X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 w niedzielę jest to akurat, koniec tygodnia :)

a mi wyszedł pierwszy ten z auchan za 3zł :P a później kupiłam nawet nie wiem jaki :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ja mam w domu bobo-test zółty i leży chyba już dobre pół roku - czeka na swój moment :D

Mizzy ja mam ciągle test pozytywny, ktory zrobiłam sobie z Majką - 12 lat temu i dalej są dwie kreski, nic nie wyblakło ;-)
    to nie wyrzucam swoich :D mimo bladziochów :) ale jak patrzę na nie to jakoś wspomnienia wracają z tych staran, płaczu itp.. że ile człowiek się wycierpiał zeby zajść (nie porównując się z innymi.. bo niektóre kobiety walczą dłużej i mam do nich wielki szacunek) i wspominam też to jak nie mogłam uwierzyć że to się dzieje naprawdę... że mam dziecko w sobie!
    że to nie jest kolejny oszukany pozytywny test... (jak kiedyś z krwiomoczu)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo :)
    jestem jestem :)
    juz od 7 na nogach :)
    po zakupach i po badaniach :)
    robiłam cały pakiet tarczycowy plus te wszystkie toxo, rózyczki, hivy itd :) wiec na głodnego w przychodni ale juz jestem w domku, po sniadanku i popijam herbatkę owocową :) a na polu zimnooooooo...buuuuuuuuuu :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mogę się przyzwyczaić do tego Pola :D mam rodzinkę w Krk i tak też mówią :D u mnie jest na dwór :D heheh :D kurde tyle km i już inaczej się mówi :D
    u mnie słońce i skorzystam z niego i ruszę dupę! już ruszam od pół godz ale już wstaje! :D hahah :D
    oo to widzę że zaszalałaś :D u mnie to aby przed 18/19 tyg zlecił badanie moczu jak mu mowiłam że mam parcie na pęcherz czasami :D tyle że dziwi mnei to że nic nie piecze itp.. gdyby to bylo zapalenie to juz by się rozwinęło. a dziwne zeby powstało po 6 dniach od dobrych wyników badan i tak do tej pory? coś mi tu "śmierdzi" :D

dobra ruszam dupe i porządkuję. :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    parcie na pęcherz masz bo masz obniżona macice i CI uciska...ja tez tak mam i własnie tak mi lekarz powiedział..jakies delikatne bakterie ja tez mam w moczu ale to nie zapalenie itd ..kazal mi tylko zurawinke wcinać :D nic wiecej :D zaszalałam Kochana bo musze do endo jechac w sobote z badaniami, tabsy sie koncza no i niech zerknie co tam słychac :) a hivy, toxo itd i gin przepisał juz z mc temu ale oczywiscie " nie mialam czasu" zrobić :d wiec dzis wszystko w pakiecie zrobiłam :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 3 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam lenia i nic mi się nie chce,prócz spania :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Rudasku to późno te badania robisz... Teraz lekarz dał mi skierowania na toxo, cytomegalię, hiv i różeczkę od razu jak do niego przyszłam, przed monitoringiem. A z Majką w ciąży to po pierwszej wizycie od razu miałam skierowania... Najbardziej tego toxo się bałam i kurde okazało się, że nie przechodziłam jakimś cudem :/

Ja też pod kocykiem jeszcze ale niedługo czas będzie się zbierać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:23

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a ja mam lenia i nic mi się nie chce,prócz spania :P

ja mam to samo..i zaraz sie chyba ulokuje pod kocykiem, włacze tv i bede zajadać owocki...ot taki mam plan na dziś :D a koło południa zrobie sos do makaronu zeby Tatuś cos podjadł przed meczem :D...no i dzis wieczorem znów jestem samotna...ehhhhhhhhh :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka tak mi dał, z m-c temu skierowanie wiec dziś zrobiłam...wczesniej mi dawał na jakies tam inne :) mam nadzieje, ze nic nie wyjdzie złego...:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 3 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też po pierwszej wizycie miałam te wszystkie badania, bo one ważne podobno...
    A ja owocki z lodami i bitą śmietaną, a wczoraj zrobiłam galaretkę Czarną porzeczkę więc dzisiaj tyyyjemy :D
    oczywiście przed tv :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 3 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj idę na wygodę i robię frytki :P mąż lubi więc będzie zadowolony a ja się aż tak nie wysile :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam musze powiedziec ze wczoraj sobie kupiłam taki odswiezacz powietrza co sam pryska co jakiś czas....i chodze i sie cały czas podniecam bo pieknie pachnie madarynkami :)
    a moj kot jak to pryska to o mało zawału nie dostaje i spieprza pod łożko....głupek :D:D

sury_cat lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 3 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też go mamy, fajny jest :) kiedyś jak jeszcze nie mieszkaliśmy razem to oglądaliśmy horror z kumplem i on film twardo oglądał, zero reakcji a odświeżacz psiknął a ten mało zawału nie dostał jak Twój kot :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Rudasku bo koty pierdolca dostają jak słyszą to psikanie :D Moje też z zawiniętym ogonem spieprzają jak słyszą :D

A ja dzisiaj na obiadek robię ziemniaczki z sosikiem koperkowym - mam mięsko z wczorajszej zupki, do tego jaja na twardo. Majka to uwielbia ;-)

Lena87 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ha ha Rudasku bo koty pierdolca dostają jak słyszą to psikanie :D Moje też z zawiniętym ogonem spieprzają jak słyszą :D

A ja dzisiaj na obiadek robię ziemniaczki z sosikiem koperkowym - mam mięsko z wczorajszej zupki, do tego jaja na twardo. Majka to uwielbia ;-)

o Livia właśnie podsunęłaś mi pomysł na obiad bo się zastanawiałam co robić ;)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie znów barszczyk czerwony-nagaotowałam chyba 5 litrów :)
    i makaronik z sosikiem miesnynm, takim ala bolognese ..
    Moj R uwielbia makarony w kazdej postaci, a ze to sie robi szybko to dziś mu zrobie :D a niech ma :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 3 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro zrobię makaron z sosem pieczarkowym, zapiekany serem :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a u mnie znów barszczyk czerwony-nagaotowałam chyba 5 litrów :)
    i makaronik z sosikiem miesnynm, takim ala bolognese ..
    Moj R uwielbia makarony w kazdej postaci, a ze to sie robi szybko to dziś mu zrobie :D a niech ma :)
    mój P. też bym mógł codziennie tylko makaron jeść, szczególnie spaghetti w swoim popisowym wykonaniu (to fakt, tak pysznego jeszcze nie jadłam ;)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sobie porobię takie rzeczy jak Majka będzie miała wykupione obiady w szkole bo tak to mi wybrzydza i musze pod nią gotować ;-)

Zbieram się Babeczki do jakiejś roboty bo czas leci.

Do później :*

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przedwczoraj robiłam warzywa z serem, zasmażanym ryżem i sosem maślano-ziołowym, też pyyycha :)

‹‹ 1102 1103 1104 1105 1106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ