Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Ewelinko dawaj znać co i jak ,może to już córa się pcha na świat?
Ja też bliźniaków życzę
Marta ja bardzo często już od owu czułam @ ból,więc u mnie to norma była i dużo śluzu
to ja zapraszam na deserek- galaretka,lody, bita śmietana,na to owoce i polewa truskawkowa
brr, Livia podziel się słońcem
a co w nocy się działo,że nowa nadzieja jest? ;>
A juz niech wychodziprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A w nocy dzisiaj obudziłam się o 2 i spać nie mogłam. Cycki bolą (dlugo coś troche w tym cyklu i tak inaczej jakoś), krzyż pobolewa i kręciłam się jak głupia do 3 nie mogąc spać. Co pozycja to źle... O sikaniu nie wspomnę już
Ale to moze wszystko psychika płata figla, się zobaczy niedlugo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 13:17
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Różnica to taka, ze duphaston zawiera sztuczny progesteron, który jest silniejszy niż nasz własny, więc go wypiera z organizmu, a luteina jest naturalnym progesteronem, który wzmacnia nasz własny.
a dlaczego fałszuje ? nie mam pojęcia .. ;/
Czyli co jest lepsze?
Ja biorę Dupka, więc nie wiem czy mi pomoże - się okaże (bo 1-szy cykl z nim) i nie wiem co myśleć ... :> -
nick nieaktualnyAnooosiak86 wrote:Czyli co jest lepsze?
Ja biorę Dupka, więc nie wiem czy mi pomoże - się okaże (bo 1-szy cykl z nim) i nie wiem co myśleć ... :>
Zastosowania mają praktycznie te same
Luteina jest tańsza niż duphastonza dopochwową setkę około 5 zł zapłaciłam .
-
przedszkolanka:) wrote:Livia to od dupka napewno
Anoosiak ja tam z dupka zadowolona, właśnie jestem na etapie zmniejszania dawki
A dziewczyny brałyście tylko na wyregulowanie cyklu, czy też na ew. pomoc w uzyskaniu lepszego poziomu progesteronu. itp. ?
Ja mam i długie cykle (jak już wspominałam) i miałam w lipcu: 0,3 progesteron w 24 dc:( od tego cyklu biorę Dupka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny