Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
Ewelinka o 2 w nocy pisała,że za kilka godzin mała już będzie z nimi
ale tu piszecie o pysznościach z rana,ja to bym wielką smażona kanię zjadła
Livia jutro czy w piątek test?
Ale pogoda...miało dzisiaj być słonecznie i 23 stopnie a powtórka z wczoraj
Mizzy trzymam kciuki by wszystko dobrze z dziadkiem było.. :*
Monia czekam niecierpliwie na wieści !
o to może Pirelka do nas niedługo zawita
miłego dnia!
PS. za sprzątanie żadne nie mam zamiaru się zabieraćnie chce mi się
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:wiesz, jak byłam dzieckiem to mój tatuś mi żyć nie dawał i wiele razy na 5 rano do lasu mnie ciągnął (tak wcześnie, żeby mu nikt grzybów nie ukradł hehe ;P) i uczył mnie z milion razy jaki grzyb jak się nazywa i czy to trujak czy nie, kilka z nich odróżniam ale to nadal jest zbyt niebezpieczne, łatwo się mylę ;p
a propo grzybów: właśnie jak byłam mała i chciałam z tatą jechać na grzyby to go zawsze pytałam: "Tatoooo a kiedy pojedziemy do lasu na PRAWICZKI?" (pop. prawdziwki)
jeszcze jeden mój tekst z dzieciństwa: Babcia ścinała mojej mamie włosy i zostawiała jej pejsy takie przy uszach a ja: "Babcia ale ja też chcę mieć takie PENISY! "
od dziecka to zboczone było, od dziecka....sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiee Mizzy ja zawsze byłam bardzo grzeczna, tylko od dziecka mam taką tendencję, że szybciej myślę, niż mi gęba słowa składa i baaardzo często przekręcam słowa lub łączę 2 w jedno, np.:
grzajnik = grzejnik + czajnik
piszczawka = piszczałka + zabawka
bałabajzel = bałagan + bajzel
i wiele wiele innych ;P -
nick nieaktualnylivia30 wrote:No boję się no
A tak żyję sobie w słodkiej nieświadomości i łudzę się nadzieją
-
sury_cat wrote:Niee Mizzy ja zawsze byłam bardzo grzeczna, tylko od dziecka mam taką tendencję, że szybciej myślę, niż mi gęba słowa składa i baaardzo często przekręcam słowa lub łączę 2 w jedno, np.:
grzajnik = grzejnik + czajnik
piszczawka = piszczałka + zabawka
bałabajzel = bałagan + bajzel
i wiele wiele innych ;Pteż tak robie
jakbym o sobie czytała
ale to zabawne jest i ile można fajnych słówek ułożyć
a co do przekręcania jak byłam mała to aby się pocili i bali żebym nie modliła się przy księdzu... no wysłowić się nie mogłam...
ojcze nasz któryś jest w jebie..
jak i na ziemi tak i w jebie.
przyjdż kurestwo twoje bądź woja twoja itp itp.. tragediasury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Widzisz zawsze testowałam wcześniej bo bardzo chciałam wiedziec i był wielki ból a teraz jakoś mi się nie spieszy... Jak przyjdzie @ to bedzie wiadomo co i jak
rozumiem Cię, bo też już kilka razy przeżyłam taki ból, a jak mi wyszła blada druga kreseczka a za 3 dni @ spóźniona przyszła?
-
nick nieaktualny
-
dokładnie... ja już te testy to chyba każdej firmy przewaliłam i ile mam negatywow przez ten rok hahah
pełna szafka... a te dwa szczęśliwe mam schowane w pufie i nie chce ich wyrzucać jakoś.. choć i tak pewnie wyblakną
kurde jakoś mam energię i mam ochotę sprzątać! aż do mnie to nie podobne!
idę poprać i ogarnąc ten syf -
nick nieaktualny