Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zerknij u mnie
po fazie niższych temperatur owulację przeważnie, bo nieraz są wyjątki poprzedza ok. 6 niskich temperatur po czym następuje skok o conajmniej 0,2 kreski i jeżeli temperatura rośnie oznacza przebytą prawdopodobną owulację (w 100% o przebytej stanowi tylko ciąża
). Wykres wtedy jest jakby na dwa podzielone - niskie temperatury i wysokie a ta czerwona kreska u mnie to dzień owulacji.
Bezowulacyjny jest wtedy gdy poziom temperatur jest stały i ciągły, brakuje skoku no i nie dzieli się jakby na dwie fazy.
Ale nasze organizmy to niezbadane zjawiska i nieraz różne cuda się mogą zadziać
u Ciebie moooże i by była jeszcze owulacja, bo masz długie cykle (zerknij na moje stare wykresy) ale po 1. bierzesz dupka którego się bierze po owulacji, a po 2. no jak taki progesteron był to tak jak Lena mówiła- owulacji brakWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 14:41
-
Dzięki za wyjaśnienie :*
Najlepsze jak robiłam wykresy 2 lata temu (NPR przed Ślubem) to miałam zarąbiste - książkowe i tak jak piszesz
a teraz to nie wiem o co biega
Yo, ale teraz nie badałam progesteronu - tylko w poprzednim cykluAle zapewne w tym też kapcie nie spadłyby z zachwytu hehee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 14:46
-
przedszkolanka:) wrote:a nie brałaś tabletek anty po tym?
tabsów nie biorę już od kilku lat
Może stresy w pracy i z powodu sytuacji rodzinnej. Działo się w ciągu ostatniego roku - nie powiem ...
Jak będę miała kiedyś bebzona pełnego - to będzie może jakiś cud jak piszesz -
nick nieaktualny
-
Anosiak tak jak Aga pisze, wykres wygląda na bezowulacyjny
Samym dupkiem za wiele się nie zdziała, jak dla mnie powinien Cię postymulować Clostilbegytem z pełnym monitoringiem bo tak to ni w kij ni w oko
Obecnie mam dobrego gina w Gdyni gdybyś chciała
Wczesniej rok chodziłam do innego ale jego czas sie skończył i teraz ten u którego jestem pasuje mi w 100% (jak na razie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Anosiak tak jak Aga pisze, wykres wygląda na bezowulacyjny
Samym dupkiem za wiele się nie zdziała, jak dla mnie powinien Cię postymulować Clostilbegytem z pełnym monitoringiem bo tak to ni w kij ni w oko
Obecnie mam dobrego gina w Gdyni gdybyś chciała
Wczesniej rok chodziłam do innego ale jego czas sie skończył i teraz ten u którego jestem pasuje mi w 100% (jak na razie)
Dzięki - a masz prywaciarza ?
Bo ja mam z Męża pracy ze SWISSMEDU pakiet i korzystam ...
Poczekam na @ i wtedy będę molestować gina o pełny monitoringWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny