Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Ale wykres ma też plusy-ja dzięki niemu wiedzialam kiedy dupka brać by owu nie zablokował a nie tak jak mi lekarz kazał i udało się
Groszku a Ty żyjesz??
Czyli brałaś na "czuja" po swojemu?
Ja to z dystansem podchodzę do leków i brania na własną rękę - boje się po prostuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:54
-
Ja miałam clo i od 16dc dupka. No ale mialam dlugie cykle i nie wierzyłam ze az mi tak skròci cykl i prowadziłam wykres,a tam w 16dc cisza bez owu i zadzwonilam do niej ze jeszcze nie mialam i kazala z 2-3 dni poczekac no i nie bylo az sie wkurzylam i w 20 dc zaczelam brac-idealnie po owu jak sie okazalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ja miałam clo i od 16dc dupka. No ale mialam dlugie cykle i nie wierzyłam ze az mi tak skròci cykl i prowadziłam wykres,a tam w 16dc cisza bez owu i zadzwonilam do niej ze jeszcze nie mialam i kazala z 2-3 dni poczekac no i nie bylo az sie wkurzylam i w 20 dc zaczelam brac-idealnie po owu jak sie okazalo
dlatego nie ogarniam nic, bo jak się okazuje, kobiecy organizm i tak zrobi co chce -
przedszkolanka:) wrote:Ja miałam clo i od 16dc dupka. No ale mialam dlugie cykle i nie wierzyłam ze az mi tak skròci cykl i prowadziłam wykres,a tam w 16dc cisza bez owu i zadzwonilam do niej ze jeszcze nie mialam i kazala z 2-3 dni poczekac no i nie bylo az sie wkurzylam i w 20 dc zaczelam brac-idealnie po owu jak sie okazalo
Patrz no - od następnego cyklu monitoring chyba sobie zrobię
Mentorze Ty mójprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No idź bo jak sie okaze ze pecherzyki sa to super i bedziesz wiedziała kiedy dupka brac a jak nie? To Ci postymuluje i uda sie;) tu trzeba byc stanowczym,ja dwa razy robilam estradiol i byl niski a ona ze przy dlugich cyklach tak moze byc ale skoro sie nie udawalo to jednak cos nie tak...i powiedzialam o wykresie ze owu brak,pecherzyki nie takie i chce stymulowac i widzisz:) szkoda naprawde czasu zwlaszcza ze wiem ile to trwa jak masz cykl 6 tygodni...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny słuchajcie, usłyszałam dzisiaj i mało nie padłam
-Co oznacza gdy masz miseczkę w połowie pustą?
- Że masz za duży stanik!
Dziecko wróciło ze szkoły, zjadło obiad i wyszlo z koleżankami na podwórko - ufff wreszcie rok szkolny się zaczął i nie siedzi przy komputerze tyle co w wakacje
No to jak matka ma wolna chatę, wszystko ogarnięte to lece do ogródka na słoneczko poczytać ksiązkęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 16:40
przedszkolanka:), Lena87, sury_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny