Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:a ja właśnie lubię w takich rzeczach bebłać
nawet na drutach umiem robić - jeny jak moja babcia -.-
a ja własnie wymysliłam ze chce maszyne do szycia i bede szyćposzewki na poduszki, zasłony, obrusiki
i wyczaiłam na allegro taka mini maszyne, akurat dla poczatkujących i tylko do obszycia czy cosik za ok 70zł
i po wypłacie ja zakupie...zobaczymy co mi z tego wyjdzie
jak patrze czasem na fajne poszewki na poduszki np w castoramie czy ysku za 20-30zł to mi sie smiac chce...a materiał kupie 1m/1,5m za 10złwiec sie nastawiłam ze bede szyć
sury_cat, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja jeszcze nie wiem czym to grozi chyba najbardziej to wyrzuceniem maszyny przez balkon bo ja straszny nerwus jestem, jak cos pojdzie nie tak to bede rzucac wszystkim
ale spróbować mozna
sury_cat, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
do ogarnięcia to jest... na początku cięzko jest szyć ale potem spoko idzie, najważniejsze to mieć "proste oko"
moja mama szyje i mnie też uczyła
a ja myślę juz o świętach, wiem głupota ale już myślę o wigilii o wieczerzy itp.. ubieraniu choinki..
Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:do ogarnięcia to jest... na początku cięzko jest szyć ale potem spoko idzie, najważniejsze to mieć "proste oko"
moja mama szyje i mnie też uczyła
a ja myślę juz o świętach, wiem głupota ale już myślę o wigilii o wieczerzy itp.. ubieraniu choinki..
a w pracy jakieś 2 tygodnie temu choinki chodziłam i rysowałamLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzelko jeszcze troszkę i święta będą ..
po Wszystkich Świętych to będzie moment ..
W ogóle czuć już że jesień się zbliża, nie mówię o pogodzie która jest dobijającaale o liściach które już spadają z drzew ..
Odebrałam wyniki progesteronu 32,21 i wiedząc o tym że biorę luteinę i wyniki mogą być zawyżone, to jednak nadzieję sobie zrobiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 12:30
sury_cat, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
ha ha Mizzi ja tez o tym mysle
tym bardziej ze to pierwsze swieta we trójkę
już brzusio bedzie spory i tak na prawde o krok od porodu
zreszta ja uwielbiam te swieta i czekam na nie już w momencie jak poprzednie sie kończau nas w tym roku duuuuuuzzzzaaaaa zywa choinka..bo miejsce mamy
jeeeeeeeeee no i juz pewnie bedzie w towarzystwie wózka i łozeczka stać
przedszkolanka:), sury_cat, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość