Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robiłam kolację dziecku
Coś głowa mnie boli i z nosa cieknie - mam nadzieję, że to nie żadne przeziębienie
Aga sieroty to mało powiedziane! Nie chcę tu brzydko pisać ale wulgaryzmy same na język się cisną
Sury a jak sprawa z wizytą u urologa? Coś mówiłaś, że mąż miał we wtorek iśćprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiał iść do swojej pani doktor po skierowanie do urologa ale miała urlop i idzie w poniedziałek, jest zdecydowany nawet bardziej niż na początku tylko się przeraził jak mu powiedziałam jakie badanie go czeka bo myślał, że od razu odda próbkę hehe
zbladł ale i tak powiedział, że pójdzie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No to trzymam kciuki żeby dalej był taki zdecydowany
Chociaż z tymi badaniami to nie wiem czy go czekają? Nie znam się, mój nie był u urologa tylko zapisał się na badanie nasienia, poszedł do męskiego pokoju i już... Takie badanie nie jest drogie, może warto na początek tylko to zrobić bo może wcale nie będą złe i urolog czy androlog nie bedzie potrzebny? A mniej stresu dla faceta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 20:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech też szybko go przeleciałam bo myślałam, że czymś została Sury urażona przez nas... To normalne emocje, każda tak z nas ma, ja też czasem mam dość - to nic złego
Aga nie przepraszaj, nie wracajmy znowu do tego samego tematu...
To, że większość akurat jest w dwupaku nie oznacza, że my jesteśmy jakieś gorsze. Na nas też przyjdzie czas
-
przedszkolanka:) wrote:Oczywiście że nikt tu nie jest gorszy czy lepszy... Ja wiem jak to działa,że nerwy ponoszą ale ... No dobra Livia,nie zaczynajmy.
Monia a nie zjadłaś czegoś?
to co zwyklenic innego nie jadłam .. jestem jeszcze przed kolacją nawet..