Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Rudasku
my buszujemy na forum od rana jak widać
Własnie zauważyłamkurde wchodze a tam 7 stron do nadrobienia
u mnie ten bół ze jedynie moge sie polozyc w łóżku z kompem, tv w innym pokoju a korci mnie dzis ogladanie
no ale siedze poki co przy WAs
wczoraj to nie wiedzialam co ogladaćNa Wspolnej, M jak M, miedzyczasie Ugotowani
ale do tap madl już nie wytrwałam bo mnie R zbałamucił
i sie przenieslismy do sypialni
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jejuuu,wiecie co zrobiłam? Kupiłam w niedzielę soczek jednodniowy,no ale nie wypiłam to stał w lodówce, wczoraj zapomniałam schować na noc i teraz otwieram a tu bum i piana jakaś jak z szampana i na kontakty od lampki poleciało
inteligent
sury_cat, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha ha ha tez tak kiedys mialam Agus..tylko wybuchło na mnie
No a co do bałamucenia to moj teraz jest ostrożny itd ale jak tylko wyczuje ode mnie zielone swiatło to rany boskie:D
a dziewczęta zadam Wam pytanko właśnie z bałamuceniem związane, a może juz z dalsza jego częscią...czy faktycznie tak jak pisza, macie w ciazy mocniejsze/inne orgazmy ????
sorki za to, ze tak wprostsury_cat, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:ha ha ha tez tak kiedys mialam Agus..tylko wybuchło na mnie
No a co do bałamucenia to moj teraz jest ostrożny itd ale jak tylko wyczuje ode mnie zielone swiatło to rany boskie:D
a dziewczęta zadam Wam pytanko właśnie z bałamuceniem związane, a może juz z dalsza jego częscią...czy faktycznie tak jak pisza, macie w ciazy mocniejsze/inne orgazmy ????
sorki za to, ze tak wprost
oj to nie do mnie pytanie.... jeszcze ;PLena87 lubi tę wiadomość