Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Wróciłam z zakupów, ale gorąc na dworze, trzeba w krótkie spodenki wskakiwać
Rudasku, to może ja Ci odpowiem na Twoje wstydliwe pytankoJa w ciąży orgazmy miałam najwspanialsze na świecie, już nie mogę się doczekać aż znowu będę
Lena, moja współtowarzyszko oczekiwania na testowanieSuper progesteron
Mi się nie chciało badać w tym cyklu, żeby się nie stresować za bardzo ale dzień testowania chyba się zbliża, bardzo się zbliża
Krótkie spodenki ? o_O , ja siedzę w pracy w swetrze i w polarze i mi zimno ;/ -
nick nieaktualny
-
Anooosiak ja własnie tez mam ochote na cos dobrego
szukam jakiegos przepisu na szybki placek...bo robic mi sie nie chce a jeśc owszem
kurde moze jakas słodka tarte zrobie ale nie mam produktów..szlak
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Wróciłam z zakupów, ale gorąc na dworze, trzeba w krótkie spodenki wskakiwać
Lena, moja współtowarzyszko oczekiwania na testowanieSuper progesteron
Mi się nie chciało badać w tym cyklu, żeby się nie stresować za bardzo ale dzień testowania chyba się zbliża, bardzo się zbliża
u Mnie podobnie jak u dziewczyn, zimno jak cholera ..
Więc zazdroszczę tej pogody
Już zostałam sprowadzona na ziemie przez koleżankę z tym progesteronem
Livia, taki stoicki spokój w Tobie byłmam nadzieję że udało się Wam
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:u Mnie podobnie jak u dziewczyn, zimno jak cholera ..
Więc zazdroszczę tej pogody
Już zostałam sprowadzona na ziemie przez koleżankę z tym progesteronem
Livia, taki stoicki spokój w Tobie byłmam nadzieję że udało się Wam
-
Mam nadzieję, że się udalo chociaz ostatnio jakoś wątpiłam ale dzisiaj w nocy nadzieja sie obudziła we mnie wiec zobaczymy
A co z tym progesteronem, że luteina fałszuje? Ja biore Duphaston ale on nie jest wykrywalny w krwi, nie wiem jak z lutką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 13:09
-
Rudasek wrote:Anooosiak ja własnie tez mam ochote na cos dobrego
szukam jakiegos przepisu na szybki placek...bo robic mi sie nie chce a jeśc owszem
kurde moze jakas słodka tarte zrobie ale nie mam produktów..szlak
Tarta mniaaam - uwielbiam i na słodko w każdej postaci oraz wszelkie kurczakowo - szpinakowe.
W ogóle - szpinak + feta + kurczak + suszone pomidory =mogłabym wpieprzać all time
:D:D
-
nick nieaktualny
-
Ewelinko dawaj znać co i jak ,może to już córa się pcha na świat?
Ja też bliźniaków życzę
Marta ja bardzo często już od owu czułam @ ból,więc u mnie to norma była i dużo śluzu
to ja zapraszam na deserek- galaretka,lody, bita śmietana,na to owoce i polewa truskawkowa
brr, Livia podziel się słońcem
a co w nocy się działo,że nowa nadzieja jest? ;>Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny