Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko i bezproblemowo :-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka to czekamy już na wieści po porodzie :) trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    No idź bo jak sie okaze ze pecherzyki sa to super i bedziesz wiedziała kiedy dupka brac a jak nie? To Ci postymuluje i uda sie;) tu trzeba byc stanowczym,ja dwa razy robilam estradiol i byl niski a ona ze przy dlugich cyklach tak moze byc ale skoro sie nie udawalo to jednak cos nie tak...i powiedzialam o wykresie ze owu brak,pecherzyki nie takie i chce stymulowac i widzisz:) szkoda naprawde czasu zwlaszcza ze wiem ile to trwa jak masz cykl 6 tygodni...

Od następnego cyklu działam stanowczo :) Dziekuję za pomooooooc :D :*

ps. właśnie wróciłam z siłowni, ehhhh, ale zaraz sobie chyba wina naleje :P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już leże do lulu,bo padam :o

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka trzymam kciuki zs szybki i spokojny poród ;*

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ;)

c5b4988e96146284365f283ffc137d8b.png

Dziś temp mi skoczyła do 36,44 - może mam po prostu zrąbany termometr ;/
    w przyszłym cyklu będę mierzyła 3 naraz :D buehehehe

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. A swoją drogą jak jak zdobywać te punkty?, bo mi się abonament kończy 11.09 :P

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane! :*
    Wczoraj już nic nie pisałam bo spędzałam miły wieczór z moim mężusiem :) chyba coś do niego zaczęło docierać, bo było miło, graliśmy w chińczyka, rozmawialiśmy, wygłupialiśmy się i śmialiśmy :D i po raz pierwszy od dawna nie wykrzykiwaliśmy ani nie wyburkiwaliśmy do siebie słów... <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i krew się więcej nie pojawiła więc to raczej nie @, ból @ też zdecydowanie mniejszy, czasem tylko któryś jajnik zakłuje i takie małe ukłucia w szyjce od czasu do czasu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 08:30

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia. Odezwe sie po wizycie bo dziś zalatany dzień mam .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Monia, też miłego dnia :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rety... cięzko was nadrobić...

co tam słychać? jak zaczął wam się dzien? ja suszę pieprzone grzyby które wczoraj obierałam 4 godziny! ughhhh... myślałam że do konca mi się wykrzywi kręgosłup :(

i na noc wyłączyłam suszarkę bo bym za cholerę nie zasnęła. Mogłam wynieść do piwnicy ale więcej marudzenia by bylo niż to warto.. więc nie włączyłam i troszkę ściemniały ale tylko te na pierwszym poziomie suszenia ;/ a kut tam, aby wyschły...

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a yooo dziś środa? myślałam że wtorek!
    Monia trzymam kciuki kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mizzy :) heh, ja pamiętam jak grzyby moi rodzice na sznureczku suszyli :) to był urok, takie girlandy z grzybów :)
    U mnie ok, z P. lepiej lepiej :) zastanawia mnie moja macica czy ktoś tam żyje czy nie, ale luzik też... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ciekawe co z Ewelinką? Czy rodzi czy nie, jak to tam wygląda :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też to pamiętam jak moja babcia jeszcze suszyła nad piecem kaflowym.. to była frajda i piękny zapach :) i siedzenie na murku... piękne czasy... które już niestety nie wrócą.

a teraz są te suszarki i więcej z tym pieprzenia w sumie ale za to grzybki są bialutke i ładne... ale jak zwykle musiałam coś spier... trudno tam :)
    później planuje miętę w tym wysuszyć bo już mi wyrosła jak nie wiem co..
    a później na herbatki sie przyda :) no i może pietruszkę podsuszę :)

to fajnie fajnie... widocznie ta szczera gadka dużo dała i potrzebował trochę tego wstrząsu.. no u mnie średnio to działa i mój mąz dziś nazwał mnie nerwusem a ja go marudą bo nic mu nie pasuje :D i tak aby sobie dogryzamy :D norma :D

a wczoraj rozjebutał mnie na łopatki... mówię do jasnej cholery kiedy ty kupisz telewizor? już pół roku się rozglądasz!
    a on: pół roku? ja dopiero teraz na poważnie oglądam
    hahahha :D no ja cie kręce w obie ręce :D to ja pół roku żyłam nadzieją że kupi :D ?? :D
    to już zacznę się za wózkiem rozglądać! :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Ps. A swoją drogą jak jak zdobywać te punkty?, bo mi się abonament kończy 11.09 :P

Hi laski, podbijam ... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 09:01

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Hi laski, podbijam ... :P
    za zaproszenie znajomej wiem , że sąjakieś punkty i za każdy dodany wykres co miesiąc, ale to troche potrwa :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, nie wiem, bo mi już raz się abonament skończył ale w sumie za nim nie tęskniłam, teraz mi się skończy chyba 21.09 ale też mam go w nosie ;P chyba udostępnianiem wykresu jakieś punkty się zdobywa a czym jeszcze to nie wiem, ale w przewodniku po ovu masz wszystko napisane :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie... ale ja bez premium jadę, mam normalne konto i jest Ok ;) bez bajerów..
    np teraz na fioletowej był taki pasek na jakim etapie jesteś i ile procent ciązy jest... kiedys to bylo w premium a teraz jest normalnie.. non stop coś modyfikują ;) żeby zachęcić :)

‹‹ 1099 1100 1101 1102 1103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ