X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Podtrzymac ogien namietnosci:)
Odpowiedz

Podtrzymac ogien namietnosci:)

Oceń ten wątek:
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no racja. ja jestem dzikusem tylko przez kilka dni a potem jak to mówi mój mąż "zimna lodówa" :p
    też założyłam sobie co dwa dni ale to tez nie do końca się sprawdziło ;) tobie gratulję :* i mam nadzieje że moje serduszka wystarczyły :) wszystko się okarze w przyszłym tygodniu :)

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Spojrzałam na Twój wykres i serduszka masz naprawdę w dobrym czasie, nie ma co się przejmować, że jest ich niewystarczająco. Grunt, żeby między partnerami była dobra, ciepła, pełna wzajemnego zrozumienia atmosfera, a czasami podejście, które może w wolnym tłumaczeniu zabrzmieć "dobra, weź, zróbmy to jeszcze dzisiaj, bo trzeba dobrze zalać", potrafi wiele popsuć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś chciałam mojego wciągnąć do wspólnej kąpieli ale zanim mu zdążyłam powiedzieć o moich planach to zakomunikował mi, że idzie do garażu pogrzebać przy aucie i zapewne wróci późno. No nic sama się porelaksuję:)

PS u nas kiedyś był serduszkowy spontan a teraz bardziej tak mechanicznie w te dni ale miło popatrzeć jak inni dają czadu:)

anusiakanek lubi tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem, żeby co drugi dzień :( Kiedyś to była normalna sprawa, ale teraz całkiem się "nie klei". Po dwóch serduchach w odstępie 2-3 dni widzę, że ogień gaśnie, a mąż po prostu nie ma albo siły, albo ochoty :(

biedronka1982, celia lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Ja mam problem, żeby co drugi dzień :( Kiedyś to była normalna sprawa, ale teraz całkiem się "nie klei". Po dwóch serduchach w odstępie 2-3 dni widzę, że ogień gaśnie, a mąż po prostu nie ma albo siły, albo ochoty :(
    Zalajkowalam, bo u nas podobnie. Ale nie lubie tego! :-/

• celia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:

MOI coś jak u mnie niestety :(

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem jak podtrzymać ogień namiętności. Należy męża wysłać daleko od siebie. Kurde jak my się widzimy tylko w weekendy. To gdy się w piątek wieczorem spotykamy to jak dzikusy jakieś, no i piątkowy wieczór w łóżku bez piżam:). W sobotę śniadanie do łóżka, A jak idę na uczelnię to po powrocie mąż mnie przywitał na golasa, więc co było robić:) Tak się czuję jak na początku związku, tylko niedzielne wieczory są smutne, samotne...

• Martynika Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czyli że co,wyeksmitować? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam tak drastycznych kroków nie polecam ;), wyślij go w delegacje nawet kilkudniową, albo wyjedź na weekend z koleżanką.. (może tak jak mój strasznie się stęskni:)).

• MOI Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amaranta, zazdroszczę! ;)
    U mnie to nie zadziałała, bo mój prędzej strzeli focha za wyjazd z koleżankami i o powrotnych serduchach tym bardziej będę mogła zapomnieć :( Mój M. może i by zatęsknił, ale byłaby to tęsknota destrukcyjna (fochy, dogryzanie z zazdrości), a nie konstruktywna (robienie dzieci)...

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ