Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Ja mam w domu bobo-test zółty i leży chyba już dobre pół roku - czeka na swój moment
Mizzy ja mam ciągle test pozytywny, ktory zrobiłam sobie z Majką - 12 lat temu i dalej są dwie kreski, nic nie wyblakłomimo bladziochów
ale jak patrzę na nie to jakoś wspomnienia wracają z tych staran, płaczu itp.. że ile człowiek się wycierpiał zeby zajść (nie porównując się z innymi.. bo niektóre kobiety walczą dłużej i mam do nich wielki szacunek) i wspominam też to jak nie mogłam uwierzyć że to się dzieje naprawdę... że mam dziecko w sobie!
że to nie jest kolejny oszukany pozytywny test... (jak kiedyś z krwiomoczu) -
hejo
jestem jestem
juz od 7 na nogach
po zakupach i po badaniach
robiłam cały pakiet tarczycowy plus te wszystkie toxo, rózyczki, hivy itdwiec na głodnego w przychodni ale juz jestem w domku, po sniadanku i popijam herbatkę owocową
a na polu zimnooooooo...buuuuuuuuuu
-
nie mogę się przyzwyczaić do tego Pola
mam rodzinkę w Krk i tak też mówią
u mnie jest na dwór
heheh
kurde tyle km i już inaczej się mówi
u mnie słońce i skorzystam z niego i ruszę dupę! już ruszam od pół godz ale już wstaje!hahah
oo to widzę że zaszalałaśu mnie to aby przed 18/19 tyg zlecił badanie moczu jak mu mowiłam że mam parcie na pęcherz czasami
tyle że dziwi mnei to że nic nie piecze itp.. gdyby to bylo zapalenie to juz by się rozwinęło. a dziwne zeby powstało po 6 dniach od dobrych wyników badan i tak do tej pory? coś mi tu "śmierdzi"
dobra ruszam dupe i porządkuję. -
parcie na pęcherz masz bo masz obniżona macice i CI uciska...ja tez tak mam i własnie tak mi lekarz powiedział..jakies delikatne bakterie ja tez mam w moczu ale to nie zapalenie itd ..kazal mi tylko zurawinke wcinać
nic wiecej
zaszalałam Kochana bo musze do endo jechac w sobote z badaniami, tabsy sie koncza no i niech zerknie co tam słychac
a hivy, toxo itd i gin przepisał juz z mc temu ale oczywiscie " nie mialam czasu" zrobić :d wiec dzis wszystko w pakiecie zrobiłam
-
O Rudasku to późno te badania robisz... Teraz lekarz dał mi skierowania na toxo, cytomegalię, hiv i różeczkę od razu jak do niego przyszłam, przed monitoringiem. A z Majką w ciąży to po pierwszej wizycie od razu miałam skierowania... Najbardziej tego toxo się bałam i kurde okazało się, że nie przechodziłam jakimś cudem
Ja też pod kocykiem jeszcze ale niedługo czas będzie się zbieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:23
-
przedszkolanka:) wrote:a ja mam lenia i nic mi się nie chce,prócz spania
ja mam to samo..i zaraz sie chyba ulokuje pod kocykiem, włacze tv i bede zajadać owocki...ot taki mam plan na dziśa koło południa zrobie sos do makaronu zeby Tatuś cos podjadł przed meczem
...no i dzis wieczorem znów jestem samotna...ehhhhhhhhh
-
a ja Wam musze powiedziec ze wczoraj sobie kupiłam taki odswiezacz powietrza co sam pryska co jakiś czas....i chodze i sie cały czas podniecam bo pieknie pachnie madarynkami
a moj kot jak to pryska to o mało zawału nie dostaje i spieprza pod łożko....głupek:D
sury_cat lubi tę wiadomość
-
Ha ha Rudasku bo koty pierdolca dostają jak słyszą to psikanie
Moje też z zawiniętym ogonem spieprzają jak słyszą
A ja dzisiaj na obiadek robię ziemniaczki z sosikiem koperkowym - mam mięsko z wczorajszej zupki, do tego jaja na twardo. Majka to uwielbiaLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ha ha Rudasku bo koty pierdolca dostają jak słyszą to psikanie
Moje też z zawiniętym ogonem spieprzają jak słyszą
A ja dzisiaj na obiadek robię ziemniaczki z sosikiem koperkowym - mam mięsko z wczorajszej zupki, do tego jaja na twardo. Majka to uwielbia
o Livia właśnie podsunęłaś mi pomysł na obiad bo się zastanawiałam co robić -
a u mnie znów barszczyk czerwony-nagaotowałam chyba 5 litrów
i makaronik z sosikiem miesnynm, takim ala bolognese ..
Moj R uwielbia makarony w kazdej postaci, a ze to sie robi szybko to dziś mu zrobiea niech ma
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:a u mnie znów barszczyk czerwony-nagaotowałam chyba 5 litrów
i makaronik z sosikiem miesnynm, takim ala bolognese ..
Moj R uwielbia makarony w kazdej postaci, a ze to sie robi szybko to dziś mu zrobiea niech ma
-
nick nieaktualny