzo kreci stekanie podczas stosunku i pelen luz co do okazywania namietnosci. Kiedys brzydziłam się seksem oralnym a teraz mnie to kreci.A wiec upodobania się zmienija. A tak w ogole to jak chce się kochac z mezem to wystarczy ubrać seksowne stringi dzialaja na niego jak lep na muche!!!!
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:i tu przypomniałam sobie, ze ślina źle działa na nasienie. Podobno wystarczy niewielka ilość, żeby pogorszyć jakość nasionek. Oczywiście chyba trzeba się mocno postarać, żeby ślina zmieszała się z nasionkami.
o tym to ja jeszcze nie słyszałam -
nick nieaktualny
-
Nie odważyłabym się pisać tutaj fantazji
Plemniki w samej ślinie żyją tylko kilka sekund. Czytałam w jakiejś publikacji albo doniesieniach medycznych, że ślina spowalnia i upośledza ruchliwość plemniczków. Nie mogę sobie przypomnieć źródła.
Poszukam. Jak znajdę, to podam linka. -
Może to Was przekona?
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/zwiekszanie-szans-na-zajscie-w-ciaze/w-jaki-sposob-moge-zwiekszyc-swoje-szanse-na-zajscie-w-ciaze-czy-sa-jakies-metody-zwiekszania-plodnosci-u-kobiet,69.html
3 punkt po prawej!biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Ja mam problem że mojego wiecznie nie ma, ale przez to nie mam problemu z ogniem. Bo jak się nie widzimy 6 tyg to jesteśmy potem jak zwierzęta Sposobów jest wiele, bielizna, gadżety , urozmaicenia , faceci to uwielbiają. Chyba większy problem jest jak kobiecie się nie chce
biedronka1982, MisiaMisia lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
Tyle ciekawych rzeczy piszecie! Az milo dowiedziec sie, ze ten okres starania sie o dziecko to czysta przyjemnosc dla kazdej z was ja balam sie, ze wpadniemy w rutyne ale macie racje, jesli milosc jest - to wszystko jest ok i przychodzi naturalnie. Najwazniejsze to nie myslec o dziecku w tym momencie tylko o przyjemnosci samego zblizenia z ukochanym mezczyzna.
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja Was teraz brutalnie sprowadzę na ziemię Pomimo całej tej otoczki namiętności, wielkiego uczucia i zaangażowania w związek i tak tylko my również sex traktujemy tak samo - dla naszych facetów niestety sex to sex - czysta fizyczność!
Oni nie ogarniają tego jak można mieć ochotę na sex z czystej potrzeby bliskości drugiej osoby, w ich rozumowaniu jest tylko parcie i tyle
Brutalna rzeczywistość...szkoda tylko, że mało facetów jest w stanie otwarcie powiedzieć o tym swojej kobiecie! -
nick nieaktualnyAle cisza...
....................................................................................................................................................................................................................................
Spicie czy sie bzykacie?Kajaoli, anusiakanek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Ale cisza...
....................................................................................................................................................................................................................................
Spicie czy sie bzykacie?
ja sie już pobzykałambiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja juz po staraniach . Teraz przerwa bo rodzina przyjezdza na weekend. Masz racje Aga-Andzia z tymi facetami. Ja i moj M jestesmy bardzo romantyczna para. Ale zauwazylam przy ostatnich staraniach, ze latwiej mu przebrnac przez zwykly sex niz mi - ja jak wysiadam emocjonalnie to fizycznie tez zaczynam podupadac. Wiem, ze sie bardzo kochamy ale codzienny sex nie jest w naszym guscie (albo w moim)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 20:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny