Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:no dziwny lekarz, trzeba by było zmienić ;/
no i sprawdzić z tą owulacją czy pęcherzyk pęka ..
a ile się staracie?
Dopiero 2 cykl starań i konkretnych badań - więc początki dopiero - ale jak to się mówi: gdybym wiedziała wcześniej, że mam jakieś problemy - zaczęłabym działać szybciej ... ale niby lekarz dobry (przeprowadził się z Wawy do Gdańska) , przyjmuje w 3 przychodniach i w szpitalu z tego co wyczytałam -
ładnie na implantacje by wyglądało,ale nie zawsze się to sprawdza więc nie ma się co z góry już cieszyć... chyba że jakiś spadek progesteronu? Robiłaś jakieś badania?
hm, ja w 2 cs zrobiłam badania i poszłam do niej na gotowe, w 3 mnie stymulowała
teraz bierz tego dupka i zobaczymy co będzie a w kolejnym monitoring a jak nie to sprawdź estradiol- u mnie on wykazał że trzeba właśnie postymulować. No i męża też można jak jest możliwość bo u nich to dłużej trwa,ale możesz mu dawać jakieś witaminki, pestki dyni, zdrowa dieta, zależy jaki przypadek męża
Pod wykresem masz "udostępnij"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 14:06
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ładnie na implantacje by wyglądało,ale nie zawsze się to sprawdza więc nie ma się co z góry już cieszyć... chyba że jakiś spadek progesteronu? Robiłaś jakieś badania?
hm, ja w 2 cs zrobiłam badania i poszłam do niej na gotowe, w 3 mnie stymulowała
teraz bierz tego dupka i zobaczymy co będzie a w kolejnym monitoring a jak nie to sprawdź estradiol- u mnie on wykazał że trzeba właśnie postymulować. No i męża też można jak jest możliwość bo u nich to dłużej trwa,ale możesz mu dawać jakieś witaminki, pestki dyni, zdrowa dieta, zależy jaki przypadek męża
Pod wykresem masz "udostępnij"
no właśnie nie bo mi nie chciał gin nic zrobić!!! ;/ ale w poprzednim cyklu tak nie miałam, w 1 też miałam taką plamkę jedną na papierkuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 14:08
-
przedszkolanka:) wrote:ładnie na implantacje by wyglądało,ale nie zawsze się to sprawdza więc nie ma się co z góry już cieszyć... chyba że jakiś spadek progesteronu? Robiłaś jakieś badania?
Pod wykresem masz "udostępnij"
Mąż sportowiec, więc wit łyka i zdrową dietkę stosujemy oboje.
Resztę badań mam okej - tylko ten progesteron ;/
-
nick nieaktualny
-
Marta w przyszłym cyklu jakby był, byś musiała coś porobić, te najważniejsze chociaż, bo może w czymś innym tkwi problem?
Anoosiak to dobrze,że masz dupkatylko narazie pozostaje czekać, a jak nie to w przyszłym cyklu monitoring i bum
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny