Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:No idź bo jak sie okaze ze pecherzyki sa to super i bedziesz wiedziała kiedy dupka brac a jak nie? To Ci postymuluje i uda sie;) tu trzeba byc stanowczym,ja dwa razy robilam estradiol i byl niski a ona ze przy dlugich cyklach tak moze byc ale skoro sie nie udawalo to jednak cos nie tak...i powiedzialam o wykresie ze owu brak,pecherzyki nie takie i chce stymulowac i widzisz:) szkoda naprawde czasu zwlaszcza ze wiem ile to trwa jak masz cykl 6 tygodni...
Od następnego cyklu działam stanowczoDziekuję za pomooooooc
:*
ps. właśnie wróciłam z siłowni, ehhhh, ale zaraz sobie chyba wina nalejeprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane! :*
Wczoraj już nic nie pisałam bo spędzałam miły wieczór z moim mężusiemchyba coś do niego zaczęło docierać, bo było miło, graliśmy w chińczyka, rozmawialiśmy, wygłupialiśmy się i śmialiśmy
i po raz pierwszy od dawna nie wykrzykiwaliśmy ani nie wyburkiwaliśmy do siebie słów...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o rety... cięzko was nadrobić...
co tam słychać? jak zaczął wam się dzien? ja suszę pieprzone grzyby które wczoraj obierałam 4 godziny! ughhhh... myślałam że do konca mi się wykrzywi kręgosłup
i na noc wyłączyłam suszarkę bo bym za cholerę nie zasnęła. Mogłam wynieść do piwnicy ale więcej marudzenia by bylo niż to warto.. więc nie włączyłam i troszkę ściemniały ale tylko te na pierwszym poziomie suszenia ;/ a kut tam, aby wyschły... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też to pamiętam jak moja babcia jeszcze suszyła nad piecem kaflowym.. to była frajda i piękny zapach
i siedzenie na murku... piękne czasy... które już niestety nie wrócą.
a teraz są te suszarki i więcej z tym pieprzenia w sumie ale za to grzybki są bialutke i ładne... ale jak zwykle musiałam coś spier... trudno tam
później planuje miętę w tym wysuszyć bo już mi wyrosła jak nie wiem co..
a później na herbatki sie przydano i może pietruszkę podsuszę
to fajnie fajnie... widocznie ta szczera gadka dużo dała i potrzebował trochę tego wstrząsu.. no u mnie średnio to działa i mój mąz dziś nazwał mnie nerwusem a ja go marudą bo nic mu nie pasujei tak aby sobie dogryzamy
norma
a wczoraj rozjebutał mnie na łopatki... mówię do jasnej cholery kiedy ty kupisz telewizor? już pół roku się rozglądasz!
a on: pół roku? ja dopiero teraz na poważnie oglądam
hahahhano ja cie kręce w obie ręce
to ja pół roku żyłam nadzieją że kupi
??
to już zacznę się za wózkiem rozglądać!sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem, nie wiem, bo mi już raz się abonament skończył ale w sumie za nim nie tęskniłam, teraz mi się skończy chyba 21.09 ale też mam go w nosie ;P chyba udostępnianiem wykresu jakieś punkty się zdobywa a czym jeszcze to nie wiem, ale w przewodniku po ovu masz wszystko napisane
-
no wlasnie... ale ja bez premium jadę, mam normalne konto i jest Ok
bez bajerów..
np teraz na fioletowej był taki pasek na jakim etapie jesteś i ile procent ciązy jest... kiedys to bylo w premium a teraz jest normalnie.. non stop coś modyfikujążeby zachęcić