Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:jesteśmy okrutne ...
oj tam, oj tama co same mamy się męczyć? 2 miesiące wycięte z życia...a teraz jak w dziczy(jak to napisałaś
)
jeju ja jeszcze w łóżku... też chyba trzeba dupkę ruszyć...mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:oj tam, oj tam
a co same mamy się męczyć? 2 miesiące wycięte z życia...a teraz jak w dziczy(jak to napisałaś
)
jeju ja jeszcze w łóżku... też chyba trzeba dupkę ruszyć...mam lenia! jak dzicz to dzicz
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ja tak samo w łóżku i sie nigdzie nie wybieram
mam lenia! jak dzicz to dzicz
ja tylko wędruję z kołderki pod kocyk i przenoszę się przed tvdobrze wiedzieć,że nie tylko ja tak nic nie robię
mizzelka lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:ej to niesprawiedliwe! też chcę być w ciąży żeby móc sobie bezkarnie leżeć i leniuchować ;P chociaż ja pewnie wszystko będę musiała i tak w domku ogarnąć sama ;P
e tam sama, domestosu nie można używać itp. U nas ja tylko kurze ścieram i gotujęreszta mój małżulek
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja np. nie pamiętam kiedy ostatnio odkurzałam, myłam podłoge czy naczynia ... tylko my ustaliliśmy już przed ślubem taki podział obowiązków, że sobota rano jedno robi śniadanie, drugie ścieli łóżko a później razem sprzątamy-każde swoje i razem kończymy i później mamy dzień dla siebie
powiem Wam,że sprawdza się idealnie i nie ma sporów w tym temacie
fakt teraz mało robię, bo nie mogę ani wdychać, ani np. rozciągać brzucha, no ale skoro zdecydowaliśmy się na dziecko , to wiadomo z czym to się wiąże
Lena tak właśnie myślałamsury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej
to ja śpioch
w sumie wstałam o 10 ale pochłoneły mnie inne rzeczyale jestem jestem i próbuje wcisnąć sniadanie
jakoś mi dziś nie idzie
co u Was Laseczki ?
ale u nas zimno dziś....bleeeeeee