X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam ariela niebieskiego, żel taki niemiecki. skurjechany nawet nie musze przepierać skarpet ręcznie tak wybieli.. nie to co Polskie :D przed praniem miałam ręczniki dziś ujechane od tuszu.. tak nie chciało mi sie zmyć i wpadło mi do oka... próbowałam kiedyś vanishem gówno dało... a dziś polałam plamę nic nie przecierałam, poczekałam z minutę aż się spieniło i do pralki i zdziwko konkretne - udało się i bez ani jednej plamy tak samo na ręczniku kuchennym- ujechany ostro był a teraz bialutki. A ten żel jest i do białego i do koloru :)

ale namoczyć trzeba teraz w tym wybielaczu niestety... i się pobebłać. może sie uda

Aga śmiało jedz :) jak było w lodówce :)

Monia... olej to. Pomyśl że za chwile też będziesz miała ciązowy brzuch i będziesz stękać na rzyganie i bóle w plecach... Nastaw się pozytywnie bo nagatywne myślenie nic nie da, a dobija aby...
    Niestety ludzie są mało taktowni.. ja niestety też hahah :D i odpyskuje nieźle :)
    ostatnio koleżanka co "wpadła" do mnie kiedy dziecko kiedy dziecko bo juz tyle czasu po ślubie to się pytam jej czy pieluchy chce zmieniać :D a ona ze nie nie ale dziecko to fajne jest i już czas na nas że oni gdyby wiedzieli jaki to cud itp to by nie czekali.. ( a sama w ciązy chodizła naburmuszona CZEMU SIĘ JEJ to trafiło -.-) na to ja jej że jak chce tak dziecko małe to niech robi drugie... akurat dużej różnicy wiekowej nie bd między rodzeństwem..
    Jak się zamknęła! to się nie odzywa do tej pory - żadna strata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 12:55

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia co najwyżej to mogę dać mężowi do powąchania :P

No właśnie ze względu na dziecko się boję, jeszcze się teściowej doradzę :P

Monia trzeba było powiedzieć, że dopiero rok po ślubie,macie jeszcze czas,albo powiedzieć, że jak będziesz to przejdziesz koło niej z brzuchem :P
    niedługo monitoring,mam nadzieję że poprawi Ci humorek :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 3 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie babka wygadała wszystkim i już do nich nie chodzę, bo dziadek niby nie wie a jak zapyta kiedy zostanie dziadkiem to powiem,że jak milion w totka wygra, bo ja nie mam za co utrzymać :D a co!

ja to taka wredota straszna jestem :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba pyskować co i raz... bo to może huk strzelić.. zajeździliby ...
    nie masz dziecka?- a kiedy dziecko?
    masz córkę?- to kiedy synek? do pary?
    o parka to może trójeczka? niezła rodzinka będzie?
    4 dzieci - to zaszaleliście!
    5 dzieci - nie chciałabym być na Twoim miejscu -.-
    jak nie zrobisz to i tak się wpierd...

a pro po: http://4.bp.blogspot.com/-sKg4hjQGT5s/Uuoljh_a9QI/AAAAAAAAEAY/eMa4lNyjy2w/s1600/1604861_271399209684189_1361726989_n.jpg

Anooosiak86 lubi tę wiadomość

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    trzeba pyskować co i raz... bo to może huk strzelić.. zajeździliby ...
    nie masz dziecka?- a kiedy dziecko?
    masz córkę?- to kiedy synek? do pary?
    o parka to może trójeczka? niezła rodzinka będzie?
    4 dzieci - to zaszaleliście!
    5 dzieci - nie chciałabym być na Twoim miejscu -.-
    jak nie zrobisz to i tak się wpierd...

Bez kituuu święte słowa - cokolwiek powiesz/zrobisz i tak będą napierd*** i hejtować :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku to ten żel - fajna cena na tej stronce bo ja za 500ml placiłam 15 zł ;/ ale przycisnęła mnie plama z sukienki i musiałam na szybko kupić w sklepie z chemią niemiecką. naprawdę warty wszystkiego.. te vanishe się chowają przy nim :)

http://www.chemianiemiecka.com.pl/produkty,ARIEL-Flecken-%C5%BCel-1-L-niebieski,p2592.html

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Bez kituuu święte słowa - cokolwiek powiesz/zrobisz i tak będą napierd*** i hejtować :D
    bo inni ludzie zawsze wiedzą lepiej...
    a sami sobie życie spierdzielili na najniższy poziom
    przykład moja sąsiadka.. pedantka na wszystkie cale.. a żeby ci ptak nasrał na okno i nie sprzątniesz jeden dzien to cała wieś już wie, popieprzona jak nie wiem co
    i u mojej teściowej jak chodziła to gadała jej co ma robić i czy coś zmieni w domu, najlepiej by komus cały dom ułożyła i życie
    a sama ma syna jedynaka 48 letniego pijaka, jeszcze dobrze że wszywki mu dają bo by im dał popalić... i co taka poukładana a własnego synka nie potrafiła sobie ustawić? a gospodarka jak za komuny... nic się nie rozwinęli..
    ale komuś ułożyć życie i dyktować to łątwo nie? :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny..mam na osiedlu taki sklepik z niemiecka chemia..poleze tam jutro i zakupie ten żel :) o ten od Moni tez zapytam....kur** ale zjechałam ta kape...szkoda gadac :(:(:(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Da się odratować jeszcze.. :)
    ale dziś i tak bym namoczyła w wannie żeby wyrównać te półżółte plamy... i tym wybielaczem potraktowałą w ciepłej wodzie i wycisnęła i znów do pralki... a jak zostaną paskudne plamy to tym żelem i pójdzie, u mnie tusz nie chciał się sprać i się udało więc myślę że to spokojnie weźmie.
    no chyba że mam zły pomysł to niech ktoś mnie poprawi :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna chata, patrze za kompletami pościeli do łozeczka i jakie to drogie..jasna pała :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś wesołego :)

http://www.deon.pl/po-godzinach/ludzie-i-inspiracje/art,88,te-filmy-na-pewno-poprawia-ci-humor.html

mizzelka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 3 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się bardzo podobają rzeczy firmy lamilu czy coś takiego. Mają przepiękne kocyki i pluszaki dla dzieci :) tylko niestety sa trochę drogie, bynajmniej dla mnie ...

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Kurna chata, patrze za kompletami pościeli do łozeczka i jakie to drogie..jasna pała :)
    drogie ale słodkie... i własnie już ktoś wczesniej podkreślił żeby uważać czy to nie syntetyki itp żeby dziecko sie w tym nie pociło... ale dużo jest tych bawełnianych...
    zastanawiam sie wlasnie czy nie kupic do łóżeczka... słodko to wygląda i wszystko by było w jednej tonacji :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to ja pisałam :)
    Moja kolezanka zamówiła łóżeczko plus pościel :D wszystko miało być ładnie, pieknie i własnie sie okazało ze ta pościel do niczego! niby 100% bawełny a sztuczna jak byk..wszystko wymieniała bo nie dośc ze Lenka nie chciała w tym spać (jakaś taka sztywna i nieprzyjemna w dotyku) to jeszcze sie pociła...
    no ale jak to sprawdzić cholera jasna...tyle tego do wyboru! My mamy lozeczko z materacykiem od znajomych za 200zł:) wiec musze dokupić tylko pościel...piekne te wzory i kolory ale własnie boje sie o jakość :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 3 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wszystko w IKEI chcę kupić :) jest nowy katalog i mamy taki sam pomysł z T. na pokoik ,uff ale się dobraliśmy :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooooooo a w necie jest ten katalog ???

My nie robimy jakiegos specjalnego pokoiku dla dziecka..niestey nie mamy miejsca :) dziecko bedzie w naszej sypialni :) oczywiscie kolory dobiore zeby były zywe i ładne :) pewnie w zielen bo oboje lubimy :) jak podrośnie to bedziemy myśleć do dalej, poki co ze 2 lata moze być z nami w pokoju..moze sie dorobimy domu lub wiekszego mieszkania to bedzie mialo pokoj :D
    wiec dokupuje tylko ładną komode pasującą do obecnych mebli :) i to wszystko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 13:48

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przyszedł normalnie pocztą - do skrzynki :)

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do mnie nie dochodzi bo Ikea 100km ode mnie:) ale pojedziemy na wycieczke i zajrzę tam :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 3 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my katalog od szwagierki mieliśmy, ale powinien być na necie, chociaż nic tam nie ma :P
    też zielony pokoik będzie, do tego półka wysoka na ubranka, sofa dla mnie do spania :P dywanik, na ścianach naklejki z kubusia , a mam taką fajną wnękę i tam swoje pluszaki dam i cud miód będzie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie kupie fotel bujany do karmienia :)
    Już podsunełam pomysł mojemu R....moze na mikołaja dostane :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1104 1105 1106 1107 1108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ